Коледни календари

• 53 828
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Нивеа. Но на мен изобщо не ми е интересен.
На Нивеа съм взимала за мъже и се хареса. Всички неща влизат в употреба, особено при пътуване, но няма нищо специално или вълнуващо.

# 376
Точно - не са лоши кремчетата, но слагат някои много базови неща. И накрая - 100 лв.

# 377
Payot, Nuxe, L'Occitane  са с бяла козметика.

# 378
Миналата година поръчах календара на Dr Hauschka, само бяла козметика за лице и тяло и всичко си използвах с кеф. Имаше и пълноразмерен крем за лице, който бях ползвала преди и много харесвам.

# 379
Този ме привлича (страхотна кутия!), но не ми се дават ок. 200 лв за значки:
https://detoyboys.nl/en/pre-orders/harry-potter-jewellery-advent … 427831-61735.html

Всъщност бих купила някои от тези джунджурии, харесвам ги, но за не повече от 5-10 лв на парче. Може би 20, ако са сребърни.

# 380
Календарът,който ми харесва е на Холанд и Барет,ако си купувам календар бих си купила именно него,има бяла козметика,предпочитам я пред декоративната.Струва 45паунда,но аз ще го следя .След празниците го намалят.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 15:08 от marga1977

# 381
Календарът,който ми харесва е на Холанд и Барет,ако си купувам календар бих си купила именно него,има бяла козметика,предпочитам я пред декоративната.

Това звучи интересно. Никога не ми е минавало през ума, че те правят календари, защото по-скоро ги свързвам с хранителни добавки, а те правeли vegan and cruelty free cosmetics calendar. Не че съм веган, но някои от продуктите от миналогодишния звучат много интересно и са брандове, които иначе няма да ми мине през ума да купя.
Аз тази година се замислям за L'Occitane, но може и да се изръся повече и да си взема на Lancome ако им е с преобладаваща бяла козметика.

# 382
Момичета, кои сайтове предлагат календари и колко по-рано трябва да се оглеждам, за да не свършат?

# 383
  • София
Без да се двоумя поръчах календара на Rituals. Доста неприятно ми стана като в БГ сайта ми изписа, че не се доставя в нашата страна. Какво толкова пречи да се доставя? Имат онлайн магазин с доставки до България плюс щанд във всеки Дъглас. Пуснах до превозвач с немски адрес.

# 384
Без да се двоумя поръчах календара на Rituals. Доста неприятно ми стана като в БГ сайта ми изписа, че не се доставя в нашата страна. Какво толкова пречи да се доставя? Имат онлайн магазин с доставки до България плюс щанд във всеки Дъглас. Пуснах до превозвач с немски адрес.

Аз имам ужасна алергия към Rituals. Имам една дзен серия за тяло, такъв сърбеж и ситни пъпки ме избиват, че е някакъв ужас. Хем спокойно си ползвам всякава козметика от супер маркетите и не съм с чувствителна кожа.

# 385
  • София

Може ли линк ако все още ви е под ръка? Благодаря.

# 386
Супер много харесвам продуктите на Rituals.
И аз ще се радвам на линк за коледния календар.

poppy-fairy, сигурна ли си, че е било от тази серия? Да не е някакво съвпадение?

# 387
# 388
Не е лош, обаче много джунджурии (стикери, извивачка за мигли и т.н.)...

# 389
Супер много харесвам продуктите на Rituals.
И аз ще се радвам на линк за коледния календар.

poppy-fairy, сигурна ли си, че е било от тази серия? Да не е някакво съвпадение?

Да, сигурна съм разбира се, даже единият лосион още може да се въргаля из някой шкаф и мога да ти го снимам. Не живея в бг и съм си пазарувала директно от физически магазин на Rituals, няма как да ги объркам. И да, два пъти пробвах, и двата пъти се обринах. Аз също мислех, че може да е от нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт