МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 48 тема

• 42 855
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • У дома !
A колко струвa голямaтa?

# 106
  • Бургас
A колко струвa голямaтa?
143 лева.

# 107
  • гр. София
Новата палитра на Худа заслужава ли покупка или не е нещо невиждано? Още не съм я видяла на живо.

# 108
Шоколадче, виж я. За мен е прелестна, но невиждано не е.

# 109
Новата палитра на Худа заслужава ли покупка или не е нещо невиждано? Още не съм я видяла на живо.

Ако не си падаш по брокати или имаш New Nude, според мен тази не ти трябва. Има няколко по-пастелени нестандартни цветове, но като цяло не е нищо особено.

# 110
Много е хубава даже, аз всеки ден съм с нея . Носи ми празнично настроение и много лесно се работи с нея , чудесна за празниците .

# 111
  • София
Някой знае ли какво точно са на отделните марки намаленията в Делириум? Дали има намаления въобще на високия клас парфюми и грим?

# 112
В Сефора в Парадайс имаше опашка, която излизаше извън магазина още в 10.30. Намалени са парфюми, избрани палитри, коледните комплекти на Сефора, някои марки са с -20%.

# 113
И миналата година беше същото. Моля, ако някой се добере по-рано да пише дали са намалени Naked палитрите.

# 114
За коя палитра на Худа говорите? New Nude или ретроградния Меркурий?

# 115
Naked 3 и reloaded са намалени. Не ходете в Сефора Парадайз - опашката е страховита. И вече са изчерпани комплектите с 2 палитри на Анастасия.

# 116
Комплектът от 2 палитри на АВН свърши за под 1 минута в Парадайс. Joy Бяха точно 5 броя. Всяка година ме шокира това обезумяване в Сефора по време на черен петък. Имаше истерия. Искам да попитам някоя от вас ползвала ли е нещо на Nudestix и бихте ли препоръчали някой техен продукт?

# 117
На каква цена са? Съжалявам, не помня редовната, иначе бих си я сметнала.

# 118
На каква цена са? Съжалявам, не помня редовната, иначе бих си я сметнала.

67 лв по спомен. Рилоудед е с няколко лева по-евтина, защото е намалена от 90, а другата - от 100.

И мен истерията в Сефора ме втрещява. Влязох и за 5 минути излязох. Човек не може да разгледа нищо от блъсканицата. Опашката се виеше чак до щанда с намалените палитри, съответно трябваше да избутам хора, за да ги погледна за минутка. Някои момичета стискаха комплекта на Анастасия като най-ценното богатство. Представям си, ако се редят от 10.30, аз отидох в 12.30 ...

# 119
Поръчах тази палитра за 24 евро от Сефора, колкото да се запиша за ЧП. На Make Up Forever е.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 13:49 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт