Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 432
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте.Много пъти съм пазарувала със subscribe and save ,но никога не съм достигала 5 продукта за месец.Сега обаче са толкова ,но не разбирам тези 15%  намаление кога и как се получават.Някой информиран ,ако може да ми помогне,моля.

За да ти се начислят 15% отстъпка трябва и петте продукта да са ти на една и съща доставка. А не примерно единия ноември а другите декември. В момента в който си направиш и петте продукта на една доставка и сайта автоматично си преизчислява отстъпката от 5% на 15%.
Май има нови правила. Изписва, че отстъпката се получава при следващата доставка. Явно им е писнало хората да се абонират - да получават една доставка и да си спират абонамента
Няма нови правила, при мен си е както преди. Макар че забелязях, че има артикули, които на сейф енд съскрайб не могат да се намалят с повече от 5%

# 496
Вижте какво открих
https://www.ebay.de/itm/1-20-Amazon-Gutschein-Gutscheincode-Code … 47.c100044.m43681
Гледам , че бая народ купува и са много доволни?Нещо не разбирам ,купуваш гифт карта за 1,10 и я използваш като 1,20 евро? Крие ли се нещо зад това?

# 497
Освен, че е почти безсмислено упражнението, за да спечелиш 10 цента...сигурно не

# 498
как става врътката с тези 5% отстъпка на всеки продукт? Може ли да се ползват за електроника? (на 1000 euro, са си 50.....)

# 499
Нищо ново няма при S&S. И на мен това ми направи впечатление: купих една тоалетна вода и реших, че за парфюми e по-малка отстъпката. Обаче после и на едната от двете пяни за бръснене ми намали само 5 %, колкото беше максимума, а за бругата си беше 15%. Явно няма ясно разграничаване, за кои стокови групи е 5% или някой ги е омешал при вкарването.

# 500
  • София
как става врътката с тези 5% отстъпка на всеки продукт? Може ли да се ползват за електроника? (на 1000 euro, са си 50.....)

Прочетете първия пост на тази тема и послединте и 10-тина страници и ще намерите отговор на въпросите си, както и на следващите, които ще изникнат Wink

# 501
Здравейте, по някаква причина от вчера Амазон спря да ми приема кредитната карта, с която съм пазарувала много пъти до сега. Има наличност, не е заради това. Някакви идеи?

# 502
Питай банката. Веднъж ми бяха блокирали картата от банката, защото съм имала няколко последователни транзаакции към един и същ сайт - било от съображения за сигурност.

# 503
  • Казанлък
Поръчах кафе Лаваца 180 бр. за 20 евро
https://www.amazon.de/gp/product/B07P895B77/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
Някой с мнение за него?

# 504
Само на мен ли ми прави впечатление, че вече много неща не се доставят директно до БГ? Да не кажа, че беше така при половината от поръчките ми, тъпото е, че после при проблем не можем да искаме пътните.

Благодаря на всички, които пускаха линкове, защото и аз нямах физическата възможност да разцъкам и следя всички сделки. И чак, когато успях да видя Waterpik, беше вече изкупен и имаше само Used. Вие на какво мнение сте за личните продукти от склада? От хигиенно естество се чудя дали е удачно да взема такъв. Thinking
Чудя се и за един такъв епилатор.

# 505
  • Балчик
Разписах се с един Оптигрил, на страхотна цена-200 лв. Тук е над 400..
Tefal GC722D40 Optigrill Plus X-Large Grill with 9 Automatic Settings and Cooking Sensor, Stainless Steel, Non Stick Removable Plates https://www.amazon.co.uk/dp/B079T64DX7/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_llL4DbD9N0SYX

# 506
Дали има актуална оферта за промо за  немския с гифт карта или зареждане на акаунта ? Рових и в сайта и в темата назад , но не откривам .

# 507
  • Варна
Разписах се с един Оптигрил, на страхотна цена-200 лв. Тук е над 400..
Tefal GC722D40 Optigrill Plus X-Large Grill with 9 Automatic Settings and Cooking Sensor, Stainless Steel, Non Stick Removable Plates https://www.amazon.co.uk/dp/B079T64DX7/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_llL4DbD9N0SYX
  И аз вчера го поръчах 😄

# 508
Благодаря, взех две кутии 😀😀😀

# 509
  • София
Имат проблем със subscribe and save. За едни  и същи артикули си строших нервите с чата. През apps минаха веднага на висока отстъпка. Отделно сам един продук влизаше като отбелязан за S&S, а имах и поръчки даже през S&S. Дати, време за доставка, адрес едни и същи. Пишете им и докато не попаднете на читав не се отказвайте. Има много некомпетентни сред тях.

Общи условия

Активация на акаунт