💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 653
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 375
  • Испания
Тъпи и нагли!

# 376
  • Брюксел / София
Знаех си, че тези патки са се надценили. Ей, не си седнаха на дупетата, все се заяждат с някой, все интригантстват. Ужасни!
Прав е Юлиян! На този етап от играта трябва да се подхожда умно. Траките са повече, абсолютно тъпо паднаха заради застъпените рамена.
И пак мрънкат!

# 377
Скрит текст:
Чудех се на кого ми прилича Радостина и се сетих, ето на този
https://screenmusings.org/movie/blu-ray/The-Lord-of-the-Rings-Th … the-King-0679.jpg
Тоест, прилича ти на елфка?!
Ми... не! Rolling Eyes Прилича ми на този човек, в тази роля.
На Елронд или на Агент Блек?
Бе... аз ли трудно обяснявам, вие ли трудно схващате... "Този човек в тази роля" дали е агент Блек?
Опитах се да се пошегувам. Елронд е благороден елф.
Идеята е страхотна, но аз свързвам Гадостина повече с агент Блек от Матрицата.

# 378
Сега , когато знаят, че са виновни,колко са меки . Не била важна битка бла-бла . Ама ако беше някой друг виновен щяха да го изядат с парцалите .
Кухи гъдулки са близначките 🤦🏻♀ Отвращават ме искрено

# 379
А бе..мани кой бил и паднал. АлоУ , продукцията, кога ще ги обединявате? Или да попитам по-точно За кога?

# 380
  • София
Агент Смит, все пак. Simple Smile

# 381
Не разбирам, защо не спрете да се подигравате с нещо, което не зависи от човек - с външността му. Тук не сме се събрали всички мис и мистър Вселена.
А аз не разбирам по какъв повод ми го казваш това?! Казах ли някъде на "този ГРОЗЕН човек" или ти така си го интерпретира, защото ТИ всъщност го мислиш?! Казах, че ми прилича на него. Е, не прилича ли?!

# 382
А бе..мани кой бил и паднал. АлоУ , продукцията, кога ще ги обединявате? Или да попитам по-точно За кога?
Няма да има май май... то другата седмица финал, тука още сме на две племена и сумати хора.

# 383
  • Испания
Добрин каза: "Още 15 епизода, ако не се лъжа".

# 384
  • София
Как да ти кажат, като и те самите не знаят! Всичко зависи от това какво са сънували и с кой крак стават...
И най-важното, всичко е подчинено на това, славяните да не останат малцинство... каквото и да стане ги допълват с мишени за отстрел!

# 385
Защо да са гости Радостина и Ана Мария.. казаха, че това е новосформирано племе? Защо трябвало те да се съобразят, ако има два на два гласа........... как така??

# 386
Тоя пък селяк-гости му били!
Къде бе?!
Да не си си на село?!
Тъпак!

# 387
Хората в момента са 9 нали ако не се лъжа ?
Да разбирам , че другата седмица ще е обединението , тъй като стават 8 и се почва всеки ден аут по 1 ? Grinning някой беше казал, че на 8 човека стават едно племе.

# 388
  • Брюксел / София
Много глупави девойки, много. Ами сбъркал си, кажи “извинявайте, сбъркахме”. Пламен с кротко им направи забележка, но те само чакаха Юлиян да каже нещо и гракнаха. Отвратителни! И на интервюто пак със застъпени рамена, плашещи са тези моми.

# 389
Защо камионджията през цялото време смята , че трябва да има предимство в нещо- сега пък бил домакин и заради това трябвало да имат предимство с Томас.

Общи условия

Активация на акаунт