Протектор на телефон

• 1 927
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
  • Somewhere far away
какво мислите  за така нашумелите гел протектори? наскоро имах спешна нужда от нов протектор , отидох в един магазин за такива неща и уж да ми го сложат - момичето от магазина каза че не може защото имало прашинки по протектора, така си бил фабрично и едва ли не ми каза че не може да се сложи. не знам дали ме излъга но ми предложи гел- което е по скъпото разбира се- съгласих се защото ми трябваше на момента и не ми е приятно да знам че всеки момент може да се надраска екрана дори от едното носене в чантата и при триене с други твърди предмети. та сложихме го, този път без проблеми защото този гел много по -лесно се слага. въпроса ми е какво мислите за този вид протектори? четох че не са толкова надеждни като стъклените, при сериозно падане и чупене не предпазват, защото са по -тънки. и сега вече съжалявам че се съгласих...

# 16
  • у нас
Гел протектор имах. Не го харесвах и го смених. Не предпазва, имах странно усещане, когато работех на екрана, ноктите ми потъваха/така да кажа/в протектора, надраскваше се. Вече и да ми предлагат, не слагам такъв.

Общи условия

Активация на акаунт