Пътят на честта - тема 6

• 38 086
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Калата заради Керчето не се качи при каката. Определено има интерес.
Безумна сцена с побоя. Как така ще пребиват детето ми,а аз ще седя и ще гледам?! 🙄 Киро голям мъж,но не можа сам да се справи с Калоян,та се наложи да му помагат. Жалкар!
Ина и мен почна да ме дразни. Прекаляват с това мълчание.
Интересно кой ще им взима хотела на Бонини,като си върна парите на лихваря? 🧐

# 211
Социалните не идват ли изненадващо(Наистина не знам), за да хванат евентуално ако има нарушения. Така като се обадят предварително много нагласено ми изглежда. Някой каза, че анонимен бил сигнала, но тя служителката каза кой е пуснал сигнала. Как така анонимен тогава?

# 212
Специално ли наблегнаха на книжката и нейния автор?

Мисля, че да - това е човека ,принуден да подпише като пребиха Калоян .

..освен всичко, това е книжката, която самият автор подари на Кера в интерната - сетих се, защото ми направи впечатление колко опърпана беше като я показваха в близък план. Каква ли е връзката? Вкараха ново лице...

# 213
Галя Сарафова има ботокс и филъри , това си личи от километри.
Била е хубава жена преди 4-5 години, ако е тя:
https://images.app.goo.gl/3iFsUw2SSHqohoXp8
Сега е пластмасова кукла с неясна възраст.

На 45 е. Завиждате. Няма ботокс и филъри, има много грим в случая.

Ама разбира се , че няма...  колкото и Петкова е отвяла конкуренцията на кастинга 😆

# 214
  • София
Има филъри. Добре сложени, но има.
Голяма скука тази вечер. Цуни-гуни.
Социалните не идват така. Определят час. И не задават такива нагли въпроси. Те са обучени какво да гледат. И за приходите се иска служебна бележка. Абе..фал отвсякъде.

# 215
Двете снимки са с почти седемгодишна разлика и нищо не доказват. Като ви казвам, че няма значи няма. Вярвайте ми.

# 216
И джуките сами са се напомпали за тия седем години. 😂
Наистина не разбирам за какви ни смяташ и защо постоянно се опитваш да ни убеждаваш в пълни глупости.

Калата заради Керчето не се качи при каката. Определено има интерес.
Безумна сцена с побоя. Как така ще пребиват детето ми,а аз ще седя и ще гледам?! 🙄 Киро голям мъж,но не можа сам да се справи с Калоян,та се наложи да му помагат. Жалкар!
Ина и мен почна да ме дразни. Прекаляват с това мълчание.
Интересно кой ще им взима хотела на Бонини,като си върна парите на лихваря? 🧐

Сцената с боя беше толкова нелепа...

Предполагам, че лихваря е извърятял Бонка нещо с документите.
Тя парите му върна, ама има ли го някъде черно на бяло?

# 217
Може Калоян да издири човека да свидетелства против Киро и така да се справят с него.
Калоян кога толкова бързо лапна по Керчето, че заряза собствените си деца по нощите. Пък му бяха най- важните.
Ще му пратим социалните!

# 218
Бонка всичките пари ли му върна? Аз си мисля,  че само една вноска беше. Пък и да ги е върнала, кой знае какво е подписала.

# 219
Лихварят не ѝ ли върна нот. акт?

# 220
А каква е тази странна реакция на Люба в промото на следващия епизод ??

# 221
Лихварят не ѝ ли върна нот. акт?

Той й го върна, но междувременно какво е правил с него и какво е подписвала Бонка не се знае.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 00:32 от Вαнилия*

# 222
Лошо започна, на такава тупалка не се отказва, но има време до края на епизода.

Митето можел да пише?! Поне да беше сменил облеклото, че това е малко нацистко, макар да няма отчетлив СС символ или знак. Иначе служителката искаше нещо друго, но заради свалката ще се наложи и да поработи малко.

Появи се ракийката все пак, въпреки че Николов трябва да черпи за сина. Иначе е топ полицай, но не порти Дичо за домашняка и си кърка като пич, макар и без мезе.

Към настойник, кви 5 лева. Казва се майка и законен представител. Настойчник и попечител е като няма родители. Че и проверки в извън работно време. Сигурно в Америка е така. Сега пък са на адреса в присъствието на леля забравих й името ... И в училището са били вече. Мале мале, биби колко ли се е изръсил за това продуктово манипулинаре за "работещата" държавна администрация?! Направо безумие, разпит в отсъствието на родителя и без негово съгласие. По принцип процедурата е първо родителите и близките и накрая се изслушва детето. Но в Америка, пардон Гуантамо бей явно не е така. Че тя дори родната милиция няма правомощия като на социалната работничка. Сега остава и мантрата за Норвегия да се окаже истина. Хубаво се опитват да разчупят сценария, но да не го превръщат в научна фантастика.

Ова е йебач, а си губи времето с миндили като жена си и Кера ... Минал от едната крайност в другата и сега от грешник и мръсник се прави на по-католик и от папата.

Кикики се скъса от трениране миналата серия, да го бяха облекли по-подобаващо за мускулатурата му.

Я дъртия прокурор от 7 часа разлика. Спукак се от смях на сцената с подписването. Такава уникална глупост, няма думи ... И без да ни показват тази сцена, знаем че Кирето е психопат, но ще чакаме още сезон-два Господ да си прибере вересиите, тъй като Мони и Станкови нещо не се справят както обикновено. А жертвата бил автор на книги за деца ... За сцената в интерната отдавна нямам спомен, но актьорът има приятен глас и кариера в дублажа, така че може да помърка някоко епизода, ако персонажът му не е получил инфаркт след побоя над шмекера.

Отивам да потърся тестето с карти и заповядай, че пощурявам като бик, когато видя червено Wink

А джипиес-часовника? Митето стана хибрид между Виолета и Магда и никне като гъба къде не требе да събира компромати ...

# 223
А каква е тази странна реакция на Люба в промото на следващия епизод ??
Да не е шега? Скача с бутонките, а после ще се усмихне и ще каже "Майтап, бе, Уили!" и ще се израдва, че се гаджосват (все пак с Асен това целят, нали?!)

# 224
Сега остава и мантрата за Норвегия да се окаже истина.
Не разбрах нищо от това, което написа, освен това изречение.
И, да! Истина е... Бедна ви е фантазията какво правят там социалните при подобен донос, че нещо се случва с дете, дори и да не е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт