Дългото чакане след трансфер - Тема 79

• 46 420
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Аз вчера правих уринен тест и беше отрицателен, но ми беше 9ти ден от трансфера на 3 дневен емрион. Май е доста рано, но и аз съм скептична.
Според мен е рано. Стискам палци за хубава новина Simple Smile))

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 15:01 от Flower_fly

# 91
Раничко е за уринарен тест. Ако си толкова нетърпелива пусни кръвен.

# 92
Здравей. И аз съм правила уринален  тест  вчера  9 ти ден от трансфер ми беше  отрицателен  петък съм на кръвен тест.На всички  пожелавам положителни  резултати.

# 93
Здравейте, днес си направих кръвен тест (12 ден след трансфер на емрион 2ри ден) и стойността на HcG хормона ми е 13.  Бихте ли ми казали дали това е нормална стойност или е много ниска? Да се притеснявам ли ?
Благодаря

# 94
  • София/Севлиево
Повтори теста след 48 часа.Нисичко е,но пък е положителен.Предполагам че ще се удвои,дори по-бързо от 48 часа.Този трансфер на двудневен ембрион малко ми е странен,но пък защо не...

# 95
Цветето13, не спирай лекарствата и повтори теста слвд 2 дни. Между 5 и 25 се води съмнителен, но не и отрицателен резултат.
Загорче, съжалявам за резултата! Желая ти бързо възстановяване и успех на следващия трансфер!

# 96
Повтори теста след 48 часа.Нисичко е,но пък е положителен.Предполагам че ще се удвои,дори по-бързо от 48 часа.Този трансфер на двудневен ембрион малко ми е странен,но пък защо не...

Благодаря, ще направя следващичт тест след 48 часа! Много се надявам всичко да е наред!

# 97
Здравейте, днес си направих кръвен тест (12 ден след трансфер на емрион 2ри ден) и стойността на HcG хормона ми е 13.  Бихте ли ми казали дали това е нормална стойност или е много ниска? Да се притеснявам ли ?
Благодаря

Къде правихте опита? И аз бях на двудневен, неуспешен за съжаление. Май не е често срещан този трансфер..

# 98
  • София
И аз съм имала трансфер на двудневни, и не беше успешен. По късно смених клиниката и в процес на разговора докато разказвах историята си, новия ми репродуктивен лекар беше шокиран, че са ми правили трансфер на двудневни. Обясни ми, че ембриолозите точно на 2ри ден не отварят да гледат какво се случва с ембритата, точно защото е много критичен момент за развитието и не е добре да се пипат.
За това в този клиника получавах информация как се развиват ембрионите ни на 1ви, 3ти и 5ти ден след пункцията.

# 99
Тъй като живея във Франция и трянсфера ми беше направен тук, не знам за други клиники в тази е практика 2ри или 3ти ден Sad Надявам се да ни е късмет това дълго чакано бебче. утре ще направя още един тест този може да е бил много ранен поради ранно поставения ембрион.  За следващ път имаме 5 замразени емриона.

# 100
MoCherie, предполагам двудневният трансфер беше направен в Германия? И аз живея там, дву- или тридневните трансфери тук са масови, и има достатъчно бебета,родени и след двудневен трансфер...Тук е в сила законът за защита на ембрионите, след пункция до 3 оплодени яйцеклетки могат да се отглеждат до бластоцист, ако има повече оплодени, могат или да бъдат унищожени, или да бъдат замразени за ЗЕТ в този стадий. Шансът да не преживеят размразяването е много по-голям, отколкото при морула или бластоцист, и затова много клиники предпочитат да ги върнат колкото се може по-бързо. В моята клиника в Хайделберг ми казаха и лекарите, и ембриолозите, че при останал само 1, е по-добре да не го чакат до трети ден, а да връщат на втори.
Cveteto13, късмет!

# 101
Първият път имах само две правилни и не ги чакахме, а ми ги върнаха на втория ден. Резултатът бе биохимична до стойност 113 и падна после. Аз също мисля, че има и полож.резултати от на 2ри ден. По това време, в което правех аз 1вия опит имаше момиче на 2ри ден върнати в Англия и си износи бр-ст💕

# 102
Аз отивам да пускам кръвен тест, стискайте палци!

# 103
Късмет🤞🤞🤞🤞

# 104

Стискам силно! Късмет!

Общи условия

Активация на акаунт