Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 140
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 975
# 976
Благодаря. Питах от къде купувате, тоест от Бг дали купувате или от Амазон. И също как търсите но на това получих отговор с модела Fairywill.

# 977
Благодаря. Питах от къде купувате, тоест от Бг дали купувате или от Амазон. И също как търсите но на това получих отговор с модела Fairywill.
Не са към теб отговорите, върни малко нагоре и виж, че се отговаря на пост след твоя.

Глави на четки има и по магазинте в бг, и в Амазон. Амазон е по-евтино, ако се дебне промоция.
Ако ти трябва нещо спешно и бързо - от БГ.

# 978
  • София
Здравейте!
Харесала съм си тази сушилна
https://www.amazon.de/gp/product/B07MZH9CWT/ref=ox_sc_saved_titl … NYQX5XQ&psc=1
състояние Used - Like New
продавача не е Амазон
Искам да си закупя и гаранция , но не знам как!
Цената е много съблазнителна , но точно това ме притеснява!
Имате ли опит в закупуването на подобна техника при тези условия, как се процедира и доволни ли сте?
Много благодаря!

# 979
  • Пловдив
Благодаря!

А някой ползвал серум за лице с вит.С...? Понеже помня, че имаше хвалена една марка, ама коя точно... Simple Smile

# 980
iankampanova, за гаранция звъниш на продавача или му пишеш и питаш, ние как да ти кажем? Освен това пише, че преди да поръчаш нещо трябва да му пишеш също! Ако ще я транспортираш в БГ не виждам как гаранцията на търговеца ще може да я ползваш.

# 981
  • София
iankampanova, за гаранция звъниш на продавача или му пишеш и питаш, ние как да ти кажем? Освен това пише, че преди да поръчаш нещо трябва да му пишеш също! Ако ще я транспортираш в БГ не виждам как гаранцията на търговеца ще може да я ползваш.
Много от брандовете предлагат международна гаранция. Често при превозвачите съм виждала едра бяла техника и за това исках мнение и съвети от хора закупували такава!

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 15:32 от iankampanova

# 982
Ще връщам до немския амазон, от Спиди искат  Amazon FBA референтен номер и телефон.
Някой може ли да ми пише ако е връщал скоро телефон на немския Амазон и какъв е този FBA номер.
anbibian, какъв пречиствател поръча и на каква цена?
https://www.amazon.it/gp/product/B072DTKSVH/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
177 eвро с включена доставка до Бъгария

# 983
  • София
Е това е номера, някой беше пуснал наскоро, аз връщах пролетта и записах моя номер за връзка. Нали имаш разпечатан етикет от Амазон, какво искат от Спиди?

# 984
Много от брандовете предлагат международна гаранция. Често при превозвачите съм виждала едра бяла техника и за това исках мнение и съвети от хора закупували такава!

За тези брандове можем да говорим, когато купуваш ново обаче! Ти постваш уред втора употреба, от продавач различен от Амазон на всичкото отгоре, за когото не важи и политиката за гаранция на складовите стоки на самите Амазон уеърхаус.
Имам нови уреди на марката и международна гаранция нямат...

# 985

За тези брандове можем да говорим, когато купуваш ново обаче! Ти постваш уред втора употреба, от продавач различен от Амазон на всичкото отгоре, за когото не важи и политиката за гаранция на складовите стоки на самите Амазон уеърхаус.
Имам нови уреди на марката и международна гаранция нямат...
Аз никога не бих рискувала!!! Гледам винаги продавачът да е Амазон!

# 986
  • Sofia
Здравейте!
Харесала съм си тази сушилна
https://www.amazon.de/gp/product/B07MZH9CWT/ref=ox_sc_saved_titl … NYQX5XQ&psc=1
състояние Used - Like New
продавача не е Амазон
Искам да си закупя и гаранция , но не знам как!
Цената е много съблазнителна , но точно това ме притеснява!
Имате ли опит в закупуването на подобна техника при тези условия, как се процедира и доволни ли сте?
Много благодаря!
Проверете и в магазина на Miele, но в момента има промоция в техномаркет на пералня и сушилня:

https://www.technomarket.bg/produkti/sushilni;b=MIELE

# 987
  • София
Честно казано аз уред 2- ра употреба от продавач различен от Амазон не бих купила.
Може да очакваш неочакваното. Почти всички пишат като нов.
Познай после ако се окаже боклук , каква набутвация следва за теб, връщането ще ти струва страшна сума.
Толкова скъпи уреди и тежки, хубаво си помисли.

# 988
  • Бургас
Получихте ли си епилаторите браун 5 серия? Аз явно изтеглих късата клечка и моя е ползван, даже с косми Frowning1

# 989
  • Сф
Моят, нали го пращаха от Италия то Англие, едва вчера тръгна с Габко. Ама и аз имам опасения, че моят ще си дойде с космите, въпреки че е с описание като нов. Твоят с какво описание беше?

Общи условия

Активация на акаунт