Коледни календари

• 53 804
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Миналата година го взех, имам още продукти. За тази се колебая. В два варианта е:
https://bg.loccitane.com/%D0%B0%D0%B4%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D … &nbproducts=2

Аз го поръчах от амазон, защото календарът на Decleor в lookfantastic беше свършил и след 15 минути си отмених поръчаката. Реших, че няма да позлвам продуктите. Не е евтин, а сякаш това, което е включено в календара не е кой знае какво. В крайна сметка успях да намеря Decleor в друг сайт на малко по-висока цена, но пък ми дойде с безплатна доставка и подарък.

# 316
Дойде и моят календар - за първите дни имам симпатично (малко, но не мостра) матово червено червило и хайлайтър Simple Smile

# 317
  • София
Аз само да  попитам от кой месец да започвам да се оглеждам, че миналата година, докато де усетя и вече нямаше, каквото исках. 🤣

# 318
Обикновено купувам ноември.

# 319
И аз вече започнах да издирвам по сайтовете /чужди и наши/, но не откривам нищо все още. А си спомням, че един от календарите го бяха пуснали през 2020 юли месец.

# 320
Аз вече съм се записала с имейл за pre-sale на два от скъпите календари, които искам, миналата година от спокойствие, че са скъпи и няма да има много желаещи, ги изтървах като почнах да търся началото на октомври.
Тук (в Германия) обикновено септември пускат първите, ноември е много малък вече избора.

# 321
  • София
Аз вече съм се записала с имейл за pre-sale на два от скъпите календари, които искам, миналата година от спокойствие, че са скъпи и няма да има много желаещи, ги изтървах като почнах да търся началото на октомври.
Тук (в Германия) обикновено септември пускат първите, ноември е много малък вече избора.
За кои календари става дума? От миналата година се чудя, но тази вече ще действам

# 322
На Purelei (с бижута), и JustSpices ( миксове подправки, той даже вече е в продажба). Не знам дали ще вземам такива с козметика тази година, освен ако не е супер оферта сигурно ще пасувам, че съм насъбрала много.

# 323
  • София
Леле, много рано.
Аз още не  съм отворила миналогодишните, но 100% ще се изкуша и тази.

# 324
и аз имам неотворен миналогодишен, тази година ще се въздържа от покупки

# 325
Плашите ме... Аз ги отварям веднага, щом се прибера. Не успявам и 2 часа да изчакам. Flushed

# 326
  • София
Аз не само ги отварям веднага, а и ги изхабявам за 2-3 месеца максимум, вкл. козметичните.
И аз нямам търпение за новите, макар още да съм на морето и да съм далеч от мисли за зима и Коледа.

# 327
И аз бих си взела тази година такъв календар. Но нещо или с продукти за тяло, или пък с лакове за нокти. Със сигурност не искам с неща за лице, защото с кожата там експерименти не си правя. 😃

Някой помни ли миналата година календара на Essie каква цена имаше?

# 328
  • София
На Purelei (с бижута), и JustSpices ( миксове подправки, той даже вече е в продажба). Не знам дали ще вземам такива с козметика тази година, освен ако не е супер оферта сигурно ще пасувам, че съм насъбрала много.
А къде това? В Амазон или някакви немски сайтове?

# 329
Вие ги чакате, а аз сама ги правя, персонално за любимите ми хора от семейството. За мен си купувам.

Общи условия

Активация на акаунт