Пътят на честта - тема 6

• 37 316
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Ауу, ама как бързо се организираха Закрила на детето - има няма 2 часа Grinning

# 181
Брей! А аз заради просеща циганка с бебе звънях, звънях и никой не ми вдигна. Сигурно по адреси са били...

# 182
Брей! А аз заради просеща циганка с бебе звънях, звънях и никой не ми вдигна.
Ми щото не живееш във филм...
Госпожа социалната говори като онази в ритуалната зала на Витошка, дето жени хората. Много тържествено, много нещо!
Историята със социалните и светкавичната намеса, щото вуйчо от Царево казал, че детенцето не го гледа майка му как си трябва, е просто сърцераздирателно невъзможна! Па и Митьо предобри с алкохола и какво беше още там. Само като я видят света Кера и ще знаят, че не е вярно. Социалните нали всичко знаят и правят най-доброто за децата.
Много тъпа серия!

# 183
  • Burgas, Bulgaria
Защо така декламират, много е изкуствено и ужасно ме дразни.Не могат ли да говорят нормално?

# 184
Знам едно БАРЧЕ?!?!!
Коя е годината - 1988 ли?
А Димитър говори на социалната като 1/2 юрист - детето не е пребивавало другаде ?!? WTF?

# 185
Аааууу , тая Анелия е супер отблъскващ типаж. Нагла до небето 🤦🏻♀

# 186
Как да не рецитират като диалозите са само игра на думи фалшиво звучат и са абсолютно патетични като на рецитал.Да не говорим за жаргоните.

# 187
Много гаден епизод! Защо е това нещо сега?! Толкова детайлно... Тази се държи като служителка на Барневернет!

# 188
Значи жилището изглежда като над среден клас като обзавеждане, размер, но въпросът на инспекторката е - Имате ли топла вода Grinning
Ми, не, нямат, кладат огън на терасата и греят в тенджери, госпожа...

Те сами ли ходят на такива посещения, не са ли по двама човека?

Тая Кера толкова ли не звънна на Марти да го подготви за това посещение, пълен смях.

# 189
  • Burgas, Bulgaria
Не съм й чела книгите на Фучеджиева (и нямам намерение),но като сценарист е абсолютен провал.

# 190
  • Mediterraneo
Ох, това нямото момиче нещо взе да ме губи- нито съпричастност ме кара да изпитвам, нито вече се питам защо е в това положение. Все по- нелепо ми става поведението му. Не знам дали съществува подобен психологически феномен или е само приумица на велики сценаристи.

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 22:45 от Тарталета

# 191
Много лесно могат да приключат нещата като звъннат на Начо и Симона, оттам Дичо и полицаят ще кажат добра дума за Кера и че Димитър е насилник и пияница. Предполагам обаче, че ще завъртят някакъв безумен сюжет, в който само на Бонка и Митко ще се вярва.

Инчето не мога да ѝ хвана спатиите. Толкова дълго време да мълчи, но е социална вече, чак и се хили.

# 192
Тази Ада е много красива жена, що не я взеха за Кера.. тцтц

# 193
Тая Кера толкова ли не звънна на Марти да го подготви за това посещение, пълен смях.
Е тя откъде да знае, че те идват вкъщи по-бързо и от Бърза помощ?

# 194
Как красива жена? Прилича на надуваема секс кукла. Има горката толкова ботокс и филъри, че няма никаква мимика на лицето. И за капак жабешка пълнена уста с яркочермено червило като жокера.

Общи условия

Активация на акаунт