Пътят на честта - тема 6

• 37 376
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Е те тия конкретно целувки са донесли едно 2милиарда рубли у нас.

# 151
Ми по често да се целуват, а?!
Пари да влизат, може и за народа да остане. Избори '2019г. Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

# 152
Свърши тая..от елитни кОври сме станали най-обикновени гъзолизачи и парцали..

# 153
Синеочке Heart

# 154
Значи Киро плаща гаранцията на ония двамата, чака ги точно пред входа на полицията , взема си ги , убива ги и... никой няма да проследи, да разбере...

# 155
Абе плаща гаранцията... Joy чува ли се как се смея. Joy

# 156
Значи Киро плаща гаранцията на ония двамата, чака ги точно пред входа на полицията , взема си ги , убива ги и... никой няма да проследи, да разбере...
Естествено. Тях никой няма да ги потърси. То, щот като утрепа предишните, се убиха да търсят убиеца.

# 157
А Ада защо ли така реагира на реакцията за Киро ?

# 158
А Ада защо ли така реагира на реакцията за Киро ?
Това съм го проспала Thinking

# 159
Това е в резюмето за тази вечер.
Калоян и Ада ще бъдат на вечеря и там ще се спомене и Киро .

# 160
Киро уби трима преди това, не се чу за разследване, улики, някой да ги търси убийците... Случва се нещо и потъва в тотално забвение. просто дайте да направим 30-40-50 серии, слагайте там каквото ви дойде на акъла

# 161
Киро уби трима преди това, не се чу за разследване, улики, някой да ги търси убийците... Случва се нещо и потъва в тотално забвение. просто дайте да направим 30-40-50 серии, слагайте там каквото ви дойде на акъла
Да. Въобще Убийствата в този сериал са много и абсолютно всички се забравят веднагически! Никой никого не търси, да не говорим за следствие и разпити. Не. Свидетелите си остават неми, непотърсени или се игнорират.
Убийствата не са важни.
Виж, джънк фууд-а, сладоледа, магиите и прочие са много застъпени.

# 162
Като казахме магия - 50 Бона за черна и тая Кера още е жива , че и любов почва да върти. Тцъц

# 163
Като казахме магия - 50 Бона за черна и тая Кера още е жива , че и любов почва да върти. Тцъц
То това е толкова абсурдно, ама сякаш с благороден замисъл! Да видят хората, че врачките и вещерите взимат скъпо, а магиите не работят. Ма като знам, че същия тоя екип, творил и продуцирал по филма, канеше два сезона в предаването на ГОла де що изрови от праха и нафталина вещици, знахари, врачки и звездобройци, някак си как да им хване декиш човек, че това им е идеята, а не обратното - популяризиране на човешката глупост и дейността на такива магьосници?!

# 164
  • София
Това е в резюмето за тази вечер.
Калоян и Ада ще бъдат на вечеря и там ще се спомене и Киро .
Аз тъкмо щях да питам за Ада. Миналата седмица се срещнаха с Калоян, то бяха въздишки как не се виждали от 20 години, пуснаха една ретроспекция и толкоз. Даже не си спомням същността на срещата им.

Общи условия

Активация на акаунт