💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 640
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 555
Не беше виновна близначката за загубата, със змията наваксаха и имаха минимална преднина преди да почнат да хвърлят ринговете.

Абсолютно тя беше виновна.
1. Забави се много на възела, славяните бяха на повече от половин преднина по трасето, когато тя извади всички въжета.
2. Когато в един момент бяха ринговете 3х3 , беше нейн ред и тя отново се забави,  не можа да вкара ринга не знам колко време. Поне 20 пъти хвърля . Славяните дръпнаха тогава ,мисля че стана 5х3 и последните 3 Веско ги вкара доста бързо.

Не съм съгласен.
Скандала беше само заради пост 1
На ринговете няма значение кой как хвърля, всички имаха равен шанс.
Дори и да имаха тая крехка преднина от змията, пак щяха да загибят накрая.

# 556
Извинявам се за въпроса, но не гледах последните епизоди, а нямам време сега - та много се изненадах, че жена е капитан при славяните - как се стигна до това?

# 557
Точно близначката беше виновна за загубата, защото ако бяха повели имаха реален шанс да водят с ринговете. Факт е, че тя ги забави много и във възела и в хвърлянето на рингове. Но Пламен беше прав като каза, че каквото и да кажеш на близначките те го обръщат в скандал и почват да иронизират останалите. Невероятно прости и ограничени.

# 558
Извинявам се за въпроса, но не гледах последните епизоди, а нямам време сега - та много се изненадах, че жена е капитан при славяните - как се стигна до това?

Довечера ще стане ясно как, предполагам жребий.

# 559
Благодаря за отговора, Bengun  Simple Smile
Аз ви изчитам много прилежно в темата, гледам формата и ми е много интересно да видя как всеки показва различна страна от себе си в зависимост от средата и отношението към него.

# 560
Моля ви, успокойте ме, че Ана-Мария няма да бие Пламен на капитанската днес. Това би било кошмар! Тази малка невестулка няма място вече в играта..

# 561
Ана Мария няма как да бие, щом Весо посвети седмицата на Март - няма логика. Но на него понякога логиката му куца...

Офтопик
Скрит текст:
(просто не намерих тема, а искам да го напиша някъде, за да не го мисля):
Новата мис България изглежда зле в лицето:

# 562
Офтопик
Скрит текст:
(просто не намерих тема, а искам да го напиша някъде, за да не го мисля):
Новата мис България изглежда зле в лицето:

Скрит текст:
Достойна конкуренция на Тоца, даже ми се струва едноличен лидер в тази отрицателна листа. Но не е виновен този, който яде баницата, а този който му я дава. На всички много красиви българки в България избора на тази за победител е подигравка.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 12:31 от Bengun

# 563
Офтопик.
Надникни в компроматната тема- и не е само тя. Sunglasses

# 564
  • София
Не беше виновна близначката за загубата, със змията наваксаха и имаха минимална преднина преди да почнат да хвърлят ринговете.

Абсолютно тя беше виновна.
1. Забави се много на възела, славяните бяха на повече от половин преднина по трасето, когато тя извади всички въжета.
2. Когато в един момент бяха ринговете 3х3 , беше нейн ред и тя отново се забави,  не можа да вкара ринга не знам колко време. Поне 20 пъти хвърля . Славяните дръпнаха тогава ,мисля че стана 5х3 и последните 3 Веско ги вкара доста бързо.

Не съм съгласен.
Скандала беше само заради пост 1
На ринговете няма значение кой как хвърля, всички имаха равен шанс.
Дори и да имаха тая крехка преднина от змията, пак щяха да загибят накрая.
Какво да говоря? Или не гледате, или не виждате.

# 565
За мен първият и последният пост трябва да са най-силни. Първият, за да издейства преднина, последният, за да навакса загубата от средните по-слаби звена. Естествево, всички игри имат своя динамика и понякога това не важи толкова или пък силните звена се представят зле, но като цяло принципът е този.
Близначката беше причината да загубят, защото при този възел нямаше някаква скрита логика, та да се изисква мисъл, просто здрава и бърза ръка. Само като видях, че застава срещу Веско и ми стана ясна чуденката как Пратраките може да загубят. Славяните я тътреха змията, а Добата само дето не си я уви около врата и да я подноси натам.😂
А, иначе изключително много ме радва, че мъжкото звено бе разбито от жена и то най-слабата за всички времена. Това е такова кармично отмъщение, че просто не знаеха откъде им е дошло.
На Смайли колажът ме изпълва с радост всеки път.Heart Eyes

# 566
Има значение дали една игра я играеш спокоен или изнервен. Да, траките можеше да имат шанс, ако играта им беше потръгнала и бяха стигнали до хвърляне на ринговете спокойни и нахъсани. Такива бяха славяните, тъй като правилно си бяха разпределили постовете. А при траките имаше забавяне от Стефания още в началото, после положението се изнерви, тя продължи с лошата игра /която си мисля, че стана заради разклатената ѝ увереност в игрите/ при хвърлянето на диска. И нормално после при такава загуба да има обвинения и мърморения. Все си мисля, че ако бяха тръгнали както го бяха замислили, славяните нямаше да я имат тази преднина, а дори и да биеха /славяните/ нямаше да ги има тия обвинения при траките, защото щяха да знаят, че всички са дали всичко от себе си, а действително играта не е чак толкова важна /териториалната/.

# 567
И аз смятам, че загубиха заради близначките. Не са нужни нокти за такъв възел, а сила. Възлите от въжета се самозатягат и се отвързват трудно. Ама патките от къде да знаят, като носовете им са навирени до небето...

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 14:01 от Анонимен

# 568
  • Варна
Вчерашният епизод ме впечатли с поведението на Радостина, затвърди ми мнението, че не я харесвам, еле пък да ми е шеф и да и гледам мутрата по цял ден. Като са казали мъдрите, че лицето е отражение на душата, прави са били. Команди от рода на "донеси", "събирай", "тихо", "мълчи" сигурно и в реала раздава с лекота.

# 569
Минавам да кажа, че продукцията направи пореден гаф. Във фб току що обявиха  , че Ана Мария е сигурен капитан довечера.

Общи условия

Активация на акаунт