💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 508
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 975
Оказа се, че ги е видял на терена за игра да ползват една и съща химическа тоалетна.
Точно това разбрах и аз от видеото му. Виждал ги е на битките, а други играчи са казали, че са правели така и в колибата.

# 976
Лелеее представяте ли си разни Венцислави, Ана Марии и Радостини да останат, а Близначките да отпаднат?
АЗ все пак предпочитам да отпадне Томас, много ми е гнус, кога пак ще има такъв шанс.

# 977
  • Другата България
За мен лично е голяма загадка ако са те как ще стигнат до номинация. И защо. Единственото ми обяснение е, че загубата на траките на битката в понеделник по вина на Стефания, и евентуална тяхна загуба довечера/утре отново по тяхна вина ще накара тримата мъже да ги номинират. Нямам друго обяснение, наистина. Това разбира се е огромен шанс за Венцислава, отново минаване мужду капките.
В момента и друго се замислих. Дали е възможно Пламен и Юлиян да спасят Венцислава заради прабългарското племе? Thinking Защото е "от техните"? Интересно.

# 978
И за това, че са абсолютни махленски скандалджийки! То няма нещо, за което да не крякат! На хората им се надуха главите, та накрая като нищо за това ще ги номинират. То тяхното е нетърпимо. Представяте ли си някой да ви вряка по цял ден за щяло и нещяло? Аз да съмм издивяла до сега и да съм ги сложила на място за това постоянно викане.

# 979
За мен лично е голяма загадка ако са те как ще стигнат до номинация. И защо. Единственото ми обяснение е, че загубата на траките на битката в понеделник по вина на Стефания, и евентуална тяхна загуба довечера/утре отново по тяхна вина ще накара тримата мъже да ги номинират. Нямам друго обяснение, наистина. Това разбира се е огромен шанс за Венцислава, отново минаване мужду капките.
В момента и друго се замислих. Дали е възможно Пламен и Юлиян да спасят Венцислава заради прабългарското племе? Thinking Защото е "от техните"? Интересно.

Ко ?!? Не !!!  Няма шанс за тополата, която се накланя спрямо вятъра.
Иначе да, довечера Веселин, утре Близначките за слаба игра в номинационната битка отиват на дуел тази седмица и според мен.

Редакция
Иначе ми се иска тази седмица Веселин и Томас да почувстват какво е да ти пеят "Полегнала е Тодора, за всички Вас, които я пожелаха в ранния следобед". И ако близначките отидат на дуел, значи са се издънили много здраво, защото Ана-Мария и Радостина биха пуснали по пързалката балерините без проблем, даже  без да симулират.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 14:31 от Bengun

# 980
Не само за Венцислава и за Юлиян е шанс. Шансът да бъде номиниран някой от тях двамата е наглед равен.

Юлиян: близначки
Близначки: Юлиян
Добри: Юлиян или Венцислава
Венцислава : Юлиян
Пламен: на този етап не бих се изнендал ако номинира Юлиян.  Ако не ще трябва да избира между близначките и Венцислава

това - ако няма нов фал на близначките. Ако има техен фал Пламен  и Добрин може да гласуват срещу тях с което стават три гласа и тогава Венцислава ще се наклони към страната на силата.
Юлиян ако се изправи срещу Веско хич няма да ме е леко.
А Венцислава срещу който и от траките да се изправи (без Арията) ще се озори. Свърши времето на скатавките. С едно две-изключение останаха само силни играчи. ще е тъпо определено ако славянският Венца остане, но по-тъпо ще ми е ако славянският отбор остане в пълен състав.

# 981
  • Пловдив
Здравейте!
Гледам предаването на запис винаги, защото по това време се къпем и приспиваме с малките и уж така не пропускам нищо, но все пак да питам:
Аз ли не съм видяла или Анка така и не разказа цялата елиминационна игра и прословутият пъзел, който била наредила?  Първо това хич не беше пъзел и второ- ако им беше разказала, че и на гредата, и накрая на "пъзела" е трябвало да боравят само с крака, всички щяха да разберат как е "победила" Март!  Не го харесвах, но покрай нея ми стана чак жал за скалъпената в негов ущърб игра...
То има ли нещо нескалъпено тук?  Всяка игра е такава според мен. Ето например при снощната би трябвало не само ръста, ами и едва ли не размера на обувките да се прецени, за да се изчислят с точност сантиметрите при изправяне на пръсти... Разкрача хич не й го броя. Беше жалка картинка тя...
Та и елиминационната, и снощната..резултатите от тях водят до нов "блясък" в сценария и нови скандали, което предвид предполагам падащия рейтинг е в плюс...

Относно Юлиян според мен наред с всичко реши и сили да пази. Все пак победата тук не беше много важна. Вярно, щеше да има имунитет, но може би той се подготвя за битки и пази сили, защото тепърва предстоят и няма да му помогне един еднократен имунитет. Все повече ми се издига в очите това момче. Има си мнооого трески за дялане, но покрай останалия материал ми е втори по симпатия след Добрин.

# 982
  • София
По-късно ще ви чета, че имам над 20 стр.
Набързо само да споделя колко съм щастлив, че това уникално недоразумение АМ се изложи по такъв начин. Браво на Пламен, много се радвам за него. Казах ви аз, майната им на спойлерите, нека мислим логично. Как тази жива трагедия ще бие Пламен. Абсурд. Уф, отдъхнах си.  Sunglasses
За повече от мен няма време днес.

# 983
За Юлиян аз съм на мнение, че той очакваше взаимно да се падят с Пламен, докато останат само двамата. Вече бе казал преди три-четири игри на Пламен "споко ще ти пазя гърба" или "споко, аз съм зад теб" нещо от тоя род.. Вероятно си мислеше  "сега всеки ще даде по един глас за капитан, Аз ще дам два на Пламен, той ще спечели и няма да ме номинира, а ние с него ще разчистим я Венца, я близначките" Освен това знаеше, че него никой няма да го избере за капитан - прекалено много хора го мразят. Обаче му излязоха криви сметките, защото не знае че Пламен вече играе за себе си.

не виждам нищо нечестно, че играта е била с крака. Март имаше почти месец време да се излекува. че даже излиза десет дни навън - също като Сандо. ОСвен това плуването също се използват крака, а той показа добри резултати там. Нямаше обаче нито една игра - без плуването - в която той да е добър. За да кажем, че играта е нагласена, трябва да кажем, какво друго можеше да бъде, че Март да спечели?
с лъжица да балансира - не умее (а Ана Мария умее). Монети да реди - първи отпадна (а тя последна от траките - трима души останаха освен нея), на стената тя бе втора след Роберта, той въобще не се пробва. Той скочи от височина - преби се. Пробва се да виси на друга стена за издръжливост с Георги и Добрин - издържа под минута и се пльосна. Пъзели не може да реди. Е, каква трябваше да е играта, че Март да има шанс? пиене на ракия докато си лежи по хълбок? ходене на ръце? Ама тогаав сигурно щеше да се оправдава, че е по-тежък. видяхме Юлиян как добре балансира на въртящо се колело.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 14:50 от Лорд Сняг

# 984
За мен по-скоро е тактическа грешка от страна на Юлиян отказа му да отиде на капитанска битка. Няма да има последствия това негово решение според мен, но това не го прави правилно.

# 985
За мен не е грешка. Юлиян га бе казал "ИСкам да съм капитан" Венца и близначките щяха да гракнат в един глас, че е егоист.Особено - близначките. Добрин със сигурност нямаше да го подкрепи,  защото Юлиян е от прабългарите,  при това - опасен конкурет; а на гласа на Пламен не е  на сто процента сигурен, че може да разчита в подобна ситуация.
А така изпраща "доброто ченге"Пламен, който е в добри отношения с всички и никой не е против, а Пламен няма да го номинира. отработена стратегия.

# 986
А аз си обяснявам загубата,защото Ана-Мария е с малко умствен багаж.Повдинете се на пръсти със събрани крака,след това се повдигнете на пръсти с разтворени крака като Ана-Мария.Не е логично да се повдигаш на пръсти разкрачен.Като цяло повечето загуби на индивидуалните битки не са базирани на издръжливост от състезателите,а от несъобразителността им.Същата работа като Веско миналата седмица като висна на трицепс и си прехвърли цялата тежест в кръста.Не става само с ядене,трябва и акъл.
Връщам се да дочитам, но исках да кажа, че съм напълно съгласна с този коментар.

Много ми харесаха и думите на Радостина към АМ преди да тръгне за играта: “Мисли. Всички игри са направени, така че да можем да ги минем просто трябва да се мисли.”

# 987
Именно. Всички битки са симулирани от специалисти, който е проверявал дали не са с невъзможна степен на трудност, както и да могат да бъдат преминати от жена, както и от мъж. Да, в някои има в по-голяма степен застъпен физически елемент, но това няма значение, защото битките са комплексни, просто трябва да изградиш цялостна стратегия.

# 988
За мен не е грешка. Юлиян га бе казал "ИСкам да съм капитан" Венца и близначките щяха да гракнат в един глас, че е егоист.Особено - близначките. Добрин със сигурност нямаше да го подкрепи,  защото Юлиян е от прабългарите,  при това - опасен конкурет; а на гласа на Пламен не е  на сто процента сигурен, че може да разчита в подобна ситуация.
А така изпраща "доброто ченге"Пламен, който е в добри отношения с всички и никой не е против, а Пламен няма да го номинира. отработена стратегия.

Не е така. При първото гласуване за избор на капитан всеки гласува за себе си, Пламен гласува за Юлиян. Ако Юлиян беше гласувал за себе си ставаше капитан без да има драма, но той предпочете да гласува за Пламен.

# 989
Не съм сигурен дали можеш да гласуваш за себе си.Досега няма нито един такъв случай. това е като с номинациите - не можеш да номинираш себе си, Алекс пита "кого номинираш"?

Общи условия

Активация на акаунт