Какво да правя?

• 4 689
  • 85
  •   1
Отговори
# 30
Сменете си личния лекар,това става м. декември.Спрете да споделяте лични неща с майка си-сама казвате ,че не сте близки и не чувствате подкрепа.Супер странно е да не можете сама да откриете адрес и да отидете на него.И не се сърдете на коментарите,те просто Ви показват друга гледна точка.

# 31
  • Sofia
Сменете си личния лекар,това става м. декември.Спрете да споделяте лични неща с майка си-сама казвате ,че не сте близки и не чувствате подкрепа.Супер странно е да не можете сама да откриете адрес и да отидете на него.И не се сърдете на коментарите,те просто Ви показват друга гледна точка.
Добре благодаря ти за коментара.

# 32
Чист спам, но не издържах. Всички, отговорили на въпроса на студентката, сте добри и отзивчиви хора. Дай Бог, да се срещате само с подобни. И после някои ще се оплакват как във форума имало само хейт.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 15:35 от Desi.67

# 33
  • Sofia
Чист спам, но не издържах. Всички отговорили на въпроса на студентката сте добри и отзивчиви хора. Дай Бог да се срещате само с подобни. И после някои ще се оплакват как във форума имало само хейт.
Здравей. Съгласна съм с теб. Благодарна съм че всички които ми отговориха че го направиха.

# 34
Mira, аз много се извинявам - не успях да прочета всичко до тук , но какво учите в университета? Нищо не се разбира от постовете Ви - няма пунктуация, няма свързаност на мисълта. Това отживелици ли са вече?

# 35
  • Sofia
Mira, аз много се извинявам - не успях да прочета всичко до тук , но какво учите в университета? Нищо не се разбира от постовете Ви - няма пунктуация, няма свързаност на мисълта. Това отживелици ли са вече?
Мисля че няма значение какво уча в университета. Смятам че доста добре съм написала нещата. Знам че няма пунктуация но просто като пишех бързах да го изпратя. Смятам също така че има достатъчно свързаност на мисълта ми. Извинявам се че няма точки и запетайки и такива неща. Но пак казвам бързах. Които е трябвало да разбере от постовете ми са се е разбрало.

# 36
Мисля че няма значение какво уча в университета. Смятам че доста добре съм написала нещата. Знам че няма пунктуация но просто като пишех бързах да го изпратя. Смятам също така че има достатъчно свързаност на мисълта ми. Извинявам се че няма точки и запетайки и такива неща. Но пак казвам бързах. Които е трябвало да разбере от постовете ми са се е разбрало.

Все пак нали учиш и то висше образование. Имай уважение към себе си към хората пишещи тук. Не говори добре за теб подобно писане. Оправданието е като задника, всеки си го носи със себе си.
Смени си лекаря. Елементарно решение. Чудно ми е как някой на пълнолетен човек ще сменя лекар. Недоумявам. Трябвало е веднага да и се скараш, че няма право да ти сменя лекаря.
Помоли майка си да не споделя нищо на този човек за теб. Ако не го направи намали комуникацията с нея напълно. Само здравей, здрасти, как си,добре, айде чао. Нищо повече. Ако пита защо така, кажи, че не ти е приятно всичко, което и казваш да става чуждо достояние.
Преди години майка ми допусна грешка и сподели нещо много лично на обща приятелка, което страшно ме издразни и вдигнах скандал.
Взе си поука и дотук беше.

# 37

Тъй, тъй, насоли ги тези претенциозни лели! Правопис... Вместо да вникнат в драмата как мама не ще да те заведе на лекар, те с глупости те занимават.

# 38
По-неграмотна публикация отдавна не бях чела.

# 39
Майка ти е с този човек ,поне ,от пет години. Разбира се ,че ще споделя с него. Какъв е твоят проблем? И тя е човек. Помисли ли за нея? Студент си,но не без нейна помощ. На един лекар сама не можеш да отидеш ,а как стигна до тук? Майка ти сменила лекаря?! Като ти не можеш, какво и остава? На 20 години си, я се стегни. Тя не ти е длъжна цял живот.

# 40
Само на мен ли ми се струва, че като за 20 годишно момиче и като за студентка нещо българския ти език куца? Мисля, че си достатъчно голяма да отидеш сама на доктор, а и не мисля, че трябва да даваш отчет на майка си какво правиш. След като не ти е приятно тя да му споделя, вземи и кажи да не го прави.

# 41
Майка ти е с този човек ,поне ,от пет години. Разбира се ,че ще споделя с него. Какъв е твоят проблем? И тя е човек. Помисли ли за нея? Студент си,но не без нейна помощ. На един лекар сама не можеш да отидеш ,а как стигна до тук? Майка ти сменила лекаря?! Като ти не можеш, какво и остава? На 20 години си, я се стегни. Тя не ти е длъжна цял живот.
Ми да споделя, никой не я спира. Да си плямпа, но неща за нея, а не всичко за дъщеря си.
Запозната ли си със значението на думата доверие.
Ако някой /добър приятел, майка, брат/ти споделят нещо лично и съкровенно и е логично, че това не трябва да се казва, ти би ли го изтропала на мъжа си, защото ти е мъж и трябвало да споделяш?
В случая на авторката не става въпрос за някаква дълбока тайна, а за по-обикновени неща. Но на нея не и е приятно.
Тя има проблем с майка си. Не може да я постави на мястото и. Не може да общува с нея.
Трябвало е хубав скандал да и спретна като и е сменила лекаря без да пита, а не да мълчи.
Сметка също трябва да и потърси, щом всяко нещо, което казва става негово достояние или на който и да е било друг.
На 20 и да търпи такива неща, означава, че е неспособна да си отстоява правата.
Ако се научи - научи, ако не - сама си е виновна. А дотогава все майка и ще е виновна, а тя бяла и добра.
И толкова ли авторката не може първо да и поиска сметка за смяната на лекаря и после да я попита кой и е новия лекар.
Вместо да седи и да мрънкалясва, отдавна с два клика или питане, можеше да разбере как става смяна на лекар.
Но не, тя отваря тема да се оплаче, вместо сама да действа.
Тя майка и така е научила.
Авторката като реши - да порасне. Че е на 20.

# 42
И какво не харесваш в нейния приятел? Той дори се бори да имате добри отношения. Оцени вниманието - голям човек си. Поговори с майка си, че не ти допада да те коментира дори с него.

Реално каза, че не си близка с майка си - това не означава ли, че не и споделяш нищо кой знае какво? Ти си голяма жена - вероятно си имала връзка, нали разбираш, че споделянето с близкия човек не е даване на пълен отчет какво ти казват всички, а коментирате нещата, които са те развълнували? Надали майка ти дава отчет кога си на зъболекар, гинеколог, на дискотека!

Също така цял форум от няколко хиляди мъже и жени разбрахме, че ще ходиш на гинеколог. А драмата е, че приятеля на майка ти МОЖЕ да знае, че ще ходиш на гинеколог! Нещо ми е странна логиката! Отиваш на лекар!

# 43
Съгласна за доверието. Но майката явно има доверие в мъжа до себе си.Ако с него не споделя тревогите си ,с кого. Толкова време са заедно.А малката ,20- годишна , няма да порасне . Все мама ще е виновна.

# 44
  • София
Ох, какви пьрзалки имаше едно време!
А, сега да ревеш ли, да се смееш ли......

Общи условия

Активация на акаунт