Откраднат живот: Кръвни връзки тема 92

• 39 764
  • 801
  •   1
Отговори
# 225
Сестричките много бързо се сдобриха нещо ... При Табаков ми се стори дневна светлина, а не 3 сутринта, ама карай ...

Трогателна сцена с изпращането на Кръстева! Някоя бгмама участва ли в масовката?

Я, Янко ис бек Simple Smile Притеснявам се Мара да не се гътне, докато ги снима тези сцени, много е добра! И сцената с Къстева в апартамента беше добра.

Изненадващо добре почетоха Стефан Данаилов

# 226
  • Разпиляна във въображението
Това с Данаилов съм го пропуснала. Кога е било?

И аз май съм от коравосърдечните по отношение на Откраднат живот. Можеха да спестят една от сцените с Жени и тя да накара Янко да се обади на Катя още в началото, вместо да я гледаме отново и отново и отново.

# 227
Аз именно, защото не съм от коравосърдечните, искам да прекратят мъките на Жени. Изключително тежко ми е да гледам агонията й. Не знам хората, които имат близки с такова заболяване как изобщо издържат на сцените. Но  в ОЖ обичат да прекаляват с реализмът. Не веднъж съм се възмущавала и съм се питала кому е нужно това.

Алекс го харесвам много и ще ми е приятно да го гледам. Кая е чудно красива млада жена. Дано да се махносва Биляна с нейните фасони и да остави Василев на Райкова.

Калин изобщо не ме дразни с нервността си. Може би дори по нещо ми напомня на мен самата в определени ситуации Simple Smile))

Към Мила Роберт нямам забележки като игра. Аз харесвам нещата, които прави и тази нейна откаченост. Образът на подтискана щерка на амбициозна майка не й отиваше особено.Визията й намирам нещо супер нестандартно, една такава момчешка грубост, която не ми се връзва с изказвания като "красавица". Допускам, че малко са импровизирали децата с репликите, понеже я харесват като човек.
Надявах се Галя да ни освободи от тегавото си присъствие, но май няма шанс след демонстративното оттегляне на Кръстева и Цонев, за да спасят голямата професионалистка и колежка...

# 228
  • София
Чудя се, ако наистина януари започнат да снимат нов сезон, кой ще участва. Отпадат Жени, Калин, Хинова (щом актрисата е бременна), Цонев и Кръстева са ми под въпрос, Христо едва ли ще го дават повече. Надявах се да се отървем от Галя, но уви. Предполагам, че ще вкарат някоя нова героиня, за Пенев може би, някое запознанство по интернет  Mr. Green. Алекс предполагам ще остане, за да го съберат с Кая. Трябва и нов директор на болницата. Та си се чудя какво ли ще сътвори Милошевица. newsm78

# 229
Aко излязат четири-пет човека и на тяхно място влязат други, могат да измислят прекрасни нови истории и да освежат сериала. В допълнение има какво да развиват около Поли и Табаков (Mайче Joy), Aлекс и Kая. Oколо Mарио и Зорница също, предполагам, ще завъртят някой проблем, ако не минат просто на заден план. 

# 230
Вече бях се притеснила за критериите ми за красота, но както чета тук не съм само аз, която не вижда дъщерята на Ваня Щерева като красива...

# 231
  • Разпиляна във въображението
Визията й намирам нещо супер нестандартно, една такава момчешка грубост, която не ми се връзва с изказвания като "красавица". Допускам, че малко са импровизирали децата с репликите, понеже я харесват като човек.

Не вярвам да са импровизирали. И двете деца играят внимателно, за да изговорят думичките правилно.

# 232
Не зная как ги пускат да завършат с дефект в говора. Актьори ще са все пак. Това с-кане вероятно лесно ще се изчисти с логопед.
Не всеки може да е красив, но при актриса е проблем относно ролите, които биха и предложили,макар че тук са си затворили очите и са и дали роля на красива девойка.

# 233
Аз именно, защото не съм от коравосърдечните, искам да прекратят мъките на Жени. Изключително тежко ми е да гледам агонията й. Не знам хората, които имат близки с такова заболяване как изобщо издържат на сцените. Но  в ОЖ обичат да прекаляват с реализмът. Не веднъж съм се възмущавала и съм се питала кому е нужно това.

Свекърва ми почина от Паркинсон. Честно, нямала съм представа какво точно е преживявала. Но ми е болно да гледам тези сцени. Чакам да свърши сезона и вече гледам само на запис, за да не го вижда това мъжът ми. Разбирам , че искат да покажат добрата актьорска игра, но достатъчно ни измъчиха с рака на Йоана Буковска ( героинята ѝ) , когато от Иво плаках като магаре, защото аз минавах през това. Та... Може да ни спестят вече мъките.

# 234
Кадрите за Ламбо бяха точно със започването на ОЖ в 20 ч по БНТ 1.Май още течаха новините,после в 21 пуснаха Дами канят и от 22.30 беше док.филм за него.БНТ си промени програмата.

Я не се изкарвайте всички коравосърдечни,щото не сте Simple Smile"Познаваме се"тук толкова време и от доста по-дребни неща сте се умилявали,разстройвали,вълнували.Безчувствена е кака ви Апостолова,която изпуска нишката от интересно до отегчително,олива се нееднократно.Пренаситени сме от драматизми,всеки ги има в реала и сядаме пред тв-то да се разсеем ,а не да си наливаме още..И това буди вече досада, а не емпатия към героите.
И все пак щом гледаме толкова сезони,не е толкова зле жената,но пък и сезоните са доста вече.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 11:06 от *Амбър*

# 235
Сценарисите не знаят мярка. Или не показват нищо напр. с възстановяването на Зорница от изнасилването и след мъртво роденото на Ина, или се впускат със сила, така че накрая просто отдъхваш облекчено, след като приключи.

Излязъл е рейтингът за октомври. Сериала е на второ място след България търси талант.

Къде четете рейтингите на ТВ предавания? Много търсих, но не мога да ги намеря или искат плащане.

# 236
Коментирате Алекс в последните страници..в 1ви сезон не можех да го понасям и бях доволна, че го извадиха. Не мога да разбера с какво е по-различен в този сезон, но вече много ми допада. Страхотни, очи, пленителен поглед, , хич даже не го слушам какво и как говори Grinning

Мария Каварджикова също не ми беше от най-симпатичните, но такава игра прави-велика е. И въпреки това силно се надявам скоро да престанат сцените с нея, добре че гледам на запис и ги превъртам.

Имам позната-статист. В рамките на 2-3 седмици беше едновременно операционна сестра и продавачка в кафенето, хич ги няма Joy

# 237
Iddi, на сайта на Нилсен има общодостъпна информация за рейтингите Simple Smile

# 238
  • Русе
Коментирате Алекс в последните страници..в 1ви сезон не можех да го понасям и бях доволна, че го извадиха. Не мога да разбера с какво е по-различен в този сезон, но вече много ми допада. Страхотни, очи, пленителен поглед, , хич даже не го слушам какво и как говори Grinning

И аз така, но и се е разхубавил. Подстриган е и явно е потренирал.
Също Калин - Димо ми беше адски противен в 7 часа разлика, а в Калин се влюбих направо.

# 239
  • Пловдив
И на мен Табаков и Грънчарова са ми много симпатични и забавни .
Искам Кая и Алекс да станат двойка ,Христо само и мъти главата .

Общи условия

Активация на акаунт