💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 661
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Не всичко му е ясно на Добата, но страшно ми харесва, че се стреми в посоката да научава, вместо да си прекарва времето в някой чалга клуб, пиейки литри алкохол... все повече ми е мил!

# 436
# 437
Промото ми хареса и особено как Радостина казва, че няма да отстъпи.
За първи път откакто гледам предаването й симпатизирам. Не бива да отстъпват на бай ганьовците.

# 438
Става доста интересно утре. Финалист означава гарантирано място в осмицата, т.е. наградата е имунитет. Дали обаче няма да е фатална битката за другия капитан не става ясно.

# 439
  • Варна
Ейй хора, не мога да повярвам, че го пиша това, но Радостина започна да ми става симпатична тук.

Ако от самото начало, тя беше в племето на Славяните, играта щеше да е мнооого различна за нея.

Днес за 1 епизод изпъкна със стратегия и действия, да не говорим, ако беше цял сезон.

Щеше хубаво да си ги врътка от самото начало, да си направи стабилна коалиция с жените, че чак и хората щяха да и се кефят.

# 440
Много наглеят Веско и Томас. Не съм виждала в друго предаване хора толкова да са си повярвали, че всички са им длъжни. В случая ме карат чак да симпатизирам на Радостина и Ана Мария което само преди седмица беше невъзможно.
Това му е хубавото, когато един участник стои дълго време в играта... появяват се различни ситуации, различни интеракции с другите съотборници.

# 441
  • софия
охх дремнах този следобед и имах еротичен сън с Веско, никога не съм се срамувала повече от себе си SadSadSad Толкова антипатично ми е това същество....да не кажа , че е най-голямата чума в тоя формат

# 442
Вече няколко пъти хваля Радостина, и преди съм казвала какво харесвам в нея и какво не, но сега отново ме кара да я уважавам. Най-накрая Славяните срещнаха жена, която без страх им се опълчва. Да, Марешка и Амелия също регистрираха неправилното им поведение, но сякаш нямаха сили или защото отначало бяха заедно, но никога не застанаха открито, поне докато Амелия не номинира Томас (остава си любимия ми момент). Радостина е костелив орех за ореховите им мозъци.

Не схванах много от промото - победителят отива директно в обединението, но победеният отпада ли Thinking

# 443
  • Брюксел / София
Утре ще се избият и в двете племена кой да отиде на капитанска битка.

# 444
  • Варна
На Александра очилата бяха огледални, но много бързо мина промото и не видях какво се отразяваше. Дали някой не е бил достатъчно наблюдателен?

# 445
  • Берлин
Аз (понеже съм мисИС Вселена в отговор на пост някъде по-горе) ще кажа няколко неща: Радостина има акъл да купи и продаде цялото си племе по няколко пъти,но си остава грозна и вътре,и вън.
Анчето е безумно с тая наслюнчена уста и червено червило.
Пламен е плъх,Томас даже по-голям.
Венцислава си е мазно петно,както точно беше описана от съиграч.
Юлиян не може да губи. Има остър език,груб и прям,но винаги е бил прав в оценките си.
Близначките са точно като ламяъа от приказките-режеш им едната глава,излиза нова с още по-отровен език.
Добата-прави се на безопасна игла,но не е такъв. Добър, много добър.
Ееее,без малко да пропусна спрягания за победител Весо- безформен анабол, физиономия на селски тарикат и мозък като тубата за вода до главата му

# 446
  • Варна
охх дремнах този следобед и имах еротичен сън с Веско, никога не съм се срамувала повече от себе си SadSadSad Толкова антипатично ми е това същество....да не кажа , че е най-голямата чума в тоя формат

Умрях от смях аз 😁😁😁

# 447
Prior tempore- potion iure - първият във времето е най- силен в правото. Веско се има за римски сенатор, ама Радка няма да се даде.

# 448
Сори, не можах да се въздържа.. но това ми е любимия момент от всички реалита, евър.. "Успех в живота", докато мезиш на масата, а другите се пОтят.. Wink)) Започва от 19:40..

Залагам на Добрин, понеже всички го подценяват..

# 449
Добрин ми напомня Жоро Кехайов в един от Сървайвър-ите.. оня се правеше на луд, четеше Сун Дзъ и плюскаше на корем докато другите водеха битки и... накрая спечели Wink))
И на мен ми напомня на Кехайов. Скрити лимонки са и двамата. Такива типажи като тях не са никак за подценяване.

Общи условия

Активация на акаунт