Коледни календари

• 53 867
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, на кои марки очаквате календарите тази година?

# 346
Аз ще купувам първия утре, пускат го в 8 сутринта и миналата година за 24 часа бе изкупен.С бижута на PURELEI е, цената е 😣, но съм решила това да ми е подаръка за Коледа. Миналата година си струваше като съдържание, но го изтървах. Сега съм си сложила аларма за 8 сутринта да не забравя. Хубавото е, че го пращат чак края на ноември, иначе още другата седмица да съм го отворила Joy
Календар с козметика няма да купувам, може би пак ще купя календара с лакове за нокти на Essie, но трябва много да ме впечатли и да са цветове, които нямам, че да се прежаля.
На ММ купувах последните години солен календар с чипсове, снаксове, солети и т.н., тази година пак ще е някой с неща за ядене и пиене.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 11:17 от margolotta

# 347
  • София
Fever Ray, даваш я на някое дете да си играе!

Не виждам смисъл да дам толкова пари, за да си държи синът ми вътре легото, например. А аз да се чудя как да прескачам самата кутия. Жалко!

Аз още не откривам никъде пуснати кутии. Другата седмица ще разглеждам сайтовете по-подробно.

# 348
Аз ще си взема най-вероятно някаква елитна козметика. Миналата година бях много доволна от Decleor, изпробвах им всички продукти и имах няколко находки, които иначе никога не бих си купила. Държа да преобладава бялата козметика.

# 349
  • София
Коледните календари продават не просто стока, а и емоция. Затова избирам календари с чайове, шоколади, кафета, парфюмни мостри... Неща, които мога да отварям ден по ден от 1 до 24 декември (само да вметна, че идеята на коледния календар не е да се отваря НА Коледа, а ДО Коледа Smile ). Харесва ми да очаквам малката изненадка при отварянето на ново прозорче и да си я консумирам с кеф през съответния ден. Това носи част от коледния дух.

Започвам и аз издирване на най-готиния коледен календар и пожелавам на всички пишещи тук да намерите своя Smile

# 350
Продължавам да не разбирам как устоявате и не ги отваряте веднага. Явно имам проблем с търпението. Flushed

# 351
  • София
освен типичните шоколадови адвент календари по магазините има ли по специални и качествени предлагани в България?

# 352
Виждала съм много красиво направени и очевидно с високо качество на шоколада - варират, но обикновено са над 50 лева.
Обикновено ги пускат в по-големите магазини за алкохол и цигари.

# 353
Аз миналата година отварях всеки ден по едно квадратче (козметичен и шоколадов).
Наясно съм с това, но ако нещата в козметичния не ми харесват, няма да ми донесе никаква празнична емоция, затова предварително гледам видеа. А и не искам да надплатя, защото пазаруването по празниците ми носи дори по-голяма емоция и може да си купя нещо по-желано за тези пари.

# 354
Всички вкъщи получават по няколко рязлични календара и се отварят всеки ден до Коледа. Това си е ритуал за семейството, радост и хубави емоции. Някои купувам, други правя сама като този с малките бутилки уиски за мъжа ми миналата Коледа.

# 355
Миналата Коледа и аз направих календар на мъжът ми и всеки ден си отваряше по нещо.Моят си го отворих веднага,не мога да търпя 😁

# 356
освен типичните шоколадови адвент календари по магазините има ли по специални и качествени предлагани в България?

Миналата година много ни хареса с такива шоколадови бутилчици с алкохол :
Скрит текст:

# 357
# 358
  • София

Eli_ivanova70 , миналата Коледа във форума се купуваха шоколадови бутилчици на Антон Берг от един магазин във Варна
https://www.shokoladi.bg/bg/product/890-anthon-berg-koleden-kale … spirtni-napitki-/
Миналата година бяха на по-ниска цена. Не знам дали тези сега са ново зареждане или са миналогодишните. И аз ги искам, но ми се иска от София да си ги взема, а не знам тук къде ги продават.

# 359
Medy, аз ги поръчах онлайн от Шоколади, бг.

Имаше и други сетове с бутилчици и шоколадови бонбони на Антон Берг - много привлекателни.

Общи условия

Активация на акаунт