Абитуриентски страсти 2020/2021

• 142 646
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 255
  • out of space
Нашата сватба беше 60 човека...

Не знам каква я сътворихме...а дъщерята не е от най-заслужилите като цяло Simple Smile

# 256
Оле, ужас...ами ние само 15на, ама пък у дома ако се изсипят не знам....няма място...и аз умувам...изпитите и прочие са ни доста по важни, ама родата напира за коала...

# 257
  • Варна
Запазили сме заведение и ние, точно под блока ни. Най-близки роднини и приятели, около 30 човека сме с децата. Ще бъдем сами, във външната част на заведението, която е като тераса и събира точно толкова хора, затваря се отвсякъде при лошо време. На младежът му е все тая. Laughing Почивен ден е, 24.5. , неделя. Час не сме фиксирали още, предполагам към 14-15ч. Менюто ще е нещо леко - плата и питиета на свободна консумация. Фотографи, оркестри и коали ще ги пропуснем. Animal Koala За кола не сме говорили.  Нашите, които караме в момента не са подходящи, но не мисля, че ще търсим нещо специално.
В класната няма да влизат, а само ще я вземат от дома й. Ще ги събира на 1.5. да ги черпи на пикник, вместо това ходене в тях.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 16:19 от mar4ela5

# 258
Оле, ужас...ами ние само 15на, ама пък у дома ако се изсипят не знам....няма място...и аз умувам...изпитите и прочие са ни доста по важни, ама родата напира за коала...
Ооо, не у дома...не си го пречинявай, за гости ли да се стягаш или на детето да помагаш...

# 259
  • гр.София
Здравейте!
Записвам се и аз с абитуриент Grinning
Гостите са ни около 50човека, като 35 са рода Grin ще имаме ди джей, падаме си танцьори та няма как Blush
На 23 май ще ни е изпращането, трябва да започнем с купуването на дрехи, до никъде не сме, само аз съм си взела рокля Wink

# 260
И на нашето събиране в ресторант ще са между 50-60 човека. Не са малко, но имаме доста приятели и роднини! Ние навремето не сме подписвали и правили каквато и да е било сбирка, та сега ще му отпуснем края! Бала е на 25.05. и у дома /в къща сме/ ще си бъдем ние и още 15-тина най-близки. Ще минем с лека почерпка и наздравици, а купона ще е на 30.05, за да могат да присъстват хората, все пак да е неработен ден!  Рокля сме избрали, предстои проба, обувки и чанта взехме преди седмица, бужута- само едни обици, че ще прекалим иначе! За изпращането още нищо не си е харесала, но има желание да е с панталон, сако и късо бюстие. Нещо подобно да сте срещали по сайтове и магазини ?

# 261
  • Велико Търново
Имаме рокля! В желания от нея цвят и модел.
Много съм щастлива. Не мога, обаче, да се изфукам, че не ми дава (засега).
Сега трябва обувки, после да върви да я скъсява.

# 262
Аз вероятно ще задам много тъп въпрос, но каква е идеята на събиране извън деня на бала? Ходила съм само в деня на бала и май повече на момичета, нали идеята е да се изпрати абитуриент, да му се порадват как изглежда в този ден, да сиэнаправятэблизките снимки с него от балния му ден и в балния му вид. Какъв е акцентът на събиране извън този ден? Иначе да, предполагам, че е нотоварващо

# 263
  • out of space
То какво пречи абитуриента пак да се облече в бален вид?

Момичета, обявена е грипна ваканция в цялата страна от 6-ти до 11-ти, но вероятно ще я удължат. Как ще се завършва- не знам...

# 264
  • Пловдив
Тази година 25. 05 е почивен ден. Blush

# 265
Здравейте!
Записвам се и аз с абитуриент Grinning
Гостите са ни около 50човека, като 35 са рода Grin ще имаме ди джей, падаме си танцьори та няма как Blush
На 23 май ще ни е изпращането, трябва да започнем с купуването на дрехи, до никъде не сме, само аз съм си взела рокля Wink
desi,ако си от София ти препоръчвам магазина на Парушев на Пиротска.Много внимателен и компетентентен персонал.Миналата година от там взехме на моя син.За комплект от тях правят отстъпка!

# 266
А за какво точно е събирането на гостите? Не разбирам. 50 човека в заведение.....после детето е на истинския купон със съучениците....не го разбирам това....евала на детето , че успя да завърши училище ли....
Разбирам парти с близки приятели и роднини след взимане на диплома за висше....но това  ми е откровено странно.

# 267
  • София
Абе момичета, коалата е панда, бе. Добре че прочетох повторно преди да поръчам. Щях яко да се изложа.
Ами де е едното, де е другото? Най-малкото на кила не го докарва.

# 268
Спунк, е ти искаш като другите, ми прояви малко оригиналност, всички с панди....друго си е коала...

# 269
  • София
Оригиналност, орииналност, ама коалата стига само до 15кг. Ще ме разнасят комшиите, че съм се стиснала за първородното.

Общи условия

Активация на акаунт