Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 446
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Отдавна си дебна изгоден Air Fryer над 5 л., този дали е добър - https://www.amazon.de/gp/product/B0741D7LRD/ref=ox_sc_saved_titl … R8XB7XF&psc=1
Някой ползвал такъв?

Докато му се чудих почти го изкупиха, но се закачих накрая и го поръчах.
Вече е свършила промоцията, те само за няколко часа ли я пускат или докато свършат бройките??

На  каква цена го взе ?

Grand Total: 
 EUR 62,58

# 466
В момента  е на същата цена.

# 467
Здравейте.Много пъти съм пазарувала със subscribe and save ,но никога не съм достигала 5 продукта за месец.Сега обаче са толкова ,но не разбирам тези 15%  намаление кога и как се получават.Някой информиран ,ако може да ми помогне,моля.

За да ти се начислят 15% отстъпка трябва и петте продукта да са ти на една и съща доставка. А не примерно единия ноември а другите декември. В момента в който си направиш и петте продукта на една доставка и сайта автоматично си преизчислява отстъпката от 5% на 15%.

# 468
  • София
Здравейте.Много пъти съм пазарувала със subscribe and save ,но никога не съм достигала 5 продукта за месец.Сега обаче са толкова ,но не разбирам тези 15%  намаление кога и как се получават.Някой информиран ,ако може да ми помогне,моля.

За да ти се начислят 15% отстъпка трябва и петте продукта да са ти на една и съща доставка. А не примерно единия ноември а другите декември. В момента в който си направиш и петте продукта на една доставка и сайта автоматично си преизчислява отстъпката от 5% на 15%.
Май има нови правила. Изписва, че отстъпката се получава при следващата доставка. Явно им е писнало хората да се абонират - да получават една доставка и да си спират абонамента

# 469
  • Luxemburg
Еърфрая, който коментираме гледам, че не е с мрежеста кошница, а е плътно като тавичка и не виждам как ще минава въздуха през него.

В английския амазон на дневна сделка има зъбен душ на Waterpik за 50£. А те са най-добрите и за съжаление цените не падат много.

Аз ще следя за накрайници Браун, че нямам никакви. Ако нещо изкочи пишете. Сдвлките до сега са много умрели и нищо интересно не видях, освен Бравата, която вече имам.

# 470
Waterpik в немския са за 54,99 в момента. https://www.amazon.de/dp/B073WGYSF9/ref=sr_1_3?keywords=waterpic … 038520&sr=8-3

Пак в немския имаше Линд бонбони по 1 кг за 15 евро.
И разни хубави кафета на зърна за около 10 евро за кг.

# 471
Отново имам проблеми с Амазон UK, върнах стока и твърдят, че не я намират и не могат нищо да направят. Имам тракинг номер от дпд, на 19.11 е получена с манифест, т.е много стоки с протокол за получаване. Моя грешка е, че не сложих вътре принтиран лейбъл, с бебе съм и нямах достъп до принтер, написах номерата на поръчките на ръка. Миналата година без пристигнаха нещата в центъра им. Съпорта ми отговаря едно и също, няма какво да направят, не поемат отговорност. Сега имам да връщам още неща, как да си генерирам лейбъл за връщане от БГ, за да ми върнат евентуално някакви пари за шипмънта? Предните пъти отказват да ми заплатят раЗходите, въпреки, че ми пратиха грешен артикул 2 пъти.Поръчката е получена в Габко. Някой връщал ли е без лейбъл и да си е получил парите, или да не чакам.... Благодаря

Здравейте отново, дали някой може да ми помогне и да ме просветли как да си издам returning label от България? Благодаря Ви

# 472
  • Сф
Няма такава опция. Пишеш на съпорта, казваш им, че ще връщаш от България и ако е тяхна вината ги молиш да ти върнат пощенските, след като им пратиш снимана касовата бележка и презичислена в евро/ лири.

# 473
От сутринта може и някой да е пуснал линк, но Инстант пот-а е на 60 лири
https://www.amazon.co.uk/Instant-Pot-Electric-Pressure-Stainless … p;pf_rd_i=desktop

# 474
  • Luxemburg
Някой има ли тоя сет на Тефал за 45€ (B01CTWGXNY)
 https://www.amazon.fr/Tefal-Tefal-L9409202-Ingenio-Preference-An … enie+p&sr=8-3
Чудя се дали си заслужава и дали с две или три тавички да взема. В нашия супер са пуснали оферта.

В английския са пуснали точилката на Josef&Josef, ама само нея не ми се пуска, че нямам безплатна доставка. Що не беше в немския, където имам прайм.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 17:17 от ronicat

# 475
  • Варна
Здравейте! В момента има ли някакви оферти за отстъпки с гифт ваучер в амазон ук и къде се проверяваше дали са валидни за акаунта на потребителя. Искам да си поръчам една грип скара на тефал и се ровя от един час, но нищо не откривам.

# 476
# 477
  • София
И аз имам същия  силиконов молд за пуканки. Но не мога да ги направя равномерно мазни, все са ни сухи. Ако може някой трик.

Слагам 2с.л олио на 50гр пуканки, за мен си стават като в тенджера на котлона като от детсвото. Преди седмица ни изгоря микровълновата, с новата разбрах, че и мощността на фурната е важна. Уж новата е само със 100W повече, но една и съща марка се получава сега много по-добре. Почти нямам "циганчета" и с 2с.л олио се пукат идеално, със старата с 2с.л едвам пукаха, слагах препълнена една и стояха леко сухи, сякаш няма олио.

За subscribe and save, три дни си троших нервите с английския чат, накрая една дама ми каза през apps да го направя и воала имах повече отстъпка, иначе стоеше на 5%.  Явно имат проблем,но не признават. После за капак едоноя артикул нез поръчка. Айде пак с чата. Има много некомпетемтни там. Явно последния виждайки тридневния чат и как повтарям като идиот едно и също ме съжали и имах подарък gift balance.
Има си условие 5те продукта да са с една и съща доставка, като времени един и същт адрес, но даже така не искаше да ми даде 15/20%. През apps веднага станаха нещата.

# 478
Waterpik в немския са за 54,99 в момента. https://www.amazon.de/dp/B073WGYSF9/ref=sr_1_3?keywords=waterpic … 038520&sr=8-3

Пак в немския имаше Линд бонбони по 1 кг за 15 евро.
И разни хубави кафета на зърна за около 10 евро за кг.

Може ли линк към бонбоните ?

Благодаря !

# 479
  • Варна
Само машина за пуканки нямаме вкъщи, но все пак, ако някой попадне на добро предложение, ще съм благодарна да даде сигнал Simple Smile
Тъкмо и аз за това си мислех, Чоки беше се похвалила мисля, дали може линк ?

Ето такава е тази, която купих, от август 2018 г. си работи без проблем:
https://www.amazon.de/gp/product/B0742SKDPV/ref=ppx_yo_dt_b_sear … ie=UTF8&psc=1

Без масло са пуканките, свиква се - вече и така са ни много вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт