Пътят на честта - тема 6

• 37 332
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Ааа, ма недейте така, моля ви се!
Значи за едни 50 бона и аз правя, развалям, че и даже римувам магии всякакви! Давам гаранция (че ще ви взема парите)!
За записвания и поръчки - на лични Joy

# 166
Ами то и за Киро идеята е да е страшен, Керича да е фатална жена, Калоян супершеф и супермен, ама като гледаме колко са им се получили  Joy
Бонка даде парите на грешния човек, да се беше свързала с Киро Килъра, щеше да я затрие за удоволствие. Ех Бонито ако знаеше за него Joy

# 167
Я да прекроя малко аз наличния персонал! Асен щеше да е чудесен като Калоян. Ада = Мария и майка на същата си Жаки. Мария остана без работа при мен. Киро ... ох, кво да го правя тоя... Може да е някой безизразен полицай.  В епизодична роля. Калоян да е Симеон. Симеон и той остана без работа при мен... Дайте да намерим подходящ Киро! И подходяща Кера.

# 168
Ами то и за Киро идеята е да е страшен, Керича да е фатална жена, Калоян супершеф и супермен, ама като гледаме колко са им се получили  Joy
Бонка даде парите на грешния човек, да се беше свързала с Киро Килъра, щеше да я затрие за удоволствие. Ех Бонито ако знаеше за него Joy

Аааа, Не! Керича каквато е фатална - Киро зърне ли я, ще се Флюби безнадеждно в нея и ще забрави да я утепе. Туй Жаки, това-онова ги мани. Кера Фаталната ще ги надскочи всички по красота, излъчване и класа!

# 169
Плачков и Марияна да пуснат брадърите, където хората без да са актьори някои, имаха мисия да се целуват. Не са си пускали език, но имаше поне допиране на устните , а не са някакви си близки или приятели от години, да каже човек какво толкова. Имаше много, които се сърдеха и цупеха, но за да не провалят мисиите правиха и такива работи. А той , че е актьор, извикан за главна роля и оставя на оная певица да му решава как да работи и как да играе.

# 170
Като гледам как се развива действието, а финала наближва ми се струва,че накрая ще претупат някакви нелогични събития; Така върви и целия сценарии - сцени без връзка , диалози ни в клин ,ни в ръкав ... ние обаче си го следим сериала и се забавляваме тук.
Жаки така страстно защитава Киро, а не виждам такава страст , когато всъщност двамата са заедно. Та те нямат три нормални изречения разменени, които да са характерни за влюбени хора или просто допадащи си мъж и жена; Някак изкуствено е.  Бойните умения на Калоян ще ги премълча, защото вие сте ги обсъдили;
Като цяло си мислех,че най-грозно облечената жена в ефир е Сърчаджиева в "Игри на волята", но може да се поспори; Кречета така и не я поправиха ,даже и като се изкачи по кариерната стълбица;

# 171
Като ви чета установявам, че половината серия снощи съм я проспала...

# 172
Фармацевтичната мафия ще реве със сълзи и сополи, че не успя да регистрира сънотворното “Пътят на честта”.

Керчето...нахакана, умна, честна, с два документа имперска измама хвана, пък не чула за проследяващи часовници за деца. Тооолкова непросветена изглеждаше, ама то щото идеята била Кало да блесне като информиран, загрижен..
Аз разбирам чест, професионализъм, но ще ти овлекат детето, ще се сбъдне кошмара, от който бягаш и няма да се съглясиш да приемеш предложена помощ?! Айде, мани я тази чест, бе! Човека ГДБОП й предложи, тя отказа, щото горда. И да заключат като излизат смяяяях хахахах

# 173
Щото Монката е безопасна игла. Уж боде, ама има предпазител. Може да бъде контролиран. А оня пазвантин е психо. Сирил по прякор Кирчо дето го търсели да го бият, а той ги убил. Блендера, дето Смути му е фамилията. Joy
Бе търсели го Киро, и него като Тодор Живков - той се криел, ама никой не го търсел. Ходи като вълк единак, пък така мафиот не се става, мрежа трябва.

Забелязвам, че нещо им куцат обноските в сериала. Снощи, полицаят като  беше при Симона и Дичо, и си тръгва - аре чао и дотам. Ми дошъл им човекът на крака, да им помогне, да намерят решение, върти телефони - никой не стана от масата да го изпрати.
Сервитьорката във ведомственото барче, сервира на Кера и Калоян кафета и мълчи като ботур. Това "заповядайте, ала-бала..." -  няма.
Секретарката му и тя - влиза в кабинета и - "еди кой си дошъл". Няма "господин Станков", няма нищо.

# 174
Каква страст чакате между Киро и Жаки? Мариана дебне.

# 175
  • София
Съвпадение? СличаЕнос? 😂🤣😃😀

# 176

Аз почвам да си мисля, че ще шитнат Киро - мир да има. След което аз ако съм нормален продуцент и/ или режисьор - Плачков няма да го наема, освен ако не трябва да играе третото дърво в декора.

Трето дърво добре, ама к'о пра'им ако второто дърво по случайност се окаже женско, а? 😜

Това синьото пеньоарче ли беше, престилка ли, незнам, ама прави Керчето двойна.  Аааа, сетих се, стилистката май  мрази Силвето!

Все се надявах тези чувства на Симеон да са бащински, въпреки че упорито го тикаха в любовна посока. Поне да го бяха подмладили (а не както предполагаме - състарили умишлено) и да не намекваха, че е имал връзка с майка и .... Тогава щях да съм ОК, но не , а извращенията тепърва започват.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 08:24 от Millan

# 177
Голямо лутане на героите из този сериал,голямо нещо като че ли Царево и София са щати като в Америка.Големи разстояния ,голямо нещо.Фучката извадила прашясалата тема за мутрите и си мисли ,че е открила топлата вода.Какво друго е сътворила тази сценаристка??

# 178
Митьо дорде играеше злодей, добре, сега и той влезе в режим рецитация. А служителката... тя е почти автентична.

# 179
Ииии пак глупости... От "Закрила на детето" казват, че сигнала е анонимен.

Общи условия

Активация на акаунт