💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 633
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 405
  • Брюксел / София
Близначките дълбаят дъното. Сега и в един глас започнаха да говорят?!
Мн се обидиха, че Юлиян каза на едната “моето момиче”. Глупави жени!

# 406
Тия амеби, ако ми кажат, че съм им на гости и трябва да се съобразявам с тях, много набързичко ще ги изгоня от "къщата" им, ще врътна ключа и ще ги оставя цяла нощ до басейна да си мислят как да ми се извинят и каква песничка да ми изпеят, докато ме пращат на капитанската битка.
Еййййй, полудявам от такива тъпи същества!!!

# 407
  • Sunshine state
Ееех, тия двете кокошки провалиха днес биката. Ядосах се! Rage

# 408
igri.na.voliata.bulgaria
Само, ако знаехте какво ви очаква тази седмица.
Ако знаех нямаше да си загубя два часа пред тв. Разликата беше  5 минути игра, всичко друго вече е играно - разправии, обиди, надлъгване и Ана Мария

# 409
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Близначките, след като говорят само една с друга и пред камерите, кого убеждават в тезата си и кого надъхват?
Една друга се надъхват. Laughing Не мога да спра да се чудя как е възможно да има толкова тъпи и ограничени същества. Всеки епизод си казвам, че тези двечките с нищо не могат да ме учудят повече, а те ме опровергават още на следващия ден.  Crazy
Венцислава пък ми е толкова противна - само се ослушва и се подсмихва доволно като стане някой скандал и гледа на чия страна са силите, за да се лепне към болшинството от племето.

# 410
На мен пък ми е смешно защо Юлиян обижда близначките, че са стари чанти, при положение че са горе-долу набори. И какво общо има играта с имането или нямането на семейство...Като започнат да се обиждат на личен живот и много се дразня. Само скандали.

# 411
  • София
Ако кажат за капитанската- който спечели имунитет,който загуби отпада, е да видим тогава дали ще се натискат за да играят?

# 412
  • Варна
Юлиян започва бавно и славно да кудкудяка, също като пилетата си. Как един от тримата не замълча поне за минута! Двете пернати моми все да са те, той също- все той...Накрая Добата мълчи и спасява игрите!

# 413
Двоен аршин виждам аз.
Веско нищо не му е простено, на Юлиян всичко му е ,каквото и да направи.

Юлиян е свещенна крава.Не трябва дума да се казва срещу него:)Всичко е черно и бяло.А реално,  всички са хора със своите добри и лоши страни.Но някои го приемат това шоу на живот и смърт и правят невъзможното да оправдаят един и да очернят другите.

# 414
  • София
За мен най-скандалното нещо и най-грубото погазване на играта бе когато отрязаха главата на прабългарите при положение, че бяха в серия от 6 поредни победи. И то в игра в която не им дадоха шанс за изява, а само гледаха.
После вместо да направят същото със славяните (които като бройка останаха по-малко от петимата прабългари) на 2 пъти им правят кръвопреливане. Първо с Александър, а след това с Ана Мария и Радостина. Но просто Март е некадърен орангутан и за това сега са двама, а не трима.

# 415
Ей сега от Промото ще дадат кои ще са на капитанската  Shocked

# 416
  • Брюксел / София
Хубаво би било от продукцията да изискат жена да отиде на капитанската, но едва ли. Нали трябва да защитават Мистър Америка от Разград:)
А Томас и той мн си е повярвал, ама му трябва дуел с АМ и ще го видим и него.
А, АМ се разгръща все повече и тя си повярва! Изобщо славяните спечелиха 1 битка и решиха, че са силни.
Радостина днес се представи мн добре в играта, но пусто си е злобарка. Човек не може да избяга от себе си!

# 417
На мен пък ми е смешно защо Юлиян обижда близначките, че са стари чанти, при положение че са горе-долу набори. И какво общо има играта с имането или нямането на семейство...Като започнат да се обиждат на личен живот и много се дразня. Само скандали.
Тъпо да... ама Юлиян е импулсивен и каквото му дойде първо...  не мисля, че реално ги мисли нещата. Защото и аз съм същата. Реално са супер млади жени и красиви. А и в днешно време много хора на 31 години нямат семейство и деца..

Томас като го казва това за най-силния... дали го мисли?

Радостина: като италианско семейство сме хахаха

Много грозно, че Радостина и Ана Мария разказват лични неща от старото си племе..

Добата и астрофизиката. Наистина е моето момче Heart

# 418
Ох, Добата, миличкия... Много ми е симпатичен, ама с тая куха Луна ще ходи да учи астрофизика... Чакай да чуем за черните дупки сега.

# 419
Добата е първият жив квантов компютър.

Общи условия

Активация на акаунт