💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 654
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 420
Добрин ми напомня Жоро Кехайов в един от Сървайвър-ите.. оня се правеше на луд, четеше Сун Дзъ и плюскаше на корем докато другите водеха битки и... накрая спечели Wink))

# 421
Всъщност е вярно, че в центъра на всяка галактика (вероятно) има черна дупка. В центъра на Млечния път има черна дупка (неактивна). Това са неща, които се знаят от обща култура.

# 422
  • Брюксел / София
Добата е толкова добро момче. На мен ми е симпатичен.
Сега чакам застъпените рамена дали ще устискат да не го заядат, ‘щото те си мислят, че са центъра на вселената.
Браво на Добата, избухна!

# 423
  • София
Еха, българският Нийл Деграс Тайсън.
Тъпите кокошки веднага почват да се подиграват.

# 424
Всъщност е вярно, че в центъра на всяка галактика (вероятно) има черна дупка. В центъра на Млечния път има черна дупка (неактивна). Това са неща, които се знаят от обща култура.
Така е, но Венцислава нищо не разбра и не иска да слуша повече. Само като се сетя и за боклука, който направиха славяните и не им направи впечатление... малко се отчайвам, че интелигентни хора живеят и мислят ограничено, само за себе си.

# 425
Имам чувството, че близначките могат да бъдат щастливи единствено в собствената си компания. Напълно са си самодостатъчни, всички други ги дразнят.

# 426
Хихихих, иначе звездите са си кръгли! Като дете е наивен и добродушен...

# 427
Ха - първият финалист се избира утре?!

# 428
  • София
Ето първият финалист утре, дано ги слеят вече.

# 429
  • Испания
А, такаааааааа! Вече и финалист ще имаме.

# 430
Е, много тъпо, че не показаха капитаните този път.

След като имаме финалист, значи няма да може да бъде номиниран ..

# 431
  • София
Ха, разбрахте ли сега къде е била битката Венцислава - Томас Smiling Imp

# 432
Опаааа кой е първият финалист в игри на волята! Явно тази капитанска ще е решаваща наистина!
Ама тъпо така... аз исках някак обединено племе и тогава да се решава.

Да, Добата е като дете. Децата разбират повече ...

Как пък Веско очаква някой да отстъпи, наистина ли??? И Томас и той вика ''тия жени само ни объркват плановете''.

# 433
Много наглеят Веско и Томас. Не съм виждала в друго предаване хора толкова да са си повярвали, че всички са им длъжни. В случая ме карат чак да симпатизирам на Радостина и Ана Мария което само преди седмица беше невъзможно.

# 434
Промото ми хареса и особено как Радостина казва, че няма да отстъпи.

Общи условия

Активация на акаунт