Абитуриентски страсти 2020/2021

• 142 641
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
rosij, Много е хубав младежът! Така си представях и аз - нещо цветно, разчупено... но нашият като каза черно, та черно. Нищо, ще разчупваме с другите неща. Simple Smile
Ери, страхотна е роклята! Много ми харесва това преливане надолу и как пада. Ако имаш предвид нюанс като светлите тонове на роклята, аз бих заложила точно на такава чантичка.

# 196
Rosij   много е елегантен, интересно решение сако в брик, свежо е!

# 197
  • София
Браво за различния избор!

Ери, като се облече, най-добре ще се види от какъв цвят има нужда цялостната визия.

# 198
Видях хубава рокля, обувки и готов абитуриент.

# 199
  • софия
Благодаря Ви!

Важно е, че младежа е доволен.

# 200
  • out of space
Браво за различния избор!

Ери, като се облече, най-добре ще се види от какъв цвят има нужда цялостната визия.

В четвъртък сме на проби и дано ми дадат този път да снимам. Simple Smile

rosij Разкошен красавец с убийствено сако! Браво!

# 201
Много готини са и двамата показани дотук младежи.
Ери, роклята е страхотна, точно в цвета на долната част бих избрала и аз чанта.
Моята девойка иска къса рокля, а и аз мисля, че повече ще и отива. Не че нещо е мерила досега...

# 202
Купихме обувките. Сега остава роклята да я нагласят по размера ѝ, ама кога ще идем до ателието...сега се готви за предварителен изпт и не ѝ се занимава, но мене ме "боцка", защото исакм едно по едно да се отхвърля.
ПП. Показаната рокля е прелестна.  И красивия младеж в костюма по-напред - също!

# 203
Ох, ние с обувките  май ще имаме проблем.Роклята е избрахме от раз, първата премерена , но обувки не може да харесаме. Обиколихме моловете и   магазините по центъра на нищо не се спряхме. Девойката иска   да са на платформа , по височки, че е нисичка.Средата на март  сме на последна проба, нямаме никакво  време  , а и не знам вече къде да   гледаме .

# 204
  • Пловдив
Ох, ние с обувките  май ще имаме проблем.Роклята е избрахме от раз, първата премерена , но обувки не може да харесаме. Обиколихме моловете и   магазините по центъра на нищо не се спряхме. Девойката иска   да са на платформа , по височки, че е нисичка.Средата на март  сме на последна проба, нямаме никакво  време  , а и не знам вече къде да   гледаме .

Те сега започват да зареждат обувки. Отложете последната проба, ние имаме уговорка да се обадим през април и да отидем през седмицата, защото събота и неделя е лудница от клиенти от други градове.

# 205
Да, така  ни казаха и на нас, че сега започвали да зареждат.За съжаление  няма как да отложим последната проба , те за това ги били давали тези часове:) всичко е по график.Часа ни за пробата е през седмицата. Не сме обикаляли  по ул. Иван Вазов , тая надежда  в близките две седмици да сме взели , но и  нейното време е много  ограничено , покрай  пробните изпити.

# 206
  • out of space
Да, така  ни казаха и на нас, че сега започвали да зареждат.За съжаление  няма как да отложим последната проба , те за това ги били давали тези часове:) всичко е по график.Часа ни за пробата е през седмицата. Не сме обикаляли  по ул. Иван Вазов , тая надежда  в близките две седмици да сме взели , но и  нейното време е много  ограничено , покрай  пробните изпити.

Може да погледнете в този сайт, има интересни неща, макар че без проба....
https://www.lilavo.bg/bg-catalog-details-12.html

Аз не разбрах от кой град сте?

# 207

Може да погледнете в този сайт, има интересни неща, макар че без проба....
https://www.lilavo.bg/bg-catalog-details-12.html

Аз не разбрах от кой град сте?

От Пловдив сме.
Благодаря за сайта , ще разгледам.

# 208
И моята е ниска (162см) и искаше високи обувки на платформа. Точно такива намерихме в Тенденц. Като се обу в тях ме стигна (аз съм 170см.). Твърди, че са ѝ удобни (вероятно, защото са и на по-дебел ток) Телесно - златисти са като цвят, ще видя дали мога да кача снимка по-късно.

# 209
Мисля , че ги видях в сайта им обаче само в два цвята  сребристо и златисто.Ако имаше в черно с малко блясък  щяха да са перфектни ми се струва .

Общи условия

Активация на акаунт