Абитуриентски страсти 2020/2021

• 142 064
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 495
  • Някъде там
Хайде на конкурса. Има вече много снимки. Явно са направили фотосесии и без бал.
https://www.facebook.com/pages/category/Apparel---Clothing/Fashi … nBulgaria/photos/

# 496
  • София
И младежи има в този конкурс.

# 497
  • Някъде там
Хубави младежи имаше да. Само една от девойките ми допадна за сега.
За поредна година носии..

# 498
  • София
Дали ще има балове, предвид обстановката с covid-19?

# 499
Дали ще има балове, предвид обстановката с covid-19?
И аз това се питам, нашият бал е на 26.06, но нещата с вируса не се развиват добре...днес 104 нови случая.

# 500
  • Пловдив
Ей сега ще вземем едно кристално кълбо... За сега никой не е казал с категоричност, че бал ще има, както и че няма да има.
Не се предвиждат нови мерки, всички заведения работят.

# 501
Ние вече сме се настроили за НЕ Sad

# 502
Бала на дъщеря ми е на 19.06. За сега не са ни казвали, че няма да има бал...

# 503
  • София
Притеснява ме, че остават мерките за 50% заетост на закрито в заведенията, затова се чудя да не вземат да отменят пак баловете.

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 08:26 от Napy

# 504
Доколкото разбрах нашия бал щял да бъде заедно с изпращането на 26 юни. Решили са, че всичко трябва да е в един ден - изпращане, бал, дипломи и награждаването от кмета. Ходили са в ресторанта да питат да им върнат пратите, но те са им казали да си изберат друга дата и избрали 26 :')

И сега никой не знае как трябва да сме облечени точно - дали като за изпращане или като за бал 🙂🔫

А аз как си бях купила различни дрехи и си викам' Тая рокля ми е за бала, тази за изпращане, тази за когато ни дават дипломатите...' 😂

# 505
Сега точно може в пълна степен да се види и отчете какъв панаир на суетата е цялата дандания на бала, във вида в който беше до този момент.

# 506
  • out of space
Ние ще си имаме изпращане в заведение при всички положения, защото собствениците са ни приятели. Отказах се от фотограф и ди джей, но хапване и пийване ще има, независимо дали децата ще ходят на ресторант после.

Ох, тръпна за оценките от Държавния изпит и непрекъснато рефрешвам...

# 507
  • Ланкър, планините Овнерог
Оф, и аз за оценките. Че нямам и вх номер и код за достъп, не иска да ми ги даде, искала тя да ми каже, а не да разбера преди нея.

# 508
И аз тръпна, час по час поглеждам. Моето пък не иска да си ги види сама, и в седми клас така беше Simple Smile Тогава системата заби, голяма драма беше Simple Smile

# 509
  • Ланкър, планините Овнерог
Ааа, в седми клас всичко беше при мен, даже не съм сигурна дали е знаела къде и как да провери. Ама сега....чакам да каже тя.

Общи условия

Активация на акаунт