💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 552
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 735
  • Испания
Смайли има много нов материал за колажи 😂😂

Увехнаха им китките съвсем.

# 736
Е, не може да приемат, че хората са различни. Пламен не е конфликтен и това е плюс, ама не защитвал хората и това е минус .Ами ако ги защитваше и влизаше в конфликт, нямаше вече да не е конфликтна личност. Винаги всичко е дуалност.

# 737
  • София
Ще гледаме ли битка днес или? 30 минути нищо... 🙄

# 738
Днес всички имат разни просветления... Това е най-шеметния епизод до сега.

# 739
Ох, Ана-Мария с това червило... За ярък цвят трябва да имаш пълни, изписани устни,  при нея липсват такива...
Обаче не ми се мисли, ако някакси вземе, че спечели днес; то ще е самочувствие до небесата!!
Дано пък Томас не е опознал Пламен, защото самият той е отпаднал преди сливането.

# 740
  • София
Много ме дразни Анка и това си е.

# 741
  • тук, на мястото си
Ами прав е Веселин и аз не мога да повярвам, че точно Ана-Мария определя финалисти. Ужас! Много як гръб има това момиче за да оцелее до тук.

# 742
Хора , ако не изгонят спешно Анна-Мария ще спра да гледам. Не мога да я понасям. Това ми е най-антипатичния играч.
Балетът пасти да яде преди нея..

# 743
Оооооо , ама тя имала умения 😳 Баси , аз къде спах до сега ??? Ако победи Пламен и ще хвръкне до обладаната Луна 🤦🏻♀

# 744
Веско е уникално просто парче. Друго няма какво да се каже за него.

# 745
Томас: ''тия жени само ни объркват плановете, първо Амелия, сега тя..''

# 746
Хора , ако не изгонят спешно Анна-Мария ще спра да гледам. Не мога да я понасям. Това ми е най-антипатичния играч.
Балетът пасти да яде преди нея..
Заслужава си само да стои там и да ги дразни. Да са мислели като си гонеха жените наред.

Умираааам Joy
Веско : Ако беше мъж щяхме да се срещнем на 4 очи в сауната JoyJoy
Веско като чуе вече за жена с две имена ще си плюе в пазвата.

# 747
На тези трима идиоти жените с двойни имена и с А и М ще са кошмарът на живота им!!!
Весо просто няма равен по наглост и простотия! Тругия тъпчо и той се прави на мъж... Жалка картинка са и двамата!

# 748
Веско я побърка с бъзици Ането  Laughing

# 749
Голяма веселба е тая вечер..

Общи условия

Активация на акаунт