💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 84 977
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
Който сам си го направи и Господ не може...
Току-що Веско Панчев загуби формата.  Laughing Sunglasses

# 1 876
  • София
Не, скочи за по-бързо.И аз съм скачал така, за да спести две-три крачки. Не беше честно да го броят за падане.
Да, скочи за по-бързо, но се приземи малко преди края на гредата, затова я върна Александра според мен.

Тъпанчев какво си позволява, по дяволите?! За кого се взе този селски бек?! Няма такъв олигофрен, честно! Потресена съм! Силно се надявам АМ да не се съгласи. Иначе господин Тъпанчев май току-що си изгуби зрителския вот, за който лобира толкова усилено.

# 1 877
Притесни се Стефания, започна да губи равновесие и реши бързайки да премине, но отскочи за да не падне метър преди края на гредата.
Харесвах си ги момичетата и заслужаваха финал!

Веско заслужава една ютия в главата.

# 1 878
  • Брюксел / София
Веско няма връзка с кораба -майка. Надскочи собствената си глупост. АМ дано не му мълчи. А ако Радостина не вземе отношение и тя е за оплюване. Аз този с две приказки щях да го навра на кучето..., където слънце на огрява.
Ако този е добрият човек, който продукцията подготвя за победител, са чисто луди! Егати боклука е този тъп шофьор, който върти геврека по цял ден!

# 1 879
  • Бургас
Дори да го нарека Тираджия ще е обида за колегите му! Обидила славяните и прочие глупости! Много тъжно ще е той да спечели, много жалко....  Ама тя като че ли се чувства гузна и длъжна да му глади ризите... Няма такова унижение!

# 1 880
  • София
Весо се самозабрави.
Хубаво, че победи. Аз бях за него.
Но да ми каже да му гладя дрехите освен ако не е майтап, ще го целна с ютията в главата.
Все си мисля, че това не го говори сериозно.

# 1 881
Първото ми впечатление беше, че Стефания не падна, а скочи, защото се премести с тялото напред към края на гредата, все едно я е преминала и беше с гръб към Алекс. Мисля, че наистина реши да спести няколко крачки и време. За мен не беше честно да я върне веднага как я видя. При други състезания също забелязах, че не вървят съвсем до края на гредата и нищо не им казват.
Не е за вярване, но ще ми липсват близначките. Бяха силни в игрите и момичета с хъс и дух. Е, и много устати, ама... А онези безполезните си стоят и хилят. Радостина, Венца особено и Анка, какви финалисти са((
Няма справедливост и те това е((
Даже на Юли със сигурност ще му е тъпо, че близначките ги няма((

# 1 882
  • София
Ако АМ допусне тази подигравка, заслужава и повече от това, което тоя смешник си позволява.

Не гласувам в такива формати, но с тая реплика съм готова да гласувам за опонента му.

# 1 883
Тоя за какъв се мисли.. Ана Мария била застрашила истински славянин. Той какво очаква? Че е от началото до края на играта е с имунитет и никой не може да го номинира. Вероятно е очаквал никога да не ходи на дуел... само на отборни и капитанска.
Чак и заповеди дава. Кой си ти бе?

# 1 884
Е тука Веско загуби и малкото си фенове. Веднага бих му казала ей смешник. Я чао.
Селски бек малоумен. Това си е тотален психически тормоз. Ужас

# 1 885
Веско вече даже не и смешен. Той е жалък! Дори и да вземе голямата награда, после и него и Алекс ще ги замерят с камъни, където ги срещнат. Хайде Тупарев не го познават толкова по лице и ще му се размине.

Вижте го само как размахва пръст. Аз бях щях да му го отрежа!

# 1 886
  • Испания
И Радостина какво? Мълчи услужливо. И другата мека китка - също.

# 1 887
  • София
И цялата тази излагация, цялото това падение, само защото е ... НОМИНИРАН!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 1 888
  • Пловдив
Съгласила се е, беше с ризка. Имам се за хрисим човек и бих изгладиламризката на всеки, без да ми тежи, от добро чувство и без да му пука дали ме мислят за будала. Но на това подобие на мъж, с такова отношение бих му завила ризата около врата. Гнусен нагляр!

# 1 889
Колко е противен Весо! И тя е тоолкова тъпа, горката...

Съжалявам, че той не отпадна.

Общи условия

Активация на акаунт