Фермата сезон 5 тема 9

• 50 779
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 245
Този прът беше странен
На 5:43 весела тръгна да се връща за втора кофа.После сумати време не свали нищо с ябълката и само секунди да е разликата въобще не ми се струва истина
Яко бутат тази жена към финал

# 1 246
Във фейса гласувалите Веселка да спечели са 86 процента.Направо думи нямам.

# 1 247
Веси ми харесва как играе.
Ма нещо тука с тия времена не ми се връзват и на мен.
Кака ви Мила е качила стори, на концерт са със Сами, Красимир и Поли 🙄 май са си заедно..
Скрит текст:

# 1 248
Колко да е влюбен -загубен на 37 години?Няма да му дойде акъла на този човек,сляп ли е не знам.Какво и търпи на тази лудата.

# 1 249
Толкова хора да се отъждествяват с това същество Confused-неграмотно и нечистоплътно,но явно това се харесва.

# 1 250
  • София
Кака ви Мила е качила стори, на концерт са със Сами, Красимир и Поли 🙄 май са си заедно..
Скрит текст:
Значи Красимир е още по-голяма тъпак, отколкото си мислех.  Confused Става ми все по-антипатичен.

# 1 251
Защо сложи 5 точки на тази игра не знам.Никакъв шанс няма Бети,Веселка си спечели.

# 1 252
Веситу много добре се справи, Бети няма шанс според мен. Битките доста тенденциозно са ги избрали всичките с рязане и цепене на дърва, ама...

# 1 253
  • София
И две игри с целене за разкош, защото Веселка е и точна.  Confused
Няма спор, че Веселка се справя добре, но не е честно. Елизабет пък как не се научи три месеца да цепи и реже...

# 1 254
  • I Love You 3000

Според мен всички вече знаят , че Веска е на финал и се правят на луди! Пък и бая се постараха да окепазят Бета тази седмица.

Аз въртя Нова и Комедито. След тази гавра с Красимир , не ми се ще да им правя рейтинг. Може би ще си пусна пак когато ИТ-то е на дуел , но като знам , че ще падне може и да пропусна.
Тъй че благодаря за инфото на последните мохикани bouquet

# 1 255
Няма спор, че Веселка се справя добре, но не е честно. Елизабет пък как не се научи три месеца да цепи и реже...
Ми кой и е виновен на Бети, че за толкова време не се е научила? На почти всеки дуел има я цепене, я рязане, я коване, няма за какво да се оплаква. Какво искате, битките да са им шиене на гоблен и точене на баница? Ако имаше и някоя крава на арената, Бети директно щеше да се откаже Grinning

# 1 256
  • London
Колко да е влюбен -загубен на 37 години?Няма да му дойде акъла на този човек,сляп ли е не знам.Какво и търпи на тази лудата.

Е тук не следва да се бъркаме! Каквото си решат да правят! Аз искам бебе да обявят на финала пък....🤣

# 1 257
Ако аз бях във фермата и да чуя как 'умната',възпитаната'.....и чистоплътната българо-словенка ме псува на Майка му стара....с риск да ме изгонят такъв шамар ,щях да и пръсна устата и изправя зъбите.....

# 1 258
Бети защо я е сложила тази битка за 5т?

# 1 259
  • София
Ми кой и е виновен на Бети, че за толкова време не се е научила? На почти всеки дуел има я цепене, я рязане, я коване, няма за какво да се оплаква. Какво искате, битките да са им шиене на гоблен и точене на баница?
Я цепене, я рязане, я коване, но не задължително всичките заедно във всички битки. Историята помни и битки с мерене на памук и царевица, битки с познаване на видове ракии, битки с обръщане и помнене на карти по двойки, битки за баланс, бързина и сръчност....

Общи условия

Активация на акаунт