Пътят на честта - тема 6

• 37 324
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Галя Сарафова има ботокс и филъри , това си личи от километри.
Била е хубава жена преди 4-5 години, ако е тя:
https://images.app.goo.gl/3iFsUw2SSHqohoXp8
Сега е пластмасова кукла с неясна възраст.

На 45 е. Завиждате. Няма ботокс и филъри, има много грим в случая.
Да бе, ще завиждам на изцяло пластмасово лице. Има много ботокс и филъри. Мога да ти посоча точно къде и в кои зони е бодена и то не еднократно.

# 226
Densi,
Няма смисъл са се спори с мъж, който харесва жена. Всеки, който се е интересувал достатъчно от филъри и ботокс, дори да не си е поставил такива, може да познае кой има и кой няма.

# 227
Densi,
Няма смисъл са се спори с мъж, който харесва жена. Всеки, който се е интересувал достатъчно от филъри и ботокс, дори да не си е поставил такива, може да познае кой има и кой няма.
Така е. А и всеки има право да не казва и да крие, че има подобрения.

# 228
Това е трудно да се скрие.
В интерес на истината на първите снимки,преди да се тунингова,ми харесва много повече.

# 229
  • Burgas, Bulgaria
Галя Сарафова актриса ли е?И на мен ми изглежда много опъната ,имам чувството, че ако се разсмее и кожата й на лицето ще се нацепи.

# 230
  • тук, на мястото си
Ада много ми прилича на Луна. Joy

# 231
Ада въобще не ми харесва. Тип външност, която не ми допада. Ако завиждам на някоя жена от сериала за лицето, това е Симона.

# 232
Ада много ми прилича на Луна. Joy
Абсолютно си права!!!!

# 233
И сега БигСитито какво ли си мисли - злобни, завистливи лелки такива. Joy

# 234
  • Берлин
Ада ми е отврат- вулгарно излъчване от зората на мутресите.
Имаше два момента,като в истински филм:онемялото момиче асоциира пиратките с изстрели и снимката на писателя на детската книжка. Но...с тях ще си останем.
Канадката беше много убедителна и яко подхлъзна дъщеря си - е това ми е отврат на отврата.
А Кера...Мм снощи я изкоментира и му обясних връзката режисьор-артистка. Та той:"ми нали и онази Луиза лигавата е женена за режисьор,да бяха взели тази баджанашка двойка." И тя не е стока,но поне е някак по-фина и в Дървото на живота направи добра роля.
Социалните-пълни измислици. От личен опит-не стават така нещата. Всъщност кера деформира детето с държанието си като към 4-годишно,но не това е предмет на сигнала.

# 235
  • София
О, Луиза е страшна! Гледах я наскоро в отрицателна роля и беше перфектна.

И мен много ме дразни Кера от първи епизод как мазно се държи с Марти и почти нищо не му казва.

# 236
  • София
Кера - какво да кажа за тази жена. Нито актрисата си е на място, нито самата актриса става, нито героинята си е на място. Тотален провал, да не говорим за поведението като майка, а актрисата доколкото знам има също момченце.
Ада - че се барнала, барнала се е, за това спор няма. Актрисата обаче си е точно на място и като визия и като излъчване. Героинята и също. Лъсната кака с мъж мутра, който и дава пари само и само да не го занимава с глупостите си.
Социалната - доста сериозно преиграване и тетралничане от страна на актрисата, а образът и отново е под всякаква критика. Имам чувството, че в този сериал няма използван нито един консултант, а ако е използван то сигурно е бил някой за 20лв, който са уволнили след първият месец поради тотална некомпетентност.
Вече почти по-голямата част от серията ми минава като радио пиеса. Върша си други неща и нещо в далечината ми буботи. Колкото и да се опитвам да давам шанс на родното, то с всеки следващ опит ми показва, че много греша.
Луиза Григорова , би изграла добре Симона, не Кера.
Колкото и странно да ви звучи, моята фаворитка за Кера е Яна Маринова - хем може да го изиграе смотла, хем е красива и след това може да изиграе силна жена. За съжаление и двете лятото са работели по техния филм и може би за това не са ги взели.
Много изтърпяхме, малко остана. Само ми е интересно, дали Нова ще посмее с втори сезон, ама след като с ОЖ ще правят още един, то няма да се учудя и тук да се пробват.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 10:02 от Eupraxia dArmature

# 237
  • София
Яна е твърде скъпа като за такъв сериал вече. От друга страна ми писна да я гледам във всички филми на екрана.

Радина Кърджилова може би....

# 238
За мен Ирина Митева е перфектна за ролята на Кера, идеално би паснала!

# 239
Ако завиждам на някоя жена от сериала за лицето, това е Симона.
Че тя е на 29, нормално е лицето и все още да е напълно естествено. Дано по-нататък не поеме и тя по пластмасовия път на честта.

Общи условия

Активация на акаунт