Абитуриентски страсти 2020/2021

• 141 872
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 1 455
Здравейте Simple Smile Момичето с черния гащеризон е моята дъщеря, благодаря на всички които с я харесали. Има много хубави момичета тази година, важното е всяка една от тях да изглежда така, както тя се харесва и се чувства добре.  Моята дъщеря беше много семпла, тя така пожела и се чувстваше прекрасно, а това беше най-важното за мен.

Точно дойдох да хваля твоето момиче. Много се радвам, че си тук за да го кажа Simple Smile
Наистина много ми хареса.
Думата "семпло" я замествам със "стилно".
Изглежда наистина прекрасно!!!😍😍😍

# 1 456
Скрит текст:
Здравейте Simple Smile Момичето с черния гащеризон е моята дъщеря, благодаря на всички които с я харесали. Има много хубави момичета тази година, важното е всяка една от тях да изглежда така, както тя се харесва и се чувства добре.  Моята дъщеря беше много семпла, тя така пожела и се чувстваше прекрасно, а това беше най-важното за мен.

Точно дойдох да хваля твоето момиче. Много се радвам, че си тук за да го кажа Simple Smile
Наистина много ми хареса.
Думата "семпло" я замествам със "стилно".
Изглежда наистина прекрасно!!!😍😍😍

Много благодаря! Heart
И една снимка в цял ръст Simple Smile

# 1 457
  • София
Браво, да ти е жива и здрава. Страхотно момиче!

# 1 458
  • софия
Тази "рокля" дали е само за снимките или е била и на бал с нея?
Скрит текст:

# 1 459
И на бала. Или поне на този с роднините е била облечена така.

# 1 460
  • Пловдив
Била съм на бал на близко дете, което беше с подобна рокля "нито облечена, нито съблечена". Неловко беше в първия момент, но никой от нас не си позволи да изкоментира тоалета. Може и да има доза лицемерие, защото всички казвахме колко е хубава, но абсолютно излишно е да разваляме празника на момичето и семейството. Познавайки си роднините съм сигурна, че те приемаха роклята по-скоро като много различна от останалите, а не като липса на мярка и добър вкус.

# 1 461
Много хубава дъщеря! Поздравления за "семплото"! Имам един странен въпрос- перата под мишниците не гъделичкат ли?

# 1 462
Много хубава дъщеря! Поздравления за "семплото"! Имам един странен въпрос- перата под мишниците не гъделичкат ли?
Благодаря Heart, не е споменавала такова нещо Laughing

# 1 463
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
джонова, поздравления за детето и за вас - родителите, които са ѝ дали насока, не конкретно в избора на този тоалет, а генерални Simple Smile за облекло, стил, поведение...
приятно ми е да виждам такива деца.
тези с "всичко на масата" няма да коментирам. и те са нечии деца все пак. Sad

# 1 464
джонова, поздравления за детето и за вас - родителите, които са ѝ дали насока, не конкретно в избора на този тоалет, а генерални Simple Smile за облекло, стил, поведение...
приятно ми е да виждам такива деца.
тези с "всичко на масата" няма да коментирам. и те са нечии деца все пак. Sad
Много, много благодаря за хубавите думи Heart

# 1 465
  • в сърцето на един мъж...
Аз шпионирам тук от едно известно време, но сега не можах да се въздържа, djonova много ми хареса дъщеря ти, страхотен тоалет, грим и снимки! Много стилно и много премерено, дори и в така модерния тренд с пера. Прекрасна е, пожелавам й много късмет във всичко, с което се захване и на добър час и попътен вятър в новия период от живота й!

# 1 466
  • Най-красивата страна
Дъщерята на djonova ми хареса най-много.Много стилна,красива  и различна.
Харесвам също момичето със сребристата рокля и момичето с жълтата рокля.

# 1 467
  • London
Прекрасна е. Хубавото е, че от малка знае какво е стил.

# 1 468
Девайката с панталона излъчва много самочувствие от самата себе си, няма нужда от аксесоари, кройката е перфектна и подчертава дълъг крак. 5 Nature Star

Прозрачната рокля ми харесва и девойката има с какво да се гордее, но не я възприемам като тоалет за бал, по-скоро е за наградите на MTV.

# 1 469
  • London
Харесах тази кукла

Общи условия

Активация на акаунт