Коледни календари

• 53 612
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • София
За аптеки и дрогерии май не важи това, но пак трябва да се провери. За основни стоки може да се ползва Глово, но календарите ги няма.

# 721
Ето календарите с храна на DM

Ходих да ги вадя от скривалището. Stuck Out Tongue Winking Eye
Нищо не съм отваряла! Аз съм принципен човек и след като са коледни календари,  то значи ще си запазя изненадите за него време. Нищо, че знам какво има в тях.
Вчера като се върнах от DM, не бях прибрала още покупките и ММ се прибра изненадващо и видя календарите. Пита ме това ли са тези, които чакаш? Отговорих му с "не", но така и така ги видя и го питам дали иска календар и за него. Категорично ми каза да не му правя или купувам. Което ме улеснява все пак.
А да попитам от къде мога да закупя календар на Essence или Catrice, че се сетих да направя подарък за племенницата.  Докато ги имаше и не проявявах интерес вече никъде не ги намирам.

# 722
Първият изглежда много интересно, колко струва?
Ето го и моят на Есенс - чака си в запечатани торбички, в подлепен с хартиено тиксо кашон на Нотино (снимката е направена преди да го затворя, кутията хартиса) Simple Smile

# 723
49,90 лева големия, малкия 8 лева. Имаше и на Алверде доста му се зачудих, но си викам да не прекалявам... А така исках каленадара на Kiehls..

Май трябва нова тема, но аз не съм човекът!

# 724
  • София
В дрогериите може свободно да си пазарувате.

# 725
В дрогериите може свободно да си пазарувате.
подозирам, че ще е до време
Сега се надявам на сайтовете да има повече безплатни доставки Grinning
и аз така. И сега е моментът повече магазини да направят сайтове за онлайн пазаруване - някои мои любими все още нямат, а са големи вериги.

# 726
Тогава ще има проблем с куриерите, както беше при предните локдауни.

# 727
  • София
Аз само искам да кажа, че много повече проблеми, забавяния и недоставени навреме неща имах преди Ковид. 😀

# 728
Тогава ще има проблем с куриерите, както беше при предните локдауни.
извинявам се за спама, но и в тази ситуация може да се създаде нещо добро - ще се пренасочат останалите без работа заради пандемията, в сферите, които сега масово се развиват - да се поддържат сайтове за онлайн поръчки, ще се увеличат работните места за куриерите. Дори всяка верига да си доставя сама, пак са нови места за доставчици и поддръжници на онлайн магазините.

# 729
Здравейте, дали има някъде останал календар на Есенс, във физически магазин продават ли се? Много искам да си го взема, а никъде не го откривам. 🙄🤷🏻‍♀️

# 730
Днес ще питам за Есенс, ако имам възможност, но все ми се струва, че още не са ги заредили по физическите магазини. Поне не видях, докато обикалях DM-ите в последните седмици. Аз съм се заринала с декоративна козметика и единадесета палитра и тридесето червило не ми трябват, но ще проверя получавали ли са изобщо бройки от тях.

# 731
Глово оперира по различен начин.
Могат да ти напазаруват всичко, отвсякъде.

# 732
Благодаря за изключително полезната тема. Вдъхнових се за подарък и купих по-малкия вариант на Rituals. Във фирмения магазин Rituals бяха изложили голямата кутия за 89 евро и нямаха от малките за 59 евро. (не живея в България) Стори ми се, че само дете би се радвало цял месец на картонени дръвчета и къщички с лампички. И заема много място. В съседната  Sephora имаше от малките кутии. Никога нямаше да обърна внимание на кутиите в Sephora, сложени на нивото на коляното ми, ако не бях чела темата. Благодаря ви.

# 733
  • София
DM бяха коментирали във ФБ, че няма да зареждат календарите на Essence  /  Catrice.

Много странно, че в сайта на Douglas не излиза като наличен този на Rituals, но вчера мернах няколко бройки в магазина в Park Center. Казвам, ако някой го издирва. Wink

# 734
  • София
Rituals почти веднага се изчерпа онлайн за 2-3 дни (колкото да се наканя да поръчам). Предполагам са си оставили някакви налични в магазините да не е без хич.
На Есенс имаше календари в Додис.

Общи условия

Активация на акаунт