Фермата сезон 5 тема 9

• 50 768
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 260
Ами щото се прави на Херкулес и тя  smile3537

# 1 261
Тотална глупост е да избере точно тази игра за 5 т.  И това ще ѝ изяде главата.

# 1 262
Много грешна стратегия да пълни много количката.Вили я подведе.

# 1 263
  • София
Бети защо я е сложила тази битка за 5т?

A де?!

Голяма грешка. Не мога да си представи как може да си мисли, че жена може да пренесе 50 кила на един път.

Весела се справи много добре, има много сила в нея, нищо, че изглежда дребна и слаба.

Жалко, бях за Бети.

# 1 264
Вили пълни глупости ѝ дрънкаше на Бети тази вечер. Това за малката брадва беше голяма идиотия.

# 1 265
Айде Веси победи  newsm26

# 1 266
Тотална глупост е да избере точно тази игра за 5 т.  И това ще ѝ изяде главата.
то, която и от предните да бе поставила, все три. Без ръце е, няма тренинга на Веселка.
И още нещо, който не е цепил дърва... за три месеца ще се научиш,  но само ако това правиш.

# 1 267
Браво на Веси! Заслужено спечели.

# 1 268
Ами победи си Веселка. Въпреки заканите на Бети, въпреки опитите и да я сплаши, че ще я "пръсне"

# 1 269
Вили можеше и да успее с количката,но Бети нямаше никакъв шанс на един курс.И да,това с малката брадва също беше глупав съвет.

# 1 270
Яд ме е за Бети. Как до сега при загуба изтерясваше,  а сега усмихната и спокойна?

# 1 271
  • на село
Ще ми липсва Бети, предпочитах нея с всичкото и мрънкане и истерии, пред Веска, нищо интересно няма в това момиче,  няма цвят, изречение не може да върже, рецетира реплики подадени  й от продукцията.
Добре, че не гледах целия  дуел, хванах от 3 игра,  че да не се нервя

# 1 272
Бравооооо на Веси! Повтарям си думите от преди 25 страници.Разхвърля Бетка като лайнян вестник из храсти!

# 1 273
След теза снимка на Поли и Краси тотално се отказвам от Краси.. Или е цирк всичко това, дето беше вътре, или този мъж е тотален малоумник, че да се занимава с тази жена... Жалко, а ми беше фаворит...
Честита да е на Иван и Андрей, и на целия български народ, победата на Веселка Grinning Grinning Neutral FaceMisc Gun
В момента най-симпатични са ми Митко ИТ и Станислав (който не харесвам по принцип... до къде я докарахме само...)

# 1 274
  • София
Как може да е толкова позитива като губи? И защо й трябваше да истерясва преди избор на дуелист? Готина е Бети, въпреки всичко.

Общи условия

Активация на акаунт