Абитуриентски страсти 2020/2021

• 142 641
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 210
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нямам нищо за показване, само споделям. Simple Smile
вчра в Парадайс молувахме по принуда и видях вече "оборудвани" бъдещи абитуриенти и майките им.
Simple Smile изборът на момчето в "Теодор" много ми хареса. Simple Smile
и на абитуриента с цялата фамилия в "Монини" също.
избраните от тях костюми стилово и цветово бяха на двата полюса, но и двамата бяха видимо много доволни с избора си.
за майките няма да споменавам. Simple Smile

# 211
  • Sofia
Да припомня нещо хумористично от миналата година,но все така актуално Joy от Мария Касъмова
https://m.webcafe.bg/article/1941861513

# 212
Оххх Doli, много се смях, чудесно описани всички тия селски напъни за оригиналност, невиждани и нечувани тоалети! Добре, че не се поддадох аз и детето на всеобщата кичария....

# 213
  • out of space
Да припомня нещо хумористично от миналата година,но все така актуално Joy от Мария Касъмова
https://m.webcafe.bg/article/1941861513

Ахахахаха "А то ние и син имаме! 11-ти клас е тая година."
Нашият е след три, но ей го къде е Grinning

# 214
  • София
Здравейте, и аз се включвам в темата като майка на абитуриентка. Чуденката ми е относно събирането с роднините в ресторант - балът е в работен ден, а ми се искаше двете събития да са в един ден, за да могат да я видят все пак с роклята. От колко часа най-късно можем да извикаме хората - то май трябва да е нещо като следобедна закуска? Thinking

# 215
  • София-Младост
От колко часа най-късно можем да извикаме хората - то май трябва да е нещо като следобедна закуска? Thinking
Преценете спрямо това в колко се събират в училище или пред ресторанта.
Аз определено нямам спомен, ама нещо 14-15 ми се върти...да я видят, да си направите снимки...а вино може да се пие по всяко време;) Поканете ги по-рано, за да имат предвид часа, предвид това че е работен ден.

# 216
Ние ще поканим нашите гости около два часа преди да тръгне абитуриента. Решихме да бъде лек коктейл.
Ще ми е интересно да прочета други мама какво предвиждат за този ден.

# 217
  • Варна
Ами ние сме до никъде. Вчера с девойката намерихме време и обиколихме магазини с рокли. Няма да ги коментирам защото съм последната която разбира от мода.Simple Smile Една единствена рокля хареса до толкова, че да я пробва. Изглеждаше чудесно но ... цената не отговаря на 'не е лоша'.
Харесала си е обаче едно рокле, ако се случи ще кажа.
А пък за гости изобщо не мисля. Роднините в града ни са точно нула. От далеч ще дойдат надявам се, бройката е трима Simple Smile)) Те ще са у нас та ще я видят. Приятелката ми има абитуриент и тя и няма как да се посещаваме в деня. Другата ми приятелка ще дойде, защото с дъщеря си са част от подготовката и за деня. И те свършиха най-най-близките ми хора. 
Вечерта след като я изпратим просто ще отидем да хапнем и да се видим в предпочитан ресторант и това е ... 10тина човека.
Фокусници няма да има.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 218
Flash ами поне една коала ангажирайте....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 219
  • Велико Търново
В 15 часа ще е приключила с грима и фризьора. Към 16 часа ще дойдат бабите, лелите й и евентуално две приятелски семейства. В 18 трябва да тръгне за дефилето по "червения килим". И от 19:30 са в ресторанта. А ние 15 човека в ресторантче да се видим и наприказваме. Само не мога да измисля фотограф да търся ли, да вмествам ли, кога?
Програмата ни търпи промени.
Рокля няма все още.

# 220
И ние нищо не сме купили за бала. Младежът ни успокои, че гол няма да тръгне за бала. Имало време.  Сега се е отдал на подготовка за матурата и изпитите. Тук - там разнообразява с участия в младежки семинари, форуми, обучения.
А на нас с баща му така ни се иска да приключим с подготовката за бала ...., но ще трябва да почакаме 😉😃

# 221
момчетата са по-лесни май.
в Андрюс, Теодор и Монини са заредили само за момчета абитуриенти. Simple Smile
Simple Smile ние обикаляхме с половинката, а той в "детската" мода не може да се вложи - нито физически, нито психически.

# 222
  • София
Вчера приключихме бързо със задачата, младeжът не обича много да обикаля, да пробва. Всичко, което облече, му стоеше добре, все пак е 1.85 с нормална фигура Simple Smile. А може и през моите очи да е изглеждало така Simple Smile. Селектирахме един сет в Carduchi, и два в "Теодор". Накрая се спря, самият той, на "Теодор" и купихме цялостна визия оттам (костюм, риза, папийонка, колан и обувки), с 20%  отстъпка.
Тази задача я отмятам като изпълнена Flowers Hibiscus

# 223
като гледах "мъжките" майки в парадайза си мислех, че може да е някоя съфорумка с нейния младеж.
Simple Smile приятно беше.

# 224
Flash ами поне една коала ангажирайте....Stuck Out Tongue Winking Eye
Четох заедно с дъщеря ми смешката, на 12 г., заяви, че иска за абитуриенския бал делфин. Казах й, че става, ще го пуснем да плува в басейна на хотела, който ще ангажираме за изпращането.

Общи условия

Активация на акаунт