Търся филм, сериал... Тема 10

• 53 091
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Предполагам, че е това, но е без превод:
https://m.youtube.com/watch?v=EF6FlTRJbHs

# 676
https://www.youtube.com/watch?v=EF6FlTRJbHs ето това по принцип е филмът, но не го намирам никъде на български

# 677
Предполагам, че е това, но е без превод:
https://m.youtube.com/watch?v=EF6FlTRJbHs
Да, да това е филмът, но беше с друго заглавие по нашенската телевизия.

# 678
  • София
Tърся
Miami Connection (1987)

# 679
# 680
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте! Не мога да си спомня името на филм по Холмарк. Младо момиче е изпратено от баща си свещенник да роди далече. Мисля че момичето се казваше Ливи. Ожени се по уговорка. Бащата на детето и изпрати писмо, че детето не е негово....... и т. н. Дано някой се сети. Благодаря!

# 681
Здравейте! Не мога да си спомня името на филм по Холмарк. Младо момиче е изпратено от баща си свещенник да роди далече. Мисля че момичето се казваше Ливи. Ожени се по уговорка. Бащата на детето и изпрати писмо, че детето не е негово....... и т. н. Дано някой се сети. Благодаря!

По ключови думи Гугъл казва The Magic of Ordinary Days.

# 682
  • При розите и топлата вода ......!

По ключови думи Гугъл казва The Magic of Ordinary Days.
.
Да точно това е! Много благодаря!

# 683
  • Сливен
Здравейте.Търся корейски сериал,който съм гледала преди време във vbox7,но не мога да го открия.Ставаше въпрос за момиче,което учеше  някакъв вид спорт(мисля че беше таекуондо),но точно на състезанието стана нещо с майка й и трябваше да отиде в болницата.След време,започна работа като чистачка в един хотел,но всъщност се оказа че  е там като "папарак".Снима някакъв известен мъж ,в лобито на хотела,който е със охраната си.В последствие,тя става част от охраната му.Малкият й брат тренира същият спорт като нея,но по-нататък в сериала нещо се случва и не искат да го вземат в националният им отбор.Това е което мога да се сетя,към момента.

# 684
Търся филма подобен на "Твоите, моите и нашите"
Мисля че сюжета е почти същия, мъж с Х деца и жена с У деца се женят и децата трябва да се разберат.
Имам спомен за две сцени - едната е че са на пикник (седнали са на една маса и гледат децата) другата е че едно от момчетата се целува с едно от момичетата и единия родител ги вижда.
Някакви предложения?

# 685
  • Велико Търново
Сериалът "Стъпка по стъпка" е с такъв сюжет.

А "Ние, нашите и вашите" (както е името на българския) е вдъхновен както от него, така и от сръбския "Драга фамилия".

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 22:37 от DamaPika

# 686
Сигурна съм, че не е сериал, а е филм. Иначе и аз сетих за тях.

# 687
Сигурна съм, че не е сериал, а е филм. Иначе и аз сетих за тях.

Другия филм който се сещам с много деца е "Деца на килограм" .

# 688
  • Велико Търново
Там сюжетът е базиран на съревнованието между двамата бащи.

# 689
Здравейте.Търся корейски сериал,който съм гледала преди време във vbox7,но не мога да го открия.Ставаше въпрос за момиче,което учеше  някакъв вид спорт(мисля че беше таекуондо),но точно на състезанието стана нещо с майка й и трябваше да отиде в болницата.След време,започна работа като чистачка в един хотел,но всъщност се оказа че  е там като "папарак".Снима някакъв известен мъж ,в лобито на хотела,който е със охраната си.В последствие,тя става част от охраната му.Малкият й брат тренира същият спорт като нея,но по-нататък в сериала нещо се случва и не искат да го вземат в националният им отбор.Това е което мога да се сетя,към момента.
Are You Human Too?

Общи условия

Активация на акаунт