💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 654
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Защо да са гости Радостина и Ана Мария.. казаха, че това е новосформирано племе? Защо трябвало те да се съобразят, ако има два на два гласа........... как така??
Ми така! По кавалерски! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 391
Защо да са гости Радостина и Ана Мария.. казаха, че това е новосформирано племе? Защо трябвало те да се съобразят, ако има два на два гласа........... как така??
Защото там е патриархат.

# 392
Боже, близначките били докарали змията. Той Добата сам издърпа змията и целия отбор.

# 393
  • София
Докога мъжете Славяни ще посвещават победи на Март? Той докато беше активен член на племето, не донесе нито една.

# 394
Този плъх Томас откъде го вади това самочувствие? Откъде накъде ще се съобразява някой точно пък с него.

# 395
Уплашиха се мъже славяни.  След неочаквано победоносно завръщане на Ана- Мария смело ще се хвърлят в номинационна битка ))).

# 396
Имам чувството, че сметките на Томас и Веселин са без кръчмар.

# 397
  • София
Близначките, след като говорят само една с друга и пред камерите, кого убеждават в тезата си и кого надъхват?

# 398
Охо доброто и лошото ченге Пламен и Юлиян хаха Simple Smile)))))

# 399
  • София
Все съм виждала близнаци, ама като тези двете и онези трите, не бях виждала... Rolling Eyes

# 400
А бе..мани кой бил и паднал. АлоУ , продукцията, кога ще ги обединявате? Или да попитам по-точно За кога?
Как да ти кажат, като и те самите не знаят! Всичко зависи от това какво са сънували и с кой крак стават...
И най-важното, всичко е подчинено на това, славяните да не останат малцинство... каквото и да стане ги допълват с мишени за отстрел!
Е то така Весо ще стигне до финала. Ще му допълват племето с лесни за гонене играчи, той ще си е все в мнозинството и въобще няма да ходи на дуел и хоп финалист.

# 401
Верно застават като сиамски близначки, затова оня пуловер, дето им изнамерих за Коледа, е точно за тях!

# 402
Близначките, след като говорят само една с друга и пред камерите, кого убеждават в тезата си и кого надъхват?

те са си самодостатъчни.

# 403
  • Испания

Куд-куд-куд-кудяяяяяяяяяяяяяяяк!

Имам желание да им извия вратовете.

# 404
Имам чувството, че сметките на Томас и Веселин са без кръчмар.
Може от продукцията изрично да съобщят ,че жена трябва да участва в капитанската  Mr. Green и тогава капитан Панчев от Разград ли беше ,ще агресира яко  #Bad Talk

Общи условия

Активация на акаунт