Откраднат живот: Кръвни връзки тема 92

• 40 437
  • 801
  •   1
Отговори
# 480
Да не стане офталмолога нов директор на "Св. Анастасия"?
Ах, дано! О не толкова, че играе гей, ами актьорът има толкова прекрасен глас и дикция. Мога само да го слушам. Но предвид, че, и като мъж е още повече страхотен, удоволствието е безкрайно. 🥰

# 481
Може и да сте го коментирали, но мен сега ми прави впечатление, нещо което се случва за втори път.

Първо актьора Тодор Танчев беше медицински персонал към линейките, после го дават като адвоката на Фотев!?!?! Ако не се сещате кой е актьора, бащата от Забранена любов.

Сега аналогична случка. Евгени Будинов първо беше младия Янко Василев, сега пък лекар от настоящето в болницата!?!?

# 482
Може и да сте го коментирали, но мен сега ми прави впечатление, нещо което се случва за втори път.

Първо актьора Тодор Танчев беше медицински персонал към линейките, после го дават като адвоката на Фотев!?!?! Ако не се сещате кой е актьора, бащата от Забранена любов.

Сега аналогична случка. Евгени Будинов първо беше младия Янко Василев, сега пък лекар от настоящето в болницата!?!?
Диана Димитрова беше сестра Мая, сега е Кака Зори 😁

# 483

Диана Димитрова беше сестра Мая, сега е Кака Зори 😁
Ooo, и още примери за актьори с по няколко роли има, не са само тези. Grinning

# 484
  • София
Скрит текст:

Е, и.
Световна практика е това.
Все пак са играли в сезон не знам си кой си пълнеж.

# 485
Уфффф 😞

# 486
Почти се оказахте прави в предположението си. Още по-кофти, че е за внучето му. Видя се, че и Чакъров има сърце.

# 487
Опитът за убийство и арестът бяха много нескопосани.

# 488
Опитът за убийство и арестът бяха много нескопосани.
Паднах от смях ! Joy

# 489
  • Разпиляна във въображението
Епизодът на Нора. Прекрасна е. И във Варна е направено хубаво.

Някой може ли да ми направи хубав кадър на Боби и Нора седнали до леглото? Ще си го сложа на подпис.

# 490
Опитът за убийство ми беше направо жалък. Как си помисли тая, че ще го убие и ще остане незабелязана? Joy

Нора е много смело момиче, харесва ми. Удари Чакъров по болното място и го накара много да се замисли. Сега като на кино ще им оправи всичките проблеми. Grinning

# 491
  • София
Нора е като супер Марио  Grinning
Сцените на морето бяха много хубави.

# 492
Смела постъпка на Нора,но ми е някак нереалистично.Тя е такова хлапе,тя ще оправи всички проблеми на болницата с едно щракване на пръсти(или един разговор).Но пък аз я смятам и за прекалено млада за лекарка,така че май в мен си е проблема Simple Smile
Този Янко пак ме развълнува,каква дикция-премерено,точно на място.Накара ме да се замисля,колко хора е накарал да страдат Генадиев с постъпката си.Ограбили са живота на Алекс във всяко едно отношение,но ето и родителите му страдат,че не са му предложили друго,а само това което са имали.Да изпитват вина хората,без да са виновни,освен другото ,че не са отгледали собственото си дете.Генадиев е бил за разстрел.

Офф:който не е гледал Под прикритие да напада от 9.12,да видите там как се заснемат и изиграват екшън сцени.

# 493
  • София

за мобилни  

Епизод: 50
Откраднат живот - С08Е50

Още един вид

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback  

Скрит текст:

ЛИНКА може да се пусне и във  VLC player  

Епизодът на Нора. Прекрасна е. И във Варна е направено хубаво.
Някой може ли да ми направи хубав кадър на Боби и Нора седнали до леглото? Ще си го сложа на подпис.

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 23:45 от Mari_Mar

# 494
Сега им е партито за финала на сезона - Неда е качила сторита в инстаграм

Общи условия

Активация на акаунт