💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 654
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 465
Не видях траките да похвалят Добрин, фактически той беше изравнил шансове за победа с това светкавично теглене на змията.

# 466
И все пак пресилено и истерично е да се карат така, за територия. Разбрахме, че Юлиян е всеможещ , дайте на всички постове да играе само той

# 467
  • Испания
Ако не се беше замотала смотаната кокошка, щяха да имат повече време за хвърляне на рингове.

# 468
Чакай не разбрах.. Как първи финалист ? От една игра директно отиваш в челната тройка и пропускаш игрите до тогава и седиш  и гледаш как отпадат останалите 6-7 човека.... ?!??!?!?

Пс: бахти как не показаха нарочно кой ще е на капитанската .

Става доста интересно утре. Финалист означава гарантирано място в осмицата, т.е. наградата е имунитет. Дали обаче няма да е фатална битката за другия капитан не става ясно.

# 469
  • София
Ами поздравления за славяните, то не може само да се губи. И най-добрите губят, така е в живота. Един вечен кръговрат.
В играта бих отличил на първо място Радостина за разбора и за това, че една жена взе лидерската палка в най-патриархалното племе. Аз отдавна съм я забелязал и я хваля, радвам се, че станахме повече. Това не значи, че ми харесва като човек, но ние сме в Игри на волята. После бих отличил Веско заради дърпането на змията и вкарването на ринговете. Не бе бърз, но след като четиримата се изредиха само той остана и някак си ги вкара, адмирации за което.
При пратраките бих отличил основно Добата за влаченето на змията и донякъде Юлиян за бързо вкарания ринг ама това се оказа без значение, така че няма смисъл.
Главния виновник за загубата е Стефания, защото се замота прекалено дълго време. Юлиян е много бърз при възлите, до тук го демонстрира неколкократно и или щеше да бие Веско или да са наравно, а по трасето Добата щеше да ги отвее и така щяха да имат спокойствие и преднина при стрелбата, т.е. много повече опити, особено със замотаването на Томас. После при стрелбата Стефания отново се прояви и пропусна сигурно 20 мятания. И така издънката на фигуранта Томас не се използва.
Останалите безсмислени биг брадърски простотии не ме радват и не ми се коментират. Жалко, че във формат наречен - Игри на волята, не се набляга на игрите, а на скандалите. Това им е единия провал, а другия е ясен, липсата на правила, тикането на славяните и многото пропуски и грешки от всякакво естество.

Добрин ми хареса много с афинитетът му към физиката, за жалост му е беден речника и не може да се изказва хубаво, нито да обяснява и другите много бързо губят интерес. Но не ми хареса как близначките го подиграха отново и брояха чируза.

Утре е много важно кои ще са капитаните. Браво на продукцията, че не издаде нищо. Ей така исках да е винаги, но уви. Значи който победи утре директно на финал. Не на самият финал де. Финалното племе имам предвид. Не съм много Ок. Според мен за толкова важна крачка във формата трябва да се даде шанс на всеки един участник, защото е следващата и най-важната крачка. А не само на двама. Така шансът за успех е 50% което е безумие. Интересно каква ще е съдбата на загубилия. Според мен не би трябвало да отпадне от играта, защото това не е номинационен дуел. Нещо пак не е домислено според мен, ама ще видим утре.

# 470
Чакай не разбрах.. Как първи финалист ? От една игра директно отиваш в челната тройка и пропускаш игрите до тогава и седиш  и гледаш как отпадат останалите 6-7 човека.... ?!??!?!?
Предполагам финалист в обединението.. Един трябва да отпадне преди самото обединение, май.

# 471
  • Испания
Здравейте!
Известно ли е как се казва къщата, в която настаняват победителите всяка седмица?
Извинявам се, ако въпросът е вече зададен!

https://bg-mam.ma/p/1116144/39257621

# 472
За мен ситуацията беше игра на Юлиан. Остави близначките да се наложат, за да може да запишат черна точка и евентуално да са на номинации. Един мъж винаги има повече сила в ръцете за възли от капрон. Какво ще пробват? Ама от амбиция се вързаха близначките, което сега ще позволи на Юлиан да ги подиграва и подкопава позициите им до безкрай, което не е лесно, защото и те са дебелокожи. Но това е индивидуална игра. С колективните усилия приключиха.

# 473
Не мога да понасям Радостина и Анка.
Както и Весо и Томас.
Сега не знам за кой да съм. Мисля да заложа на Радостина по женски, но поне ще гледаме борба на нерви утре.
Радостина за мен имаше късмета да попадне при траките и да оцелее. Ако беше при прабългарите веднага щяха да я надушат, като интригантка. Ако беше при славяните нямаше да направи обединение пак, защото Весо дебне и неудобните са вън. А тя щеше да му бърка сметките и коалиции да праави-не. Нямаше и да я подкрепи Бояна. Само Марешка и Амелия, но щяха да са малцинство. Кавала още беше там и щяха да са повече гласовете.
Тя щеше да е една от първите излезнали и нищо нямаше да видим от ума да сплетничи, предава, клюкари.
Но утре ще съм за нея.
Не знам кой от траките ще бъде. Силно се надявам да е Юли. Близначката нещо настървено го питаше и сякаш искаше той да ходи ми се стори. Там май няма кандидати за утре, но може и да греша.

# 474
Здравейте!
Известно ли е как се казва къщата, в която настаняват победителите всяка седмица?
Извинявам се, ако въпросът е вече зададен!

https://bg-mam.ma/p/1116144/39257621

Благодаря! Flowers Rose

# 475
  • София
Ха, разбрахте ли сега къде е била битката Венцислава - Томас Smiling Imp
Как разбрахме?
Томас ще е от станата на славяните. Независимо от напъните си, Радостина няма шанс.
Венцислава ще е от страната на траките. Тя отдавна дудне, че иска да бъде, но никой не й обръщаше внимание досега. Да, ама сега се напомпа, че победи в елиминационната и няма как да й откажат вече.
Капитанската ще се превърне в елиминационна и ето ти - първия финалист във "великолепната седморка".
Това, което казвам, естествено е продиктувано първо от намерения сценарий.... който може да се окаже пълна глупост де... Но и от коментара днес в инстаграм от предаването: "Само, ако знаехте какво ви очаква тази седмица...."

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 22:47 от kaly69

# 476
Томас ще е от станата на славяните. Независимо от напъните си Радостина, не мисля, че има някакъв шанс да е някоя от тях.
Венцислава ще е от страната на траките. Тя отдавна дудне, че иска да бъде, но никой не й обръщаше внимание досега. Да, ама сега се напомпа, че победи в елиминационната и няма как да й откажат вече.
Капитанската ще се превърне в елиминационна и ето ти - първия финалист във "великолепната седморка".
Сега са 9.. В сценария май пишеше, че са 7 и че Венцислава е отстранила Томас - "вчера". Тоест, първо някой друг трябва да отпадне, за да останат 8, и тогава Венцислава да отстрани Томас.

# 477
Ха, пак дадоха току-що промо
Май, май дадоха жокер
Скрит текст:
ще бъде от славяните жена в жълто се видя и траките -мъж в зелено Не можах обаче да видя кои са Май е Юлиян за мъжете, а жените ми се видя като ....идвинете ме, ама на Анка ми заприлича

# 478
  • София
Ех, сега мина кратичко промо - дребна жълта фигурка ми се видя. Уф, как не го загледах по-добре.

# 479
  • София
охх дремнах този следобед и имах еротичен сън с Веско, никога не съм се срамувала повече от себе си SadSadSad Толкова антипатично ми е това същество....да не кажа , че е най-голямата чума в тоя формат
SatisfiedSatisfiedSatisfied

Общи условия

Активация на акаунт