Коледни календари

• 53 662
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз на моя съпруг обикновено сама му правя с уиски. Купувам 12 или 24 различни мини бутилки и ги опаковам със станиол и панделка, а всички слагам в торбичка или кутия и той си избира по едно,каквото му се падне. Много се забавлява през декември.
И с бира съм купувала, но и правила сама.
Календари с козметика той не обича, понеже е с атопична кожа и повечето не му понасят.

# 556
Моят освен шампоан,сапун,парфюм и ролка не ползва друго и също не бих му взела .

# 557
Аз на моя съпруг обикновено сама му правя с уиски. Купувам 12 или 24 различни мини бутилки и ги опаковам със станиол и панделка, а всички слагам в торбичка или кутия и той си избира по едно,каквото му се падне. Много се забавлява през декември.
И с бира съм купувала, но и правила сама.
Календари с козметика той не обича, понеже е с атопична кожа и повечето не му понасят.
Като човек, който не пие, да питам - от къде (кои магазини) намираш разнообразие от малки уискита? Relaxed Ако нещо реша да правя за подарък и аз...

# 558
Добра идея момичета! Но и аз като Lorelada, не зная откъде да намеря малки бутилчици, че и 24!

# 559
  • София
Моят ползва козметика, но само специализирана, а те нямат календари и излиза много скъпо да му организирам такъв. Обикновено по Коледа дебна за разни промоционални комплекти от неговата козметика и ги добавям към календара с уискитата.
Понякога, все пак, му вземам на Нивеа календара и обикновено от техните продукти няма оплаквания (предимно от универсалните/класическите им неща), но голяма част ми прехвърля на мен и се губи смисълът.

На големите момичета обичайно вземам един голям на Боди шоп и го ползват двете, защото живеят заедно, а продуктите идват скъпи, за да взема 2 отделни, но пък са хубави за млади жени. Декоративна козметика няма да им взимам, защото сами си избират.

Лорелада, поръчвала съм по интернет (пише "уискита миниатюри"), но обикновено поръчвам в близкия до нас магазин за алкохол. Ако имаш наблизо такъв, кажи на собственика какво ти трябва от по-рано и ще ти намерят. Често явно им поръчват разни минута и нашата мацка си знае какво ми трябва. Даже оставям избора на нея. Само казвам да са различни и тип "патронче". Ако няма толкова уискита, допълвам с водка, ром и други + някой козметичен продукт. Съпругът ми много се кефи.

# 560
Добра идея момичета! Но и аз като Lorelada, не зная откъде да намеря малки бутилчици, че и 24!
По магазинчета за цигари в центъра има ,от там взимах.Тия дето имат табели Айкос,срещу Черно море .Също и в Коста срещу ФК.Ти си от Варна,нали?Взимала съм доста уискита ,йегермайстер и водки.

# 561
Да, Bobchita, градски сме! Задействам се с поръчката и изработката на календара!
Златни сте, момичета! Hug Heart

# 562
Както казах моя календар беше сбирщайн.Големи,малки бутилки,маратонки,гащи ,шоколади,писма.Някой път му пишех бележка от сорта "твоят подарък днес е да зарадваш друг,под елхата има подарък за скъпата ти съпруга.Подари с целувка ".

# 563
Поръчах онлайн миналата година от голяма борса в София и пристигна тежък кашон с минита. Направих календара сама и предизвика фурор.

# 564
О,това също е добра идея, Densi!

# 565
  • под тепетата
Извинявам се, че се намесвам, но понеже ми стана интересно в темата ви. Купувала съм от този сайт ликьор в шоколадови бутилки ( има не само ликьор), но и други интересни неща, та може да ви е от полза
https://www.shokoladi.bg/bg/product/1368-abtey-shokoladovi-butil … -likiori-155-gr-/
И разбира се като си харесам нещо, то все се оказва от Варна , Bobchita Wink

Скрит текст:
На внука например - музикална ретро кола, за мъж може шоколадовите пури ...

# 566
Еее,това е супер.Ще ги издиря значи .🤗🤗🤗🤗

# 567
  • под тепетата
Шоколадовите черни портокали са ми любими! Току-що поръчах три, заедно с колата, бутилки , червилата...Ох!

# 568
От днес наличен в Ozone детският адвент календар на Хари Потър:blush:
Миналата година се изкупи много бързо.
https://www.ozone.bg/product/tematichen-kalendar-funko-pop-movie … otter-pocket-pop/

# 569
  • София
... Малко са преувеличили с цената обаче за тези дребни фигурки.

Общи условия

Активация на акаунт