Пътят на честта - тема 6

• 37 311
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • тук, на мястото си
Имаше именници, името трябваше да го има там. Ако имаш позната акушерка всички именници са при тебе и избираш, ако нямаш - яко зъбене ти трябва.

# 301
  • Mediterraneo
Има и подфорум Имена, ако искате да продължавате с тая тема.

# 302
  • Там,където се събуждам щастлива.
Тарталета, давай поименно какво може да се обсъжда.

# 303
Леле,тия тримата-Димитър Пияндето,Страхил Любовника и Антон Психопата...SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied
Камен и той се оказа егати наглото,арогантно лекенце.Ама Калоян нали добричък,не му удря един,както заслужава.

# 304
Тарталета, давай поименно какво може да се обсъжда.
Всичко, което не е спам. Иначе се докладва винаги и следва изтриване на мненията.

# 305
Маруся изигра прекрасно страха. Брееей, доста бой е отнесъл Калата от Киро. Това обяснява отношението му... Маруся няма мърдане, не вижда изход освен да му играе играта.
Дали би наранил Жаки заради бизнес? Калата - ясно, че Да.
С професора от книгата ще навържат Керича с тази история. Нали тя благоговееше пред учителя... питаше го въпроси, а той й я подари в замяна. Омаян от ума й!!! Керка ако знае само как е подписал прехвърлянето на имота си...

# 306
  • София
На мен пък Маруся ми е друг персонаж, който е супер смешен и на моменти - противен. Само гледа опулено, гримирана е супер неподходящо и с тази дебела очна линия е много зле. Уж страшната бизнес дама и тя, а пък дойде пуделът-нокторезачка-кенче-от-бира и й се разтрепериха мартинките и само сънува мокри сънища как ще го убие, ама нъц. А иначе в свободното си време бори кинти с машина, че й е приятно...
Въобще, в образите на Станкови липсва нещо ключово. Не можеш да ги вземеш за честни бизнесмени, защото бизнесът им е изграден с пари от контрабанда. Не можеш да ги вземеш за отрицателни герои уж... Тези мекушави хорица как са станали толкова богати, а не са профукали всичко - загадка. Майката - алчна и глупава, щерката - хубава и глупава, синът - и той не се знае какъв е...

# 307
Май никой Бг сериал не е отнасял толкова хейт в Бг мама Sunglasses

# 308
Лек преглед на профилите във ФБ на някой от замесените:
Фуч лети за Америка /да си почине от всички/,
Плачков си качил песента "Свобода" /да си почине от Фуч и от всички/,
Попова му е написала, че го обича - свободен /да си почине от Фуч, Жаки и от всички/.
С други думи - снимките са приключили, Халвата се е разплатил и кой от къде е.

# 309
Оф, те ако знаят и ние колко хубаво си почиваме с техния сериаал. Такова спане никогаш не е било.
Аз още не мога да стигна до момента, в който става ясно кой и защо е набил Калоян.

# 310
Въобще, в образите на Станкови липсва нещо ключово.

Логика липсва, логика.
На мен ми е трудно да оправя миналото от преди колко години е. Може ли да ми помогнете? Киро липсва от 13 години. Добре. Ада и Калоян не са се виждали от 20. Обаче Калоян е един и същ преди 13, 20, че и сега. Жаки по онези години трябва да е била поне на 15-16. И сега идва логичния въпрос. Тя къде беше, за да не е видяла и да не знае какъв е Киро уж. Хайде, майка ѝ и брат ѝ знаят за убийствата. Но когато Киро пребива Калоян как пък не разбра, че е бил той? При мен, някой ако каже крива дума на брат ми ще го мразя доживот, а тя 13-20 години точи лиги по Кирето...

# 311
Снимките са свършили, да. По това благодарение от актьорите по инстаграм страниците си, се разбира, че 2 сезон няма да се направи

# 312
Аз само едно се чудя... този Калоян толкова ли е тъп, че поне да не заподозре, че зад всичко това пръст може да има Киро? Тринайсет години са си живяли спокойно, развивал е бизнеса, всичко е било наред... изведнъж се появява Киро и всичко се обръща с краката нагоре? Елементарна логика според мен Smiley

# 313
Мн се радвам че втори сезон няма да има, вече почна да ми дотяга тая мудност и драми около МариВеско( превод Мариана и Веселин) и какво ли още не

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 12:46 от Анонимен

# 314
А и то е ясно, че и Калоян и Кера няма да ги съберат, по скоро ще се забърка в нейните каши и тя ще си тръгне накрая с детето. Нито ще се докоснат, още по-малко тя да го заобича - абсурд. То се вижда, че той е хлътнал по нея, а тя го взе за отдушник за проблемите си. Целият сериал ще се мотае само в такива работи и до края. Вчера са го "wrap" - нали, както всички пишат в инстаграмите си и последните снимки качени от продукцията са на Дичо, дъщеря му Ина, Калоян с Ада вечерят и клипче на Киро с пистолет в някаква къща. Затова явно Керата я няма вече, явно си тръгва с детето.

Общи условия

Активация на акаунт