💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 633
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Веско много скъси мемоарите. Не му се е откъснало от сърцето да похвали поне  Тина за стратегията.

# 691
Само си представете... Анке, ти мекотело такова, дето дупето ти висна до земята от плюскане и дето нямаш сила за нищо, освен да виеш арии, си ПЪРВИЯТ ФИНАЛИСТ в първи сезон на Игри на волята. Туш! Как после човек да вярва в доброто и че има справедливост на тоя свят.

# 692
  • тук, на мястото си
Само си представете... Анке, ти мекотело такова, дето дупето ти висна до земята от плюскане и дето нямаш сила за нищо, освен да виеш арии, си ПЪРВИЯТ ФИНАЛИСТ в първи сезон на Игри на волята. Туш! Как после човек да вярва в доброто и че има справедливост на тоя свят.

Това сериозно ли е или си правите майтап. Не съм чела назад темата, сега започва предаването и затова питам.

# 693
Егати, още не са се събудили и камерите им висят отгоре.

Ми не е майтап, 50/50 е като вероятност, ако е тя на битка от славяните.

# 694
Ана Мария как погали нежно по ръката Радостина. И после гледа как онази я оплю едно хубаво зад камера.

Томас ще го скопя ей, без значение двете момичета съгласни ли са той щял да иде на капитанска.

# 695
  • Испания
И Добрин гласува за себе си, защото искал да опита.

# 696
Интересна реакция на Юлиян да откаже Капитанска битка.

# 697
Пламен е много хлъзгав. Били искали той да се травмира...?

# 698
Хах, колко е забавно при славяните. Егати аргументите дебилни!

# 699
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Веселин пак подкара любимия си рефрен за домакините и гостите. Този изобщо разбира ли къде се намира и какво се случва до момента поне с племето, от което е част?! Въпросът ми е риторичен. Rolling Eyes

# 700
Мале не мога да повярвам, че Веско има беозчието да каже пред хората, че не са от племето и те били славяните, трябвало да отстъпят. Томас и той... аууаааааааааааааааааау било логично тяхното желание да е преди това на Радостина и Ана Мария....
Откачалки

# 701
Лелелелеле .. тези двамата са уникални с мислите си. Жалкари.

# 702
  • Пловдив
Пфууу, аз вече не зная за кого съм🤔. След като моя фаворит - Амелия излезе, не мога да симпатизирам на никого. Колебая се между Веселин и Добрин, като за мен са не най- добрите, а най- малко смотаните. 🤷🏼♀
Жените са ми на светлинни години от определението за жена, а не харесвам цинични и груби мъже като Юлиян. Пламен ми е безличен. Остана - Бялото Мите 😊.

# 703
  • Испания
Думата на домакина!!!

# 704
Как пък ще си позволява да й говори така. Ами да, разбира се, че ще се защити момичето. Това също си е воля...

Общи условия

Активация на акаунт