Пътят на честта - тема 6

• 37 367
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за новата тема!
Надявам се да има втори сезон единствено заради веселбата тук! 🤗

Кой е стилистът на сериала?Да го сменят спешно,трагично е просто.
Не мисля, че имат такъв. Всеки си носи собствените дрехи. 😃
Не е ли Кремена Халваджиян? В едно интервю каза, че декори и костюми в сериала са нейно дело.

# 121
  • София /Абсурдистан
Керка с карирания блейзер и роклята на точки - не мисля, че Кремена я е обличала Simple Smile Явно си е Кера дизайн.
Снощи удариха дъното. Едно лапе да сцепи главите с тротинетка на горилите, нямам думи просто...

# 122
Някои дрехи са си лично техни, виждала съм и в други снимки , които не са от снимането на сериала, пак да са облечени с такива дрехи.

# 123
Благодаря за новата тема.

Ами ето, ако Кера се беше обадила в полицията да каже, че детето й е отвлечено, и после Митака й го върне, щеше да се окаже, че е подвела полицията.

Снощи пак съм проспала половината епизод. Сънувах, че Киро прави всички на кайма в блендера, а после Бона прави пълнени чушки за децата. Дето се вика, Доброто ще възтържествува.

# 124
  • София /Абсурдистан
Бона е за психиатрия.

# 125
Започвам директно с коментар, ще спестя лирическото въведение Cry
Това дете Мартин, с извинение се държи като пълен инфантил. Все си мисля, че на 7-8 години малко от малко децата би следвало да разбират за какво става дума. А това се държи като максимум 4-5 годишно. Като видя Димитър и се втурна към него, все си мисля че реакцията му трябваше да е друга.
"Искам при баба и дядо" ... е 35 епизода не разбра ли, че не може при баба ти и дядо ти.Бива да си дебилно, бива... ама то пък това на нищо не мяза. Наистина, не знам кой е излъгал тази Фучаджиева, че може да пише, но смятам че трябва да се самосезира жената, защото то вече чак е дразнещо.
Детето ти е отвлечено, знаеш кой го е отвлякъл, на работа си... казваш на шефа "трябва спешно да тръгна", за да отидеш у вас, да бездействаш  и да трошиш нервно пръсти Grinning Ами да, какво друго би трябвало да се направи в тази ситуация... освен да джаснем по едно вино с кака Люлю. Просто нямам думи Joy

# 126
  • София /Абсурдистан
Много се пие в този сериал, бе хора...
И по всяко време на денонощието се пие.

# 127
Аз като ги гледам то те нищо друго не правят, освен да се наливат, барабар с децата. Сипи тука, сипи там, дай едно виски Wink, дай едно вино, сипи, че идвам, сипи, че тръгвам, ай едно за изпът, налей, че ми е нервно, налей, че ми е радостно, налей за тоя, налей за оня, налей от сутринта. Цял ден и цяла нощ нещо се лее и разлива. Егати пияния сериал. Joy

# 128
Мартинчо инфантилен, Богомилчо пък се бие с 'мутрите' като възрастен, че и ги побеждава... Въобще тези деца и възможностите им са разтегливо понятие в сериала.

# 129
Мартинчо инфантилен, Богомилчо пък се бие с 'мутрите' като възрастен, че и ги побеждава... Въобще тези деца и възможностите им са разтегливо понятие в сериала.
А да, това с боя проуснах да го спомена Joy По-зле скалъпена подобна сцена не бях виждал. Уж мутри, здравеняци... а накрая СуперКало и Богомил ги попиляха от бой, естествено по най-нелепия начин. Просто нямам думи Close

# 130
Аз като ги гледам то те нищо друго не правят, освен да се наливат, барабар с децата. Сипи тука, сипи там, дай едно виски Wink, дай едно вино, сипи, че идвам, сипи, че тръгвам, ай едно за изпът, налей, че ми е нервно, налей, че ми е радостно, налей за тоя, налей за оня, налей от сутринта. Цял ден и цяла нощ нещо се лее и разлива. Егати пияния сериал. Joy
Фучи компенсира с Николов-знахаря Joy

# 131
Благодаря за новата тема.

Ами ето, ако Кера се беше обадила в полицията да каже, че детето й е отвлечено, и после Митака й го върне, щеше да се окаже, че е подвела полицията.

Защо да е подвела полицията?
Взимането на детето без знанието и разрешението на родителя си е отвличане. Това, че после го е върнал, не променя този факт.
Кера от къде да знае, че ще го върне? Той можеше и да не го върне.

Дебилна си беше реакцията на Кера. То всъщност такава липсваше.
Разбирам, че тя разчита на това, че Бонка и Димитър обичат Марти и няма да го наранят, но познавайки ги и знаейки, че те ще й правят мръсно по всякакъв начин, едно сигнализиране в полицията, че детето е взето без нейно съгласие, щеше й бъде в полза занапред.

# 132
Много ме дразни Мартин с тези инфантилни реакции.
Страхотен правеж.

# 133
  • София
Много ме дразни Мартин с тези инфантилни реакции.
Страхотен правеж.
Ма то и детето донякъде не е виновно. Кога майка му е седнала да му обясни нещо не като на олигофрен, ами по подходящ за възрастта му начин? Реакцията и действията й при “отвличането” на детето й сте ги коментирали достатъчно, аз няма да кажа нещо по-различно Simple Smile
Кироооооо..... Тази Жаки с това говорене все едно си е стиснала носа, вече толкова да ме дразнииии.... А на него снощи му загледах татусите, докато помпаше(10 лицеви)То голяма грозотия, все едно деца са му ги правили Grinning И тази замазана прическа...
Тази лИбов на Симеон към Жаки ме изненада, честно. Все си мислех, че той бди над нея като баща и близък на семейството. Затова и сцените с храненето и спането у тях ми бяха странни. Пък то какво се оказа...
Не знам какво още да коментирам. То толкова сюжетни линии. Хващам една, сещам се за още три поне

# 134
Хайде сега, признайте, че никой не очакваше Марти и Димитър да цъфнат на вратата на Кера. Изненада.
Останалото беше шит, но този ход определено беше добър. Очаквам намесата на Тачо с нетърпение. Той и без това си е комедиен актьор, всчко ще си дойде на мястото.
Марти си е типично дете. Седем години са големи бебета, факт. Не разбират много от нещата от света на големите  които им се случват, или не искат да ги разберат и си ги интерпретират по свой начин.

Общи условия

Активация на акаунт