Пътят на честта - тема 6

• 37 319
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Познавам Галя от 20 години, още като учеше в НАТФИЗ. Единствената корекция по нея са гърдите й. Справя се чудесно с ролята си на скъпа и лъскава мадама.

# 241
Ада си е опъната яко стига заблуждава Биг Сити.

На мъжете ви харесва да са натурални, ама красиви.
Е, този филм рядко се случва за 40+ жените.

# 242
То е очевАдно,че има,но щом я познаваш и й вярваш,че няма,така да е. Преди 20 години сигурно не е имала,сега има. Няма лошо в това,не ни разбирай погрешно. Нито й завиждам,нито ме вълнува какво и къде има. За мен не е секси,нито скъпа и лъскава,но не си падам по жени,така че не съм фактор. 🤣

# 243
  • София
Яна е твърде скъпа като за такъв сериал вече. От друга страна ми писна да я гледам във всички филми на екрана.

Радина Кърджилова може би....
Кърджилова я гледах в един тинейджърски филм - ми смотана, безгласна буква, мрънкаща в ъгъла. По-скоро би ставала за Симона. Яна не съм я гледал в сериал скоро май, а само в игрални филми.

Познавам Галя от 20 години, още като учеше в НАТФИЗ. Единствената корекция по нея са гърдите й. Справя се чудесно с ролята си на скъпа и лъскава мадама.
Може и да си прав, но тогава отиваме на положението мноооого кофти грим. Никой не може да си избира кожата и когато се тръгне в замазване на пори и т.н. има вероятност да се стигне и до подобен ефект, макар, че на мен ми прилича на лекинки филърчета с хиалуронче, ама ще приема твоето твърдение, защото знам , че има вероятност и от мазила да е. Кера ако я шпакловат и тя сигурно би изглеждала така в някой друг филм Wink

# 244
Да, гримът е отвратителен. При Силвия личи най-много. Нея наистина я шпакловат яко.

# 245
Според мен също Луиза щеше да е добра Кера. Тя има способността да си придава невинен вид с тия сърнешки очи и щеше да направи ролята. Аз също я харесах в "Дървото на живота"

# 246
Ада не може въобще да си вдига веждите нагоре, това от грим не е. Има ботокс в две зони на челото - гневна бръчка и по-нагоре. Вижте как се опита да си вдигне веждите при разговора за Киро и не можа. Това означава, че има и около очите.
Аз с моя ботокс в гневна не мога да се мръщя, но си вдигам веждите.

# 247
Имам видео с нейно участие снимано съвсем скоро. В него тя се смее и гримасничи в съвсем крупен план, така че се виждат всички нейни мимики и пори на кожата. Няма ботокс. Шях да знам ако имаше. Достатъчно близки сме за да не го крие от мен.

# 248
  • Варна
Историята със социалните и светкавичната намеса, щото вуйчо от Царево казал, че детенцето не го гледа майка му как си трябва, е просто сърцераздирателно невъзможна!
Много тъпа серия!
Направо избиха рибата. Сега остана социалните да изпратят Мартинчо в Норвегия, за да го спасят от майка му Mr. Green

Много лесно могат да приключат нещата като звъннат на Начо и Симона, оттам Дичо и полицаят ще кажат добра дума за Кера и че Димитър е насилник и пияница. Предполагам обаче, че ще завъртят някакъв безумен сюжет, в който само на Бонка и Митко ще се вярва.
Точно. Значи арестуван за трафик и насилие, пуснат под гаранция, обаче социалните му вярват и се прекланят, пък Кера, понеже ходела на работа ще ѝ вземат детето. Тъпо, та дрънка. Че те на това основание трябва разследват 80% от родителите, минимум.

# 249
Да допълня  - според мен има филър в скули, устни, а ботокс най-вероятно има и под очите, защото и там нищо не мърда като се мъчи да се усмихва.

# 250
Тоя сериал вече ще го гледам с кана кафе до себе си.
Точно гледах и цъках с език как Кера кълва по клавиатурата с един пръС и...съм отнесла плувката. А, да видях, че Ше се опитат да я изкарат и кофти майка. Ама то вярно, че тя не спря да цоца таз. Тук напълно ще подкрепя Митю, че Кера си е  миндил.

# 251
  • София
Ама верно се оливат с това вино и алкохол. Кой какво прави - с чашката.

# 252
Имам видео с нейно участие снимано съвсем скоро. В него тя се смее и гримасничи в съвсем крупен план, така че се виждат всички нейни мимики и пори на кожата. Няма ботокс. Шях да знам ако имаше. Достатъчно близки сме за да не го крие от мен.
Ае стига бе! Тя е като медицински модел на клиника, стига си обяснявал колко сте близки. Надупчена е сериозно и нито една от нас тук не е толкова смотана, че да не го вижда. Щял си да знаеш, ама ей на, не знаеш. Че и не виждаш! Щото нищо не разбираш от ботокс.

# 253
  • Варна
Тоя сериал вече ще го гледам с кана кафе до себе си.
Точно гледах и цъках с език как Кера кълва по клавиатурата с един пръС
Ох, ама верно как блъскаше по клавиатурата, все едно пише на пишеща машина Joy

# 254
Чак вдигнах глава да видя какво така чатка, та хванах с ъгълчето на окото как Кера кълве на компютъра. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт