Абитуриентски страсти 2020/2021

• 141 897
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 1 425
Сигурна съм, че снимката не е умишлено замазана, а е използван дълъг обектив на много отворена бленда. Макс е много, много добър фотограф и използва висок клас техника.

"Замазано" е  и на първи план. По друг начин. Задното е с обекив, предното на компютър.
Много харесвам снимката така или иначе.

# 1 426
Сигурна съм, че снимката не е умишлено замазана, а е използван дълъг обектив на много отворена бленда. Макс е много, много добър фотограф и използва висок клас техника.
Може. Ти разбираш. Аз, като един лаик наблюдател не я харесвам тази техника. Планините- все едно са рисувани с четка от художник, а маковете като на снимка.
Опс, верно и на преден план маковете замазани.

# 1 427

"Замазано" е  и на първи план. По друг начин. Задното е с обекив, предното на компютър.
Много харесвам снимката така или иначе.
Нормално е да е така, предните макове и момочето не са на една равнина, че и те да са на фокус.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 15:09 от Лятo

# 1 428
Последно пиша за тази снимка, че вече е спам.
Пейзажът е много красив, момичето- също. Защо е необходима чак такава обработка на снимките? Това не разбирам, ама както казах съм само лаик консуматор.

# 1 429
Гимнастичката са я извели от детската градина, толкова детско и чисто личице има.

Не са. Просто не носи грим. Сигурно от турнирите, където задължително ги гримират с ярък грим, и е писнало. Аз също не нося грим и до 25 г. все ме мислеха за малка.

# 1 430
  • London
Последно пиша за тази снимка, че вече е спам.
Пейзажът е много красив, момичето- също. Защо е необходима чак такава обработка на снимките? Това не разбирам, ама както казах съм само лаик консуматор.
Защото е портрет, а не пейзаж. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 431
Портрет, пейзаж, всичко се обработва толкова много, че някой път се чудя дали не е рисувано Grinning

# 1 432
  • София
Изключително неподходяща снимка-колаж. Качество под всяка критика.

# 1 433
Не разбирам този тоалет.

# 1 434
Сега поразгледах пак  качени снимки... като цяло коментара ми е... Ужас!!!!!
Но за да не бъда лоша, ето  някои които ми харесаха.

На това момиче ми е интересна да и видя цялата рокля:

Тези ми харесаха:

# 1 435
Онази снимка с маковете можеше да е страхотна, ако не беше толкова замазана.

# 1 436
  • London
Не разбирам този тоалет.

Понеже съм миньонче... ще кажа, че човек следва да се съобразява с ръста си. За ниска жена изобщо такава дълга затапяща рокля не е подходяща. Слага се нещо до коляно или с голяма цепка с голи крачета. Anguished

# 1 437
Как разбирате по снимката, че момичето е ниско? Аз не мога.🙄

# 1 438
  • London
Ми видимо е.... иначе нямаше така нелепо да й стои роклята. По-лошото е, че е с дълъг гръбнак и къси крачета също. Има си модели за такъв тип структура, но явно някой зле я е посъветвал девойката.

# 1 439
Как разбирате по снимката, че момичето е ниско? Аз не мога.🙄
По пропорциите на тялото, особено съотношението глава:торс.

Общи условия

Активация на акаунт