💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 667
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Забелязахте ли , Че Юлиян и Пламен откакто са в колибата са брадясали.  А Веско колко време беше там,  винаги беше издокаран.
Човекът явно е с привилегии... прическата му е винаги изрядна, винаги избръснат... или ходи в някой салон наблизо, или някоя от екипа се грижи за имиджа му! А може и Тушев да е добрата фея! Stuck Out Tongue Winking Eye
Все пак ще ни го назначат за победител! Като гледам как Мартьо се заканва на Юлиян, явно си знаят как ще се развият нещата!

# 361
  • София
Ами до тук жените изнасят играта на славяните. + Веско за носенето на змията. Томас е фигурант. Ана Мария пък най-бързо вкара своя ринг. Вижте какво нещо е самочувствието. Simple Smile След нея Радостина и Веско мисля, че са наравно, вкараха от 4 или 5 мятане, което е прилично. Томас е жив зян. При траките, Юлиян вкара от третото мятане, най-бързо измежду всички от двете племена. След него Венца. Пламен много зле, но поне не се оправдава с вятъра като Томас. Кой как ще мята оттук-нататък ще видим след рекламите. Остават близначките и Добри мисля. А славяните пак ще се изреждат, явно, че Томас ще вкара всеки момент.

# 362
  • Варна
Радостина обърна ,,късмета" на балета, няма как да не и го призная. Те дали ще го оценят, не знам.

# 363
Радостина ---> Веселин. Stuck Out Tongue  Най-добре да я слуша и изпълнява и да не се прави на лидер и славяните може и да спечелят някоя битка. От него се иска физическа сила и това е.Trollface

# 364
Чудех се на кого ми прилича Радостина и се сетих, ето на този
https://screenmusings.org/movie/blu-ray/The-Lord-of-the-Rings-Th … the-King-0679.jpg
Тоест, прилича ти на елфка?!
Ми... не! Rolling Eyes Прилича ми на този човек, в тази роля.
На Елронд или на Агент Блек?

# 365
Вижте какво нещо е самочувствието. Simple Smile
Абсолютен факт! Във всичко в живота!

# 366
Близначките се провалиха днес, Радостина се показа като лидер.

# 367
Умно момиче е Радостина, не може да и се отрече.

# 368
  • Испания
Да благодарят на Стефания. Сега трябва да я изпратят на елиминация.

# 369
Славяни.. ужас...

# 370
Скрит текст:
Чудех се на кого ми прилича Радостина и се сетих, ето на този
https://screenmusings.org/movie/blu-ray/The-Lord-of-the-Rings-Th … the-King-0679.jpg
Тоест, прилича ти на елфка?!
Ми... не! Rolling Eyes Прилича ми на този човек, в тази роля.
На Елронд или на Агент Блек?
Бе... аз ли трудно обяснявам, вие ли трудно схващате... "Този човек в тази роля" дали е агент Блек?

# 371
  • София
Вижте какво нещо е самочувствието. Simple Smile
Абсолютен факт! Във всичко в живота!
Абее, той и 2-ри февруари имаше самочувствие, амаа...... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 372
Юлиан отдавна е във фазата на индивидуалните игри. Мисля, че нарочно предизвика тази ситуация. Тук не очаквайте да се държи като треньор. Той трябва да смете близначките и Венцислава. Да ги разнищи и да даде повод да са номинирани. Затова разреши близначката да се намеси в стратегията на играта и духнеше през цялото време. За него физическите условия в колибата са без значение. Добата е много силен- сам си изтегли змията. Психо атаките на Юлиан са част от играта му.

# 373
  • София
Ах... победата е посветена на геройски падналия Март?!

# 374
Не разбирам, защо не спрете да се подигравате с нещо, което не зависи от човек - с външността му. Тук не сме се събрали всички мис и мистър Вселена.

Общи условия

Активация на акаунт