💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 586
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Весо, Томасита, пичове, ама големи мишки сте, бе... жалкари долни!
Всички жени трябва да ви обслужват желанийцата... баси! ooooh! ooooh! ooooh!

# 706
Как му падна маската на Веско. Този път Ана хубаво му отговори, тя е там, Март го няма.

# 707
Ана Мария щяла да играе ганкиното на бос крак  newsm57
Ох ,тоя Веско къде ги мисли тия изрази  Joy

# 708
  • Варна
Пфууу, аз вече не зная за кого съм🤔. След като моя фаворит - Амелия излезе, не мога да симпатизирам на никого. Колебая се между Веселин и Добрин, като за мен са не най- добрите, а най- малко смотаните. 🤷🏼♀
Жените са ми на светлинни години от определението за жена, а не харесвам цинични и груби мъже като Юлиян. Пламен ми е безличен. Остана - Бялото Мите 😊.

Ехххх Амелия.... как ме е яд още за нея.....

# 709
Ето го възпитаното селяче, показа си истинските цветове

# 710
Двамата мъже славяни са без коментар, но Радостина когато беше при траките говореше същото за новодошлите прабългари - че те са ги претопили и тя нямало да позволи те да командват  и да определят какво ще се случва в племето, това по спомен. Та в тази връзка двете двойки славяни са търкулнало се гърнето, че си намерило похлупака.

# 711
Ох, много ме изкефи как Ана-Мария му го каза на Веско.. "И какво стана, победих Март" Grinning и после неговата малоумна физиономия.

# 712
И Анна-Мария контраатакува с мощно дясно кроше....Веско е в нокдаун на земята, ще успее ли да се изправи.....очаквайте след рекламите......каква поредна славянска драма дами и господа.Trollface

# 713
Томас е много смешен, в абсолютна прострация е.

# 714
Двамата мъже славяни са без коментар, но Радостина когато беше при траките говореше същото за новодошлите прабългари - че те са ги претопили и тя нямало да позволи те да командват  и да определят какво ще се случва в племето, това по спомен. Та в тази връзка двете двойки славяни са търкулнало се гърнето, че си намерило похлупака.
Точно така си е по принцип! Колелото се върти...

Колкото повече Веско фрустрира толкова повече се надявам Ана Мария да остане още в предаването.

# 715
  • Берлин
Той си е все така

# 716
  • София
Той щеше да го играе и ако Анка се върне. Нещо пропусна,или не са ни го излъчили.

# 717
От село Кривня!

# 718
Много жалки били тия славяни бе!

# 719
Аз пък мисля, че Анка си го заслужи. Тая женица явно се е самозабравила. Няма начин да й го кажеш без да я обидиш. И макар че Веско и го каза "право куме в очи ", тя и до днес си мисли ,че заслужено е била там и стигнала до финал...

Общи условия

Активация на акаунт