Коледни календари

• 53 882
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Sea.sea, директно в сайтовете им.
Календарът на ЕСИ беше 49,95€, предните години бе 39,95€, аз си го купувам като има кодове за намаление в Дъглас или Флакони за -20%.

# 331
  • София
Вие ги чакате, а аз сама ги правя, персонално за любимите ми хора от семейството. За мен си купувам.

За мен има разлика между тези, които правя за близките си (в тях слагам разнообразни неща, които съобразявам с техните вкусове и нужди) и тези, които чакам (рекламни календари на определени марки, които купувам с цел да изненадам себе си и да получа накуп продукти от любими марки на добра цена).

# 332
  • София
Момичета след чистене в целият апартамент открих едни Коледни чаши, които не са ползвани. 2броя са със симпатични коледни чинии. Подарявам ги и ако някоя ги иска да ми пише ще ви приложа и снимка. Току виж някой дето прави коледни календари слага и такива неща, знам ли 😁

# 333
Във фийда ми в Ю туб започнаха да излизат видеа с календари:
Скрит текст:

Този специално не ми харесва - прекалено скъп за толкова малко продукти. И не достатъчно интересен за мен.

# 334
  • Варна
А аз гледах видеа с календарите на The Body Shop. Опаковката от календарите им според мен може да се използва после. Кога ще ги заредят при нас Thinking

# 335
И аз поразгледах, до тук най-много ми хареса делукс календарът на Революшън, но ми е скъп.
Скрит текст:
Другият не става - прекалено тъмни цветове на всички продукти, все едно е правен специално за тъмнокожи хора. Всичко е в бронзовата гама.

Никс пък не ми хареса, защото има повтарящи се продукти от миналата година.

# 336
А аз гледах видеа с календарите на The Body Shop. Опаковката от календарите им според мен може да се използва после. Кога ще ги заредят при нас Thinking

Аз толкова пари за Body shop никога няма да дам. За тези пари човек може да си всеме Lancome или Charlotte Tilbury. Те са се самозабравили.

# 337
Ето едно видео с техен календар - наистина красива кутия, но и на мен ми е скъп:
Скрит текст:

# 338
Че колко пари е този на Боди Шоп? Rolling Eyes А на революшън? Въобще къде им гледате цените?

# 339
Ето едно видео с техен календар - наистина красива кутия, но и на мен ми е скъп:
Скрит текст:

Колкото и да е красива кутията, това е просто картон. Пък и това огромно нещо къде ще го държиш и с каква функция ще ти служи осврн да събира прах. За среден клас фирма за козметика, цената им е меко казано изцепка.

# 340
Има чекмеджета и панорамна картинка под капака.
Кръглият на Революшън е 120 лири. У нас сигурно ще е по-евтин, но пак ще е над 200лв, което за мен е абсурд да дам. Мога да си купя всички неща отделно и ще ми излезе по-евтино.

# 341
Абсурд толкова пари за календар да дам!
Миналата година си купих кутия на Революшън - комбинация от различни продукти. И останах супер доволна. Беше 65 лв. Вътре имаше две големи палитри сенки, очна линия, четки, маски за лице, продукти за тяло и едно магическо червило, което много харесах. Редовната цена само на червилото е 30лв.

# 342
  • София
На мен ми харесаха продуктите в кутията на Боди Шоп, но е немислимо да си купя подобна кутия и да се чудя какво да я правя, а ще ми е мъчно да я изхвърля с лека ръка. Нямам какво да правя кутията след това, затова винаги предпочитам коледни календари, чиито опаковки после да мога да рециклирам и да не се въргалят из нас.

# 343
Fever Ray, даваш я на някое дете да си играе!

# 344
Точно - за играчки или други дребни джунджурии. Стига да има място.

П.п. Какво ли ще пуснат Катрис тази година, след успеха миналата?

Общи условия

Активация на акаунт