Пътят на честта - тема 6

• 37 366
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Гнусна е тая Моньова лИбоФ.
По добре да бяха развили страстта между майка и - Маруся и него, както клоняха в началото, а не между дъщерята и него. Жалка история и гнусна. Що така, бе, що няма една нормална сюжетна линия, такава като за човеци, нормални, обикновени човеци. В какъв свят живеят тези сценаристи, това е сериал, за живота, любовта, хората, отношенията, какво сътворихте от инак хубавата идея, да ви и изкривеното съзнание. Пф.

# 136
Тази лИбов на Симеон към Жаки ме изненада, честно. Все си мислех, че той бди над нея като баща и близък на семейството. Затова и сцените с храненето и спането у тях ми бяха странни. Пък то какво се оказа...
Ти пък! Толкова прозираше, че чичо Симо си пада по малката и малко така гадничко от самото начало, защото тя точно като към добрия чичко се държи с него, а той... щения имал, човекът! Само че прозорливата госпожа майка и това трябваше да е забелязала, обаче явно няма нищо против Симо да благоговее пред щерка ѝ, но не и Киро. Да ми обясни защо, ако може?

# 137
Щото Монката е безопасна игла. Уж боде, ама има предпазител. Може да бъде контролиран. А оня пазвантин е психо. Сирил по прякор Кирчо дето го търсели да го бият, а той ги убил. Блендера, дето Смути му е фамилията. Joy

# 138
Марти си е 7 годишен глезльо. Затова тропа с краче и иска при баба и дядо. Но Кера можеше поне на Николов да се обади, че Митю е отвлякъл детето й. И с един куршум два заека- Митю в затвора, а Кера и Симона дишат свободно.

# 139
Не е до глезльото, Кера демонстрира отношение като към бебе и детето се държи наистина точно като 4 годишно. Физиономиите, които прави са също такива. Но явно така са му казали да играе, не знам. Пепе от ОЖ е светлинни години напред, а даже май по-малък го играе.

# 140
Децата израстват различно. Развиват се различно, понякога правилото е изключение и изключението е правило. Там не придирям. Обявени за "малоумни" стават гении. Тованемипречи. Пречи ми малоумния сценарий, режисура и игра. Тези трите ни карат да намираме детето за инфантилно, а то не е. Просто е дете, расло в "саксия", обичано, обгрижвано, не ангажирано с нищо. Нормално дете, което е пазено и му е спестявано. Малко преиграно, но в общи линии това е.

# 141
  • София
На Кера 3 неща и куцат - изключително кофти гардероб, сценарна немощ, неподходяща актриса. Иначе главен гардеробиер е самата тя, Кремена Wink пише го в надписите.
Сценарната немощ с всеки изминал епизод се задълбочава, но така е когато искаш да се състезаваш с големите, оповавайки се на досегашните мамини хвалби колко си умен и талантлив - дишаш праха просто.

# 142
Опасявам се, че няма да приемат критиките градивно! То не е да искаш да си космонавт и понеже много го искаш, да си купиш ракета и да полетиш. Магито, повлиян от всезнаещата си жена, струва ми се, е станал по-неприемащ критика от някога. Ми не, не си добър във всичко както си мислиш! Хората учат с години как се прави филм и пак не им се получава, нищо че ние тук ги оправяме набързо. Ни една от нас не е заявила претенции, че ще го направи по-добре, просто ако е умен, ще чете хората и ще си прави изводи. Ама се съмнявам като знам каква е арменската мания, че са най-добри във всичко повече от другите хора.

# 143
Много се пие в този сериал, бе хора...
И по всяко време на денонощието се пие.
Пие се я! Нали бат' Жоро и той снощи се насмукал и нищо не помни от серЯла.
Ми и на мен ми става жадно , като видя сестра Кера и сестра Люлю да надигат чашите..

Психопат бил Киро, ма как бе...Той е ангелът на смъртта. Праща ги в небесното царство.

Аз да ви кажа честно мисля, че Мариянчето Попова щеше да е много по-добър Киро от мъжа си. Що не я наеха нея.

# 144
Аз пък ще си сипя едно, голямо, че да преглътна серЯла. Ай, Наздраве. Kissing Heart

# 145
Браво бе! Някои пият от радост, други от мъка, трети като Джаста, от сутринта... Laughing А такива като мен, пият чай, щото ги боли гърло. Disappointed

# 146
Цитат
Аз да ви кажа честно мисля, че Мариянчето Попова щеше да е много по-добър Киро от мъжа си. Що не я наеха нея.

И аз това си мислех, чудно щеше да ѝ лепне ролята, без да мъжи очички. Още по-интересно би било, ако пък тя беше хвърлила око на Жаки.

# 147
Калабазке, ква сутрин ма моме, то ракиено време веке. Joy
Айде, разливайте питиетата, кво се стискате.Чай, чай, ама с ром, коняк, уиски, тва-онва. Joy Къде си ти, къде сме ние, ехеееййй. Sunglasses

# 148
Бе тя една работа не я ли захванеш от сутринта...та и с пиенето така. Навреме и с мерак!

Киро и Жаки да се постараят да го играят по-влюбени, че то целувките на Брежнев и Тодор Живков са по-горещи и страстни.

# 149
Тия политически целувки са изпълнени с толкова смисъл. Решават съдби. Kiss

Общи условия

Активация на акаунт