Абитуриентски страсти 2020/2021

• 142 629
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 240
Светкавица,
Заради дадения по-напред линк с подготовката е. Прочети го. Там бяха ангажирали панда за изпращането, която по пътя май беше умряла.Grinning

# 241
Явно, не съм чела внимателно, реших,че на два пъти е печатна грешка от кола.Ама казвам си, знам ли,може и добичета да затрябват на бала Joy

Като чета тези теми,които всъщност много обичам, защото обичам празниците, но все си мисля,не е ли твърде уморително за децата цялата тазисуета.От сутринта на крак, прически, гримове, гости.Аз,живот и здраве,имам едни 4 години до този момент, но като утре ще дойде.

# 242
То и на мен ми е далечно Joy
Ние не искаме никой да каним, ама хората взеха да звънят и напират и се чудя дали не е по лесно да ги събера някъде и готово...към коала отиват нещата... неусетно почти...

# 243
Явно, не съм чела внимателно, реших,че на два пъти е печатна грешка от кола.Ама казвам си, знам ли,може и добичета да затрябват на бала Joy

Като чета тези теми,които всъщност много обичам, защото обичам празниците, но все си мисля,не е ли твърде уморително за децата цялата тазисуета.От сутринта на крак, прически, гримове, гости.Аз,живот и здраве,имам едни 4 години до този момент, но като утре ще дойде.
И според мен децата се скапват... за това ние не книхме гостите на датата на бала, видяха я само бабите, другите на снимки и тя присъстваше на сбирката с роднините. На деня бях максимално край детето, помагах, обличах, трих сълзи и т.н. Така искахме да си го изпратим спокойно, а не потна и изтощена с прическа от 7 сутринта!
Хепи, няма отърваване, направете едно елегантно бутик събиране в някой ресторант, ще видиш, че се получава приятен празник...па макар и без коала...

# 244
Добре звучи, и на мен това ми се върти като идея
Лошото е,че ние ще сме 15на човека. Не знам подходящо място за почерпка, сепаре в ресторант, примерно, не знам. Просто не се сещам къде.
Ако имате препоръки от опит, за София...може да ми пишете

# 245
  • София-Младост

Вероятно, но предвид, че са млади...
Дъщеря ми беше на състезание точно когато и беше датата за бала, заради МОН-ските промени:(
Приятелят и я докара вечерта преди бала, деня на бала продължи до 5-6 сутринта...спала е 3-4 часа и баща и я закара отново на състезанието. Та така, минава, че даже е и приятно Simple Smile

♥ HAPPY ♥
В коя част на София търсиш заведение?

# 246
Ами център, всъщност няма значение с изключение на съвсем крайните квартали

# 247
  • out of space
Ние ще сме в Raffy. Обаче зор видях до като спретна менюто с тяхната фюжън кухня Simple Smile Иначе е страхотно местенце, с адекватни сервитьори, вкусно, а и се пуши Simple Smile

# 248
Във Варна къде да гледаме за рокли? Някой скоро обикалял ли е?
Ще правите ли някакви изненади за абитуриентите ви? Търся идеи, а нямам лични никакви Simple Smile Мисля да поръчам книга за пожелания. На ресторанта да я дадем на гостите да напишат по нещо............

# 249
В къщи се шегуваме , че на шега на майтап работата към коала върви Simple Smile Заведение,  фотограф , грим и прическа сме резервирали от миналата година май месец.Поръчах бижута , гледам  миналата година диадемите са били много актуални, но моята девойка  категорично  отказа, така че само с едни обици ще минем .Обувки харесахме в Sara Pen , вчера  бяхме в магазина  , но модела , който сме харесали още не го бяха заредили, надявам се в неделя вече да имаме и обувки. Като ви чета  май ние сме с най- много гости , уж най- близките  около 35 човека, събирането ще е в деня на бала, още нямам идея каква ще е точно организацията. Идеята с книга за пожелания ми допада.

# 250
  • out of space
Ами...нашите гости ще са между 60 и 70....просто приятелската ни компания е от над 30 човека и няма как да поканим един, а друг не...
Ужас, малка сватба...

# 251
Ери, нашата сватба навремето беше 54 души, барабар с оркестъра Joy

# 252
Момичета виждам добре върви подготовката, 70 човека, това се казва бал... Wink

# 253
Ери, нашата сватба навремето беше 54 души, барабар с оркестъра Joy

Нашата сватба-около 42-3

Но в днешно време няма"новобранска" за момчетата, рядко се правят сватби,остава наистина абитуриентския бал да се съберат приятели и роднини по повод.

# 254
  • София
Аз правих сватба с под 50 човека и беше страхотна. При нас само бабите подпитват за заведение, обаче хич не съм сигурна дали ще ги огрее. Младежът и той съвсем неориентиран. Проблемът ми е, че съм в центъра до училище, което си прави баловете винаги на 24 (когато е и на сина) и е лудница около нас, няма къде да се спре дори. Та ще го умувам още.

Общи условия

Активация на акаунт