💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 642
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
За първи път ще се почувствам гадно, ако Пламен отпадне от АМ...

# 496
Няма как да отпадне Пламен от АМ! Не може съдбата да е чак толкова смахната.

# 497
  • София
Не се вижда много добре, според мен е Пламен. Надявам се да не изгуби от Ана Мария.

# 498
Пламен на две поредни капитански хм.

# 499
Единственото, което разбрах тази вечер е, че Веско, ако иска да елиминира недоброжелателите си в БГ мама, може да пусне един дрон над градинката на НДК, защото всички сме в това каре и все виждаме НДК, демек сме съседи. От синята зона. Пускам щорите да не ме познае в тъмното и лека нощ!

# 500
Пламен с доста рингове пропусна да улучи целта.. Изненадах се, че именно той направи забележка на близначките, което си беше  напълно заслужено от тяхна страна,, но и той имаше вина за загубата.

# 501
Имам чувството, че сметките на Томас и Веселин са без кръчмар.
Може от продукцията изрично да съобщят ,че жена трябва да участва в капитанската  Mr. Green и тогава капитан Панчев от Разград ли беше ,ще агресира яко  #Bad Talk

Ами не.Няма да агресира Веско.Досега не го е правил.Може да има много недостатъци Веско,  но в никакъв случай не се държи агресивно и не обижда жени.

# 502
Аз за друго се замислих.

Какво нещо е липсата/незнанието на правилата на играта и как това обстоятелство е умело използвано от екипа маркетолози на продукцията.
Всички се чудят какво има да става, всички с нетърпение чакат следващата серия от сагата. Целенасочен ефект, търсен от Тупарев и ко. Браво за което, нажежиха страстите на аудиторията. Последните три седмици екзит пуловете явно фаворитизират Игрите пред Фермата, а сега в малкото време преди финала предполагам разликата ще стане още по-голяма.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 23:35 от Bengun

# 503
Може да има много недостатъци Веско,  но в никакъв случай не се държи агресивно и не обижда жени.
Въобще. Никога! Joy

# 504
Юлиян започва бавно и славно да кудкудяка, също като пилетата си. Как един от тримата не замълча поне за минута! Двете пернати моми все да са те, той също- все той...Накрая Добата мълчи и спасява игрите!

То затова и нон стоп скандали при тях.Не се усещат кога да замълчат.Ето Пламен колко разумно реагира.Но характер.Хората са различни.

# 505
Всъщност може би за загубилия капитан няма да има отпадане.. понеже, мисля че си спомням, че на листа със сценария отгоре пишеше - Битка за имунитет 2. Което означава, че е имало една игра за имунитет, преди да отпадне Томас и тази седмица ще отпадне само 1.
Та, може би Пламен ще е първия финалист за обединението.. и евентуално тази седмица ще си тръгне Ана Мария или Радостина.

редактирам се: Забравих, че Ана Мария ще има решаващ глас при номинации. Значи няма как да отпадне тя или Радостина.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 23:40 от DebSs

# 506
Всъщност може би за загубилия капитан няма да има отпадане.. понеже, мисля че си спомням, че на листа със сценария отгоре пишеше - Битка за имунитет 2. Което означава, че е имало една игра за имунитет, преди да отпадне Томас и тази седмица ще отпадне само 1.
Та, може би Пламен ще е първия финалист за обединението.. и евентуално тази седмица ще си тръгне Ана Мария или Радостина. Не виждам кой друг би си тръгнал на елиминационната, ако Ана-Мария спечели капитанската.

Ако никой не отпадне утре директно няма значение резултата в капитанската битка за Ана-Мария и Радостина. При 2:2 гласа в племето на славяните Ана-Мария има думата като капитан, няма шанс жена славянка да е на елиминация тази седмица.

# 507
Психологическата война е част от тази битка. Както каза и близначката малко хора биха се справили с нещо, ако им се дудне. Юлиан ще ги тероризира колкото може. Той "добричък" няма да стане. Знае, че е късно да се харесва на съотборниците. Но може да ги срива психически и така да ги елиминира. Той все едно си е потенциално на пангара. Него отборните битки вече не го вълнуват. Пусна близначката по пързалката. Ама и те не се усещат. Хора, вие спортове не сте ли тренирали състезателно. Да сринеш противника психически е най-важно. Това прави Юлиан. Внася им несигурност, омраза от всички. Пламен е наивник да търси спокойствие, но той си е такъв човек.

# 508
Ако никой не отпадне няма значение резултата в капитансата битка за Ана-Мария и Радостина. При 2:2 гласа Ана-Мария има думата, няма шанс жена славянка да е на елиминация тази седмица.
Ох, вярно.. Grinning

# 509
Аз не си представям как ще се срина психически, когато знам, че някой се опитва да ме срине психически!

Общи условия

Активация на акаунт