Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 298
  • 780
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Миналата година точно Teosyal Kiss ми предложи и него ми сложи. Ако ходя пак - ще видим. Тогава явно не го масажирах добре и се бяха получили едни по-твърди места като уплътнявания или топчета, за които се притеснявах, че няма да изчезнат, дори като се разгради филърът. Е, притесненията ми се оказаха неоснователни, за което се радвам. Simple Smile За 5-6 месеца всичко напълно се разгради и никакви топчета не останаха.
И при мен същия се разгради напълно за 4-5 месеца. Единствено съм доволна от стария Juvederm, който обаче вече не се произвежда.

# 526
При мен също филър трае до 3 мес и то макс.
Ама аз съм с автиимунно заболяване и сигурно правя антитела срещу всичко и ги ям.

# 527
  • Бургас
Търся траен филър, т.е. такъв, който да се разгражда бавно, твърд. Кажете от кой сте доволни? Имам хиалурон пен и трябва пак да се изгладя. Марка и лични впечатления ми трябват. Доста съм "изяла"...

# 528
Търся траен филър, т.е. такъв, който да се разгражда бавно, твърд. Кажете от кой сте доволни? Имам хиалурон пен и трябва пак да се изгладя. Марка и лични впечатления ми трябват. Доста съм "изяла"...

Може ли малко повече информация за хиалурон пена? Сама ли поставяш филъра с него?

Последна редакция: нд, 19 яну 2020, 17:50 от bubanka

# 529
Револакс мисля че е траен .

# 530
Дами, филърите не се разграждат толкова бързо. Мисля качихме видео  наскоро, за това че са доста трайни и всъщност мигрират из лицето. Доказали са го със скенер. Ето го видеото отново. Ако разбирате добре английски, изгледайте и други видеа от листата на този лекар. Аз научих много.
https://www.youtube.com/watch?v=yoF_Ez27-L0&t=1s

# 531
Именно

# 532
  • София
Скрит текст:
Анета, аз преди 11 месеца сложих Teosyal Redensity II под очите при Ванеска и, както и преди съм писала, съм повече от впечатлена и доволна от резултата! Имай обаче предвид, че цената, която са ти казали, е за 1мл, а вероятно може да е необходимо и повече - на мен мисля, че ми сложи към 1.5мл. Много естествено седи и много освежава лицето, забравяш за вечно уморения вид, който придават хлътванията под очите. А другият плюс - този филър е доста издръжлив. Както казах, при мина почти година, а все още изглеждам много добре. Струва ми се, че съвсем малко се е разградил. Вероятно още около година ще мога да изкарам преди да го подновя (но пък скоро съм замислила дали да не отскоча пак за устни и ще я попитам и нея за мнение).

Здравей !
На теб какво ти слага в устните. Ако ходиш пиши. Интересно ми е дали сега масово ще се предлага този новия филър на Теосиал-кис.

Поздрави

Миналата година точно Teosyal Kiss ми предложи и него ми сложи. Ако ходя пак - ще видим. Тогава явно не го масажирах добре и се бяха получили едни по-твърди места като уплътнявания или топчета, за които се притеснявах, че няма да изчезнат, дори като се разгради филърът. Е, притесненията ми се оказаха неоснователни, за което се радвам. Simple Smile За 5-6 месеца всичко напълно се разгради и никакви топчета не останаха.

Първо да попитам, имала ли си друг вид, не разграден напълно филър от който си имала нещо подобно и преди ?

Второ, това с масажирането, направо... един ти казва да не пипаш, да не масажираш, друг ти казва лек масаж, трети да масажираш силно. А и масажа се прави по определен начин. Само с единия пръст-външния, другия с който държиш отвътре е само като опора. Това доктор ми го е казал и показал как се прави. Но пак, защото се появиха топчета. Иначе преди това, каза без масаж, освен на контролния преглед на следващия/по следващия ден, когато отидох за да се види какво се случва, и то от него.

И трето, нормално ли е човек да си сложи филър в устните (и не само), да даде не малко пари за това и от там насетне да започне да чака да се разгради, защото се е получило нещо което не е трябвало и което не му харесва. Да не можеш да се зарадваш на това което си направила за себе си... и да си щастлива, когато вече всичко се е разградило и с него е изчезнало и това нещо, било топче, по-твърда повърхност и т. н. Не знам какво слагат, как го слагат, но не е нормално някой да си тръгне от кабинета на доктора и да е нещастен, защото е решил да направи нещо "хубаво" за себе си. AngryAngryAngry
"Разсъждавам" си на глас, момичета...

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 13:31 от ANETA B

# 533
Аз не съм съгласна с твърдението, че филърите не се разграждат, а мигрират. Най-малкото, хк е един от компонентите на организма и рано или късно се абсорбира. Другото, което е  - по тази логика, жени които използват хк от години, трябва да са с лица като баници.
Няма никаква медицинска почва това твърдение, в ютюб всеки може да си бръщолеви глупости.

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 14:16 от KPP

# 534
Т,н, филъри са само 20-30% макс. хиалурон, а останалото е някакъв синтетичен полимер( често петролен продукт). И да, на много жени с годините лицата стават като питки. Просто той се разнася, губи се дефиницята на местото, на което е убоден, а се е преместил настрани.

# 535
Голяма част от слагащите през два месеца “ щото им се разгражда”’баш на баници мясат. И на превтасали козунаци! Лично мнение и наблюдение от много близо на една дама, която загуби мярка и според мен вече има психологически проблем. Боде още и още, а е като Житената питка. Млада жена на 37... Обеозбрази се... тва скули, бради, джуки страшно е. И иска още, все и се разграждали?!
Слагаме едно и също моето стои 8-10
Месеца тя сложила 2 пъти още...
всичко е в главата и в разбирането за красиво.

# 536
Аз изобщо не включвам в коментара си жени, които са пристрастени и нямат чувство за мярка, те стават на баници, да. Имам предвид такива, като нас, които подновяват, когато има нужда и боцкат само там, където има нужда и то минимум през 10 месеца.

Естествено, че когато си "набухкаш" лицето с филъри, ще изглеждаш зле. Аз затова ги подмених с просто бустер засега.

# 537
Аз сложих веднъж само брустер, доволна съм, нямам никакъв обем. Само освежаване и избистряне на кожата, не знам как да го обясня точно. Каляшева гарантира че от него не се “бухва” ще сложа март пак, че сега съм на слънце и колкото и да се пазя ще се дехидратира кожата.

# 538
Мисля, Алетеа беше правила "нефертити лифтинг", моля да се появи и да споделии към днешна дата впечатленията си!

# 539
При мен определено мигрира филъра под очите, потвърдено е от дерматолог. И се капсулира. И други дами потвърждават, че при тях се случва същото.
Изобщо не разбирам, защо това се отрича и омаловажава.

За сега при мен позитивите са повече от негативите, продължавам да слагам, но доста на рядко и за сега избягвам зоната под очите. И се чудя какво да правя.
Определено ми стана много интересно, какъв е точно състава на масовите филъри.
Аз не си купувам крем, ако в състава му има петролен продукт... Голяма ирония ….

Общи условия

Активация на акаунт