Абитуриентски страсти 2020/2021

• 141 985
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 345
  • София
На мен ми харесват точките, факта че ще я скъсите до 7/8 още повече ми харесва. Единствено съм резервирана към цветовото съчетание бежово-черно (защото на мен не ми отиват), но това зависи от "боята" на детето. На манекенката, която представя роклята ѝ отива и нещо ярко или пастелно не би ѝ подхождало, например. Обувките също се съчетават чудесно. Поздравления за избора от мен!

# 346
Еха, темата се пълни с все повече красота. Завиждам на Ели за удовлетворението от жеста.
В Теодор миналата година имаше много варианти- както за костюм , така и за панталон и сако в различни цветове. При желание от страна на младежа да мери, може да се постигне желаната комбинация. Имат от обувки и чорапи до колана за панталона.
Нашето меню беше на платА, изключая салатата - тя беше заредена и еднаква за всички. От там насетне- предястията бяха на плата, основното- месо и гарнитура , също беше в големи плата - така всеки взимаше колкото и каквото му харесва. Нашия десерт беше сладолед с ягоди, ядки нямахме съвсем умишлено- винаги ми е било в повече това с ядките.
Аз обмислях книга за спомени- оформих виртуален вариант, в нея бях вплела снимки негови, както и няколко вдъхновяващи стиха . Предложих я, но младежът категорично я отказа. После предложих негови снимки да се въртят на екран ( имаше два такива в два ъгъла), и това не се одобри. Накрая остана само плейлиста с български хитове, които с таткото старателно подбрахме.  А, шефката на заведението беше помислила за менче с вода и здравец, което ми даде да лисна на изпроводяк. Ние не сме залагали на специален превоз , децата стигнаха до пешеходна зона с колата с татко им, и от там до ресторанта - на собствен ход. Така направихме и ние, и всички гости, които имаха желание да го придружат до последно. Не бяха много, но и атмосферата пред ресторанта не е за изпускане- запомнящо е.

# 347
Честит празник.

За момчетата не мога да помогна, но преди малко във фейса ми излезе този сайт. Има много хубави и бюджетни официални рокли. Не съм купувала от тях, но ми изглеждат добре.

https://www.dizi.bg/bg-catalog-details-39.html

# 348
Аз мога да кажа, че на Пиротска наистина има всякакви рокли и размери, НЕ препоръчвам единствено първия магазин на ъгъла, срещу Халите, и бутик Black velvet. Макар и много заредени, НЕ съм доволна.
В останалите магазини бяха любезни и сравнително компетентни

# 349
Да се похваля, че облякохме абитуриента. От чорапите до кърпичката за сакото. При нас се получи от втория опит.

# 350
Аз намерих ресторант. Грима и прическата са уредени. Поръчах днес и едни картонени кутийки, който ще са пред всеки гост пълни с дребни бонбонки и кратко пожелание от абитуриентката. Балони с хелий мисля да поръчам от някъде и с това да приключа с украста. Книга за пожелания, също. Колата е уредена. Гостите почти поканих.
Нямаме рокля и всичко останало. Това ми е най големият стрес.........
Това с менчето ще си го запиша, хареса ми.
Дайте някакво друго предложение, идея, съвет!

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 10:51 от Реа

# 351
Честит празник.

За момчетата не мога да помогна, но преди малко във фейса ми излезе този сайт. Има много хубави и бюджетни официални рокли. Не съм купувала от тях, но ми изглеждат добре.

https://www.dizi.bg/bg-catalog-details-39.html
Hands Plus1
На мен ми попадна тази страница и също има интересни предложения, макар и не толкова бюджетни някои, но пък има богато предлагане както за абитуриентки, така и за мами. Както и за по-пищни дами...
https://www.facebook.com/elisa.zone/

Иначе, относно подготовката сме в тежък застой, но и поотметнахме. Имаме рокля за бала, плюс рокля за афтър партито. Имаме обувки, ресторант, фотограф, гримьор, фрзьор, малко украса...остават чанта и бижута и сме ready.

Ох, тази точковата рокля на щерката на Флаш е супер! Точно готик напомня, а аз много харесвам този стил и...ехеее..., ако бях по-млада...По мое време носехме само черни тениски (често, боядисани у дома)  и някоя друга кожена гривна.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 01:52 от Mrs. Tiggi-M.

# 352
Предложение за тези, които все още нямат тоалет за бала.

# 353
Моята дъщеря си избра първият с лилавите ръкавици Simple Smile

# 354
Моята дъщеря си избра първият с лилавите ръкавици Simple Smile
А каска?

# 355
Шегата настрана, но като нищо ще се отменят баловете...

# 356
Покрай здравето и изпитите, общо взето бала някак си...ми е последна грижа,е имаме рокля, но пък тя може да се носи по всякакъв повод...кувертите са платени отдавна, не мога да мисля и за ресторантьорите, няма да си тръсим парите...

# 357
  • София
Е, има много време дотогава, да не бъдем песимисти.

# 358
И на нас ни е последна, но днес се замислих. Випускът щяха да ходят на почивка в Турция след бала, но днес са им казали, че се отменя ( да не говорим, че през есента спориха дали да не отидат в Италия). Да видим какво ще се случи с внесените пари.
Мен ме притеснява, че дъщеря ми има изпит в Германия в началото на май, но има време прави сте, ще го измислят.

# 359
За първи път благодарих на бога, че моята остана в Бя.
Поне си е при мен, тя самата не пожела чужбина...

Общи условия

Активация на акаунт